دانشگاه یاسوج در مسیر بین‌المللی‌شدن؛ هیچ پروژه عمرانی تعطیل نیست

دانشگاه یاسوج در مسیر بین‌المللی‌شدن گام بر می‌دارد و در بهمن ماه امسال اولین دانشجویان خارجی پذیرش می‌شوند.

کد خبر : 7829
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۱

مهر دنا/ رئیس دانشگاه یاسوج گفت: این دانشگاه در مسیر بین‌المللی‌شدن گام بر می‌دارد و در این زمینه برنامه‌های مدونی داریم.

احمد عریان اظهار داشت: دانشگاه یاسوج در مسیر بین‌المللی‌شدن گام بر می‌دارد و در بهمن ماه امسال اولین دانشجویان خارجی پذیرش می‌شوند.

وی با تاکید بر اینکه تمام تلاشمان را برای بهبود ارتباط با صنعت و پژوهش به‌کار گرفته‌ایم، عنوان کرد: مدیریت در استان کهگیلویه و بویراحمد بنا به دلایلی سخت است و رسانه‌ها باید زمینه را برای تاثیرگذاری مدیران شایسته و توانمند فراهم کنند.

عریان با تاکید بر اینکه هیچ پروژه عمرانی در دانشگاه یاسوج تعطیل نیست، ادامه داد: با پیگیری‌های انجام شده حتی بعد از بسته شدن اعتبارات توانستیم علاوه بر ۱۶ میلیارد تومان یک اعتبار ۹ میلیارد تومانی دیگر جذب کنیم.

رئیس دانشگاه یاسوج بیان کرد: بنا داریم در صورت نیاز به نیروی انسانی جدید افرادی را در محل‌های مورد نیاز و مشخص به صورت کیفی با برگزاری آزمون جذب کنیم.

عریان با اشاره به بدهی‌های دانشگاه یاسوج در سال ۹۵ و ۹۶ گفت: برخی از افرادی که برای دانشگاه یاسوج کار کرده‌اند ولی پولشان گیر نیامده الان مشکلاتی برایشان پیش آمده و بدهکار شده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.