فریاد بازار در برابر بی‌نظارتی؛ درخواست اقدام فوری از استاندار

شرایط آشفته بازار و ضعف نظارت‌ها در استان به نقطه‌ای رسیده که صدای اعتراض عمومی را درآورده است.
کد خبر : 35612
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۲

گروه اقتصادی مهر دنا/ شرایط آشفته بازار و ضعف نظارت‌ها در استان به نقطه‌ای رسیده که صدای اعتراض عمومی را درآورده است. این مجموعه عظیم که رسالت اصلی‌اش نظارت بر بازار است، متأسفانه هیچ خروجی قابل تأملی ندارد. علی‌رغم حضور بازرسان متعدد و اعضای اتحادیه‌ها در کف میدان، عملکرد قابل رؤیت و ملموسی مشاهده نمی‌شود. بخشی از این معضل به نحوه مدیریت بازار توسط رئیس اتاق اصناف بازمی‌گردد؛ مسائلی که پیرامون نحوه انتخاب وی در گذشته نیز وجود داشته است.

اما اکنون، دغدغه اصلی هیئت رئیسه جدید و اتحادیه‌ها، عدم اجرای قانون جدید نظام صنفی است. اعتراض آن‌ها خطاب به استاندار محترم و مدیرکل صمت به شرح زیر است:

سمه‌تعالی

جناب آقای دکتر رحمانی

استاندار محترم استان کهگیلویه و بویراحمد

مدیرکل محترم صنعت، معدن و تجارت استان

با سلام و احترام

ما جمعی از صنوف، بازاریان و فعالان اقتصادی شهر یاسوج، ضمن تأکید بر لزوم رعایت قانون نظام صنفی کشور، نگرانی خود را از تداوم بلاتکلیفی در تعیین ریاست اتاق اصناف یاسوج طبق قانون جدید نظام صنفی و پیامدهای ناشی از آن در سطح بازار و تنظیم روابط اقتصادی شهر اعلام می‌نماییم.

مطابق مفاد صریح قانون نظام صنفی، ریاست اتاق اصناف باید بر اساس بیشترین رأی اعضای هیأت رئیسه تعیین گردد؛ لیکن متأسفانه در پی تغییر در ترکیب هیأت مدیره جدید و تعلل در اجرای قانون، نوعی سردرگمی مدیریتی در اتاق اصناف ایجاد شده که نتیجه آن، افزایش چندنرخی کالاها، نبود نظارت مؤثر و نارضایتی عمومی از وضعیت بازار است.

لذا از آن مقام محترم تقاضا داریم با ورود قاطع و قانونی به موضوع، نسبت به اجرای دقیق نص قانون و تعیین مسئولیت بر مبنای رأی اکثریت اعضای هیأت رئیسه اقدام فرمایید تا ضمن احیای نظم صنفی، اعتماد عمومی بازاریان و مردم نسبت به دستگاه‌های نظارتی و اجرایی حفظ گردد.

پیشاپیش از توجه و حسن همکاری آن مسئولان محترم در ساماندهی وضعیت اصناف یاسوج صمیمانه سپاسگزاریم.

جمعی از بازاریان و اتحادیه های صنفی

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.