سرپرست حراست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد

طی حکمی از طرف سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ محمد بهور به عنوان سرپرست حراست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد.

کد خبر : 11331
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۰

مهر دنا/ طی حکمی از طرف سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ محمد بهور به عنوان سرپرست حراست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد.

به گزارش مهر دنا از یاسوج؛ در متن این پیام آمده است:

جناب آقای محمد بهور

کارشناس محترم مدیریت

با سلام و احترام؛

نظر به مراتب تعهد، سوابق ارزنده و شایستگی جنابعالی با توجه به موافقت مشاور محترم وزیر و رئیس مرکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مدیریت حراست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کهگیلویه و بویراحمد منصوب می شوید تا با استعانت از خداوند سبحان و عنایت حضرت ولی عصر (عج) و با تکیه بر توان و همت خود و مشارکت فکری و همیاری سایر کارکنان و مدیران دانشگاه در راستای نیل به اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی گام برداشته و احترام به شأن و کرامت بالای انسان ها رعایت ضوابط و مقررات اداری اصول اسلامی و دفاع از ارزش ها را سرلوحه کار خود قرار دهید.

به گزارش مهر دنا؛ دکتر یزدانپناه از زحمات ساسان عباسی که پیش از این به عنوان مدیر حراست دانشگاه ارائه خدمت می نمود قدردانی کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.