ورود سهند به بورس؛ صندوق ذخیره فرهنگیان رکورد سودآوری و شفافیت را شکست

۲۰ هزار فرهنگی از تسهیلات قرض‌الحسنه بانک گردشگری بدون مراجعه حضوری بهره‌مند شده‌اند و برنامه‌هایی در حوزه گردشگری و کمک‌هزینه سفر نیز در دست اجراست.
کد خبر : 35394
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۳

مهر دنا/ اعضای هیأت امنای صندوق ذخیره فرهنگیان از تحولات گسترده یک سال اخیر در این موسسه خبر دادند؛ از رشد ۸۱ درصدی سود خالص و واریز سریع سود به فرهنگیان تا اجرای طرح ارزش مالکانه و آماده‌سازی شرکت‌ها برای ورود به بازار سرمایه. خبر خوش آن‌که شرکت سرمایه‌گذاری سهند به‌زودی با درج نماد در بورس، اولین گام عملی ارزش مالکانه را محقق می‌کند.

امین‌اله سالاری، عضو هیأت امنای صندوق ذخیره فرهنگیان، با اشاره به اقدامات مدیریتی اخیر گفت: صندوق در سال گذشته برای نخستین‌بار به سود خالص تلفیقی بیش از ۷۳ هزار میلیارد ریال دست یافت که نسبت به سال قبل ۸۱ درصد افزایش داشته است. همچنین ۵۰ هزار میلیارد ریال سود میان اعضا توزیع شد و ۸ هزار میلیارد ریال از آن تنها یک روز پس از مجمع عمومی به حساب بازنشستگان واریز گردید.

او ورود شرکت سرمایه‌گذاری سهند به بورس را «گام نهایی ارزش مالکانه» توصیف کرد و افزود: «نماد این شرکت به‌زودی درج و عرضه عمومی خواهد شد. همچنین شرکت‌های پتروشیمی سبلان و دنا و دو هلدینگ پتروفرهنگ و سرمایه‌گذاری فرهنگیان در حال پذیرش اولیه برای ورود به بازار سرمایه هستند.

سالاری از توسعه خدمات رفاهی نیز خبر داد و گفت: ۲۰ هزار فرهنگی از تسهیلات قرض‌الحسنه بانک گردشگری بدون مراجعه حضوری بهره‌مند شده‌اند و برنامه‌هایی در حوزه گردشگری و کمک‌هزینه سفر نیز در دست اجراست.

محسن مسعودی، دیگر عضو هیأت امنا، با تأکید بر خصوصی بودن صندوق و مالکیت آن توسط فرهنگیان، گفت: یکی از دستاوردهای مهم مدیریت جدید، راه‌اندازی سامانه شفافیت معاملات و اصلاح آیین‌نامه کمیسیون معاملات بوده است که دسترسی عمومی به مناقصه‌ها و مزایده‌ها را فراهم کرده و اعتماد اعضا را افزایش داده است.

او ضعف اطلاع‌رسانی در دوره‌های گذشته را یکی از دلایل انتشار اخبار نادرست دانست و تأکید کرد: اکنون صندوق باید مرجع اصلی خبر برای فرهنگیان باشد تا فیک‌نیوزها و رسانه‌های زرد نتوانند افکار عمومی را تحت تأثیر قرار دهند.

اعضای هیأت امنا همچنین از پیگیری جدی برای ساماندهی شرکت‌های زیان‌ده خبر دادند و هشدار دادند برخی جریان‌ها با سوءاستفاده از نام فرهنگیان به دنبال منافع شخصی هستند. آنان تأکید کردند: هیأت امنا در کنار فرهنگیان متعهد است از سرمایه و منافع اعضا دفاع کند و از مدیرانی که در این مسیر گام برمی‌دارند حمایت نماید.

#صندوق_ذخیره_فرهنگیان
انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.