آخرین اخطار حاج دهرابپور به نستهن مقدم و تیم همراهش در شورای شهر/آیا نارضایتی استاندار از تعطیلی ۶ ماهه شهر یاسوج به حق بوده است

چند روز پیش بود که علی محمد احمدی در نشستی که در مجموع ربطی به شهرداری نداشت از تعطیلی ۶ ماهه شهرداری درد دل کرد و گفت: در این مدت کار خاصی در شهر انجام نشده است.

کد خبر : 6620
تاریخ انتشار : شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۴۵

مهر دنا/ بیش از ۷ ماه از عمر شورای دور پنجم و در مجموع مدیریت شهری می‌گذرد و در این مدت حاج محمدرحیم دهرابپور عضو باتجربه شورای شهر با وجود تمام کاستی‌ها سکوت را پیشه کرده بود زیرا این مرد کهنه کار سیاست می‌دانست باید زمان بگذرد تا انتقادات کارگشا باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، بسیاری از کارسناشان سیاسی و مسائل توسعه معتقد بودند که حاج محمدرحیم دهرابپور می‌خواهد به شورای شهر و نستهن مقدم شهردار یاسوج زمان دهد تا هرانچه در توان دارند برای عمران و آبادی شهر به نمایش بگذارند و اگر بعد از گذشته مدت زمانی مشخص کاری پیش نرفت آن موقع بنشیند و با مردم از ناکارامدها در مدیریت شهری بگوید.

چند روز پیش بود که علی محمد احمدی در نشستی که در مجموع ربطی به شهرداری نداشت از تعطیلی ۶ ماهه شهرداری درد دل کرد و گفت: در این مدت کار خاصی در شهر انجام نشده است.

در حالی رسانه‌ها خود را برای انتقادهای حاج دهرابپور از مدیریت شهری در سال ۹۷ آماده می‌کردند اما غیر منتظره دهرابپور ترجیح داد تا با یک مصاحبه کوتاه آخرین اخطار را به نستهن مقدم و تیم همراهش در شورای شهر به عنوان یک عیدی بدهد تا یا خود را در این مدت جمع کنند و یا آماده پاسخگویی به مردم باشند.

عضو شورای شهر یاسوج با تاکید بر اینکه اراده و ایده‌ای برای خدمت به مردم در مدیریت شهری وجود ندارد، گفت: شورای شهر گزارش دهد در ۷ ماهه گذشته چند مصوبه مهم و اساسی برای عمران و آبادی یاسوج داشته است.

محمدرحیم دهرابپور  اظهار داشت: یکی از مهمترین دلایل توسعه نیافتگی استان کهگیلویه و بویراحمد با وجود سرمایه‌های عظیم خدادادی اعم از نفت و گاز، جنگل و آب عدم جذب سرمایه گذاری و کارشکنی‌ها در این زمینه بوده است.

وی با اشاره به طرح احداث مجتمع خدماتی-رفاهی وزارت نفت در پارک جنگلی یاسوج عنوان کرد: برخی از اعضای شورای شهر یاسوج دنبال کارشکنی هستند و می‌خواهند با یک فضا سازی مردم را نیز با خود همراه کنند.

دهرابپور با تاکید بر اینکه هرگونه سرمایه گذاری به طور حتم می‌تواند در اقتصاد و رونق تولید در استان موثر باشد، ابراز کرد: دود آتش تقابل با دستگاه‌های اجرایی توسط برخی از اعضای شورای شهر در زمینه سرمایه گذاری پارک جنگلی و یا هرگونه سرمایه گذاری دیگر به چشم مردم می‌رود.

این عضو شورای شهر یاسوج بیان کرد: شورای شهر یاسوج در دور چهارم و پنجم با احداث مجتمع خدماتی -رفاهی وزارت نفت در پارک جنگلی موافقت کرده و اینکه بگوییم در تمامی تصمیمات باید با هماهنگی شورای شهر پیش بروند درست نیست زیرا دیگر ربطی به شورا دارد و دستگاه‌های اجرایی از جمله شهرداری باید روند کار را ادامه دهند.

دهرابپور با تاکید بر اینکه البته تعامل دستگاه‌های اجرایی با شورای شهر به طور حتم مطلوب بوده ولی در زمینه سرمایه گذاری در پارک جنگلی اصل نیست، تصریح کرد: اینکه به بهانه مردم بخواهیم با برخی دستگاه‌های اجرایی تقابل کرده و مانع توسعه شویم، کار خوبی نیست.

وی با انتقاد از نحو اداره جلسات شورای شهر یاسوج ادامه داد: متاسفانه در نشست‌های شورای شهر فضای جلسه به سمتی پیش می‌رود که امکان بیان نقطه نظرات وجود ندارد و در برخی موارد مجبور هستیم نظرات خود را در بیرون از شورا مطرح کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 3
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ناشناس شنبه , 19 اسفند 1396 - 20:40

دهراب پور سه دوره شورا ورئیس شورا بود چه کرد اون سه دوره اول خودش که استان را نابود کرد حرف بزنه بدش در مورد این شورا حرف بزنه خودت شهر یاسوج را نابود کرد حالا که ریس نیسته اعصابش خرد خدا ……….که هم دورانش همشون مرداند واین هنوزدنبال صندلی هستش

ناشناس شنبه , 19 اسفند 1396 - 20:52

جناب اقای دهراب پور یکی نیست به شما بگه وقتی حضرت عالی شورا بودی چه گلی به سر این شهر زدین این کار شاقی که برا شهر ما انجام دادین چی بوده هیچ جای این کشور این شهرو نمیشناختن حتی نتونستین این شهر بااین طبیعت بکررو بشناسونین باقی کارا پیش کش اقای مقدم هم تازه مشغول کار شدن انتظاری زیادتر ازین از ایشون نیست.من به عنوان یک شهروند زیباسازی های خوبی میبینم واگر قرار باشد هم مانند زمان شما کاری انجام ندهند باید مثل شما گوشه نشینی اختیار کند

سلام دوستان جمعه , 25 اسفند 1396 - 12:27

کک