تشکر از مردم فهیم و همیشه در صحنه منطقه لوداب که بار دیگر افتخار آفریدن و باعث یاس و نو امیدی نقشه های شوم دشمن شدند .ونشان دادند که همیشه ودر همه حال در صحنه حضور دارند .
تقدیر ستاد برگزاری مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی بخش لوداب از مردم
ستاد برگزاری مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی بخش لوداب از مردم این دیار به دلیل حضور پرشور و باشکوه در اجتماع یوم الله ۹ دی تقدیر کرد.
مهر دنا/ ستاد برگزاری مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی بخش لوداب از مردم این دیار به دلیل حضور پرشور و باشکوه در اجتماع یوم الله ۹ دی تقدیر کرد.
به گزارش مهر دنا از لوداب، در این بیانیه آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
بار دیگر مردم بصیر و ولایتمدار بخش شهید پرور لوداب همگام با امت خداجوی ایران اسلامی در سالروز حماسه ماندگار و جاوید یوم الله ۹دی(روز بصیرت و میثاق امت با ولایت) بار دیگر نغمه ولایتمداری و شور انقلابی خویش را طنین انداز کرده.
امروز افسران دلاور عرصه ایمان، اخلاص و رشادت که جامه بصیرت و تقوا زیبنده قامت رشیدشان بود؛ آمده بودند تا بگویند در حمایت از حریم ولایت و خون پاک شهیدان گلگون کفن ذره ای مماشات نکرده و به فریب خوردگان داخلی و منافقین و زراندوزان هم اجازه نخواهند داد، ثمره خون های پاک را فدای مطامع نفسانی کنند.
ستاد برگزاری مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی بخش لوداب از حضور پرشور، و معنوی شما مردم قدرشناس، انقلابی و بصیر بخش لوداب در مراسم یوم الله ۹دی، ازتمامی آحاد مختلف مردم،گروها و احزاب ، خانواده معزز شهدا، جانبازان و ایثار گران، روحانیون،فرهنگیان، بسیجیان، نظامیان غیور و دلاور وهمه ارگانها و نهادا و سازمانها،خاصه فرماندهی محترم و محبوب و مجموعه همکارانشان در تیپ فداکار و همیشه در صحنه ۴۸فتح استان کهگیلویه و بویراحمد صمیمانه قدردانی نموده و از درگاه حی سبحان(جل واعلی) توفیقات همگان را مسئلت دارد.

انتهای پیام/
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
درود بر لودابیان همیشه قهرمان
خدا قوت خدمت دکتر حکمتیان فرمانده محترم تیپ ۴۸فتح استان
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 3