درخواست روشنفکر از وزارت بهداشت؛ مطالبات فعالان بهداشت و درمان را پرداخت کنید
منتخب شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون گفت: وزارت بهداشت برای پرداخت مطالبات پزشکان و دیگر کارکنان مجموعه بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد تدبیری کند.
مهر دنا/ منتخب شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون گفت: وزارت بهداشت برای پرداخت مطالبات پزشکان و دیگر کارکنان مجموعه بهداشت و درمان کهگیلویه و بویراحمد تدبیری کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، مهدی روشنفکر در نشست با معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: پزشکان، پرستاران و دیگر کارکنان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد 65 میلیارد تومان طلب دارند که انتظار میرود مجموعه مدیران ارشد وزارتخانه برای پرداخت این مطالبات چاره اندیشی کنند.
وی تلاش مجموعه فعالان حوزه بهداشت و درمان این استان در دوران کرونا ویروس را قابل تقدیر دانست و افزود: طبق ارزیابیهای صورت گرفته توسط کارشناسان و متولیان امر، عملکرد دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در مقابله با شیوع کرونا مطلوب بوده و در واقع جزو استانهای موفق کشور بوده است.
روشنفکر پرداخت مطالبات مجموعه خدمتگزاران بهداشت و درمان استان به پاس خدمات انجام شده را خواستار شد و افزود: برخی پروژههای عمرانی در حوزه بهداشت و درمان این استان برای تکمیل و بهره برداری با کمبود اعتبار روبهرو بوده که امیدوارم وزارت بهداشت نیز در این زمینه تدبیری بیندیشند.
منتخب مردم شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون ادامه داد: ضروری است وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با توجه به کمبود نیروی انسانی در بیمارستانها و مراکز بهداشتی و درمانی نسبت به صدور مجوز بکار گیری نیروهای مورد نیاز به صورت پیمانی-قراردادی اقدام کرده و نیروهای شرکتی را تبدیل وضعیت کنند.
سید کامل تقوینژاد معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست پیگیریهای مهدی روشنفکر برای رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان را قابل تقدیر دانست و گفت: برای رفع مشکلات مطرح شده در آیندهای نچندان دور با همکاری منتخب مردم بویراحمد، دنا و مارگون چاره اندیشی میکنیم.
انتهای پیام/
برچسب ها :پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا ، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، سید کامل تقوی نژاد ، مهدی روشنفکر ، مهر دنا ، وزارت بهداشت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0