جوابیه ای بر خبر (گردن‌کلفتی متخلفان آبشار یاسوج در روزهای کرونایی)

بعد از انتشار مطلبی در پایگاه اطلاع رسانی مهردنا، با عنوان گردن‌کلفتی متخلفان آبشار یاسوج در روزهای کرونایی (کلیک کنید) مشاور سرمایه گذاری شورای شهر با ارسال متن زیر به آن پاسخ داد که از نظر خوانندگان می‌گذرد؛ مدیر محترم سایت خبری مهردنا سلام و عرض ادب احتراما به استحضار می رساند مطلبی در آن

کد خبر : 16196
تاریخ انتشار : شنبه ۱ شهریور ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۵

بعد از انتشار مطلبی در پایگاه اطلاع رسانی مهردنا، با عنوان گردن‌کلفتی متخلفان آبشار یاسوج در روزهای کرونایی (کلیک کنید) مشاور سرمایه گذاری شورای شهر با ارسال متن زیر به آن پاسخ داد که از نظر خوانندگان می‌گذرد؛

مدیر محترم سایت خبری مهردنا
سلام و عرض ادب
احتراما به استحضار می رساند مطلبی در آن سایت منتشر گردیده تحت عنوان (گردن‌کلفتی متخلفان آبشار یاسوج در روزهای کرونایی ) که بنده را بر آن داشت تا ایرادات مطلب منتشر شده توسط آن سایت محترم را جهت روشن سازی اصل واقعیت و برطرف نمودن شک و شبهه ایجاد شده بیان دارم . امیدوارم مسئولین محترم سایت خبری مهر دنا طبق اصول و اخلاق رسانه ای با انتشار این مطلب به عنوان جوابیه و روشن سازی بخشی از مطالب منتشر شده رسالت رسانه ای خود را به معنای واقعی به اثبات برساند .
مطلب منتشر شده در نگاه اول آماتور بودن خبرنگار آن سایت در عرصه خبر و رسانه را به نمایش گذاشته چرا که ضمن انتخاب یک تیتر به اصطلاح کوچه بازاری ، در بطن مطلب ارسالی مطالبی بیان گردیده که به منظور اطلاع رسانی حقایقی تلخ ، واقیعی مستند را زیر سوال برده و خواسته یا ناخواسته مطالبی کذب را در متن خبر خود به خورد مخاطب داده است . در حالی که اصل خبر با هدف گزارش هنجار شکنی عده ای و تخلفات اجتماعی آنان بود ، خبر را به گونه ای منتشر نموده که مالکیت مالکین املاک آبشار یاسوج زیر سوال رفته است . کما اینکه عربده کشی و بی نظمی های صورت گرفته در آبشار یاسوج و یا در هر منطقه دیگری هیچ ربطی به مالکین آن منطقه ندارد .
بنده در اینکه مدیریتی بر فضای فرهنگی ، اجتماعی و امنیتی آبشار یاسوج حاکم نیست که آن هم نمادی از ضعف و کم کاری مسئولین زیربط می باشد در حال حاضر هیچ گونه اظهار نظری نمی نمایم .
لذا در ابتدای مطلب منتشر شده از زمین های آبشار یاسوج به عنوان زمین های چپاول شده نام بردید و تصرف های غیر قانونی را بجای اصل و تیتر مطلب بیان نمودید .
لازم به ذکر است اصل رسالت رسانه ای حکم می کرد هم خبرنگار و هم مسئولین محترم سایت مهر دنا جهت روشن سازی اصالت املاک آبشار یاسوج قبل از انتشار چنین مطلبی ابتدا به اداره ثبت اسناد و املاک یاسوج مراجعه می نمودند و یا حداقل اصالت مالکین آبشار یاسوج ( سادات امام زاده فرج الله ” ع ” ) را از بزرگان خود استعلام می نمودند .
حال که بدون علم و آگاهی اقدام به انتشار چنین مطلب کذبی نمودید به اطلاع می رساند که :
زمین ها و املاکی که در آبشار یاسوج در حال حاضر با کاربری مسکونی ، تجاری و گردشگری در حال فعالیت هستند متعلق به سادات محترم امامزاده فرج الله ( ع ) بوده کما اینکه به گواه تاریخ و به نقل از بزرگان بویراحمد ایشان از اولین ساکنین شهر یاسوج بوده اند و وجب به وجب املاک مذکور دارای اسناد رسمی مالکیت می باشند . و هیچگونه چپاولی نسبت به املاک آبشار صورت نگرفته است و این مطلب ادعایی است که در هر محکمه ای قابل اثبات می باشد . اما بیان عنوان چپاول بدون استناد و بدون علم و آگاهی از اصالت مالکین یک منطقه نه تنها توهین به مالکین محسوب می شود بلکه می تواند برای منتشر کننده مطلب مذکور نیز بار حقوقی داشته باشد .
املاک آبشار یاسوج از سالهای دور باغات کشاورزی سادات محترم امامزاده فرج الله بوده که بعد از غصب کردن آب کشاورزی این باغات توسط سازمان آب منطقه ای و نادیده گرفتن حق آب کشاورزی این سادات جلیل القدر تمامی باغات مذکور به مرور زمان خشک و غیر قابل استفاده برای کشاورزی و امر تولید گردید . و به مرور زمان با توجه به غصب نمودن آب آبشار و کم آبی ، اهالی این منطقه جهت امرار و معاش با کسب مجوز های قانونی و نیاز مبرم شهر یاسوج به طرح های تفریحی و گردشگر پذیر اقدام به ساخت و ساز تفرجگاههای رفاهی و تفریحی نمودند .
لیکن زیبایی و سر سبزی آبشار یاسوج چون نگینی در جنوب کشور تفرجگاه گردشگران داخلی و خارجی بوده و هست و این امر مدیون زحمات و تلاشهای بزرگان سادات امامزاده فرج الله ( ع ) می باشد .وحفظ نظم و امنیت این منطقه گردشگری نیز چون سایر مناطق گردشگری بر عهده مسئولین زیربط استانی بوده و هست.
امید است مسئولین محترم سایت خبری مهر دنا طی یک یادداشت جداگانه ضمن اصلاح خبر درج شده در آن سایت نسبت به روشن سازی افکار عمومی ، ایرادات وارد بر مطلب مذکور را برطرف نموده و از سادات محترم امامزاده فرج الله ( ع ) به عنوان مالکین املاک آبشار یاسوج عذرخواهی نموده تا صداقت آن سایت محترم در مسیر بیان حقیقت به اثبات برسد .

سید رضا فرجی یاسوج
مشاور سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر یاسوج
25 مرداد ماه 1399

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.