افتتاح نخستین دفتر کارگزاری تامین اجتماعی در دهدشت + تصاویر

با حضور مسئولان استانی و شهرستانی نخستین دفتر کارگزاری تامین اجتماعی شهر دهدشت افتتاح شد.

کد خبر : 7589
تاریخ انتشار : پنجشنبه 28 تیر 1397 - 15:24

به گزارش مهردنا، امروز ظهر به مناسبت هفته تامین اجتماعی و با حضور مدیرکل تأمین اجتماعی استان ،نماینده کهگیلویه درمجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین ادارات شهرستان،  نخستین دفتر کارگزاری رسمی شماره ۲۶۰ تامین اجتماعی دهدشت افتتاح شد.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کهگیلویه وبویراحمد در این برنامه اظهار داشت: این سومین دفتر کارگزاری است که در استان کهگیلویه وبویراحمد راه اندازی می شود.

عباس نورمحمدی هدف از راه اندازی این دفاتر کارگزاری را ارائه خدمات بهتر و دسترسی آسانتر ارباب رجوع عنوان کرد و گفت: با راه اندازی این دفاتر ۱۶ خدمت که در مراکز تامین انجام می شد در این دفاتر به  بیمه شدگان و مستمری بگیران با کیفیت بهتر ارائه می شود.

رئیس تامین اجتماعی کهگیلویه گفت: در کارگزاری تامین اجتماعی شعبه دهدشت ۱۶ خدمات ازجمله صدور و تمدید اعتبار دفترچه های درمانی، دریافت لیست حق بیمه، اسناد پزشکی ، انعقاد قرارداد بیمه های اختیاری ، مشاغل آزاد و بیمه های خاص ، بازرسی بیمه کارگران ساختمانی ، ابلاغ بدهی های کافرمایان  انجام می شود.

امیرحسین کوهی سوق گفت:باشروع به کاراین کارگزاری زمینه اشتغال ۵نفربصورت مستقیم فراهم شده است.

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.