انتقاد تند گوهرگانی از سازمان اقتصادی کوثر/اعتقادی به سرمایه گذاری در مناطق محروم ندارند؛ حرف اسکندری خریداری ندارد

گوهرگانی با تاکید بر اینکه احساس می‌شود سازمان اقتصادی کوثر اعتقادی به سرمایه گذاری در مناطق محروم بنا به هر دلیلی از جمله شاید بعد مسافت ندارد، افزود: در این زمینه بارها نشست‌های برگزار کردیم و پیگیری‌های لازم نیز انجام شده ولی احساس می‌کنم حرف آقای اسکندری در سازمان اقتصادی کوثر خریدار ندارد.

کد خبر : 7518
تاریخ انتشار : شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۷

مهر دنا/ معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: عدم همکاری مسئولان استانی با سازمان اقتصادی کوثر برای سرمایه گذاری در این استان کذب محض است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، جعفر گوهرگانی در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: برای سرمایه گذاری سازمان اقتصادی کوثر در این استان در بخش‌های مختلف تمام تلاش خود را برای اخذ مجوزهای لازم را گرفیتم و حتی در برخی موارد کار غیر محال را محال کردیم.

وی با تاکید بر اینکه با وجود همکاری‌های همه جانبه ولی سازمان اقتصادی کوثر هنوز پای کار نیامده است، عنوان کرد: برخی سرمایه‌گذاری‌های این سازمان در حوزه کشاورزی با توجه به اینکه در زمان مدیریتم در سازمان جهاد کشاورزی بوده اطلاع کامل از مسائل دارم و عدم همکاری‌ مسئولان استانی کذب محض است.

گوهرگانی با تاکید بر اینکه احساس می‌شود سازمان اقتصادی کوثر اعتقادی به سرمایه گذاری در مناطق محروم بنا به هر دلیلی از جمله شاید بعد  مسافت ندارد، افزود: در این زمینه بارها نشست‌های برگزار کردیم و پیگیری‌های لازم نیز انجام شده ولی احساس می‌کنم حرف آقای اسکندری در سازمان اقتصادی کوثر خریدار ندارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه تفاهم نامه‌های سازمان اقتصادی کوثر با مسئولان استانی برای سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف تنها در حد حرف باقی مانده است، بیان کرد: برنامه ریزان این سازمان یا اینکه کهگیلویه و بویراحمد را قبول ندارند و یا اعتقای به مناطق محروم ندارند و یا بعد مسافت برایشان مهم است.

گوهرگانی ادامه داد: مردم و مسئولان استانی در زمینه سرمایه گذاری سازمان اقتصادی کوثر در استان از هرگونه کمک معقولی دریغ نمی‌کنند و در این زمینه آمادگی همکاری به طور کامل داریم.

وی با بیان اینکه طبق قانون زمین مجانی نداریم که به هیچ سرمایه گذاری واگذار کنیم، تصریح کرد: آمادگی رفع معارض اجتماعی، چانه زنی در قیمت کارشناسی زمین و فراهم کردن شرایط برای اخذ تسهیلات ارزان قیمت را داریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

یک کارشناس دوشنبه , 30 اردیبهشت 1398 - 14:43

جناب گوهرگانی درست می گوید با اطلاع می گویم . آقای اسکندری دلش می خواست کاری بکند اما زورش به معاونینش و بعضی از مدیران هلدینگ هاش …بخصوص نوروزی مدیر هلدینگ کشاورزی اش نمیرسد و اینها بارها کار شکنی کردند و می کنند . با همکاری آقای گوگانی در سازمان جهاد کشاورزی مجوزهای مختلف گرفته شد و حتی مبلغ کلانی حدود بیست میلیارد تومان در صندوق توسعه ملی به نفع سرمایه گذاری شرکت مرغداران تهران در حوزه دام و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بلوکه شد (در زمان مدیر عاملی آقای گنجی و با تلاش و دوندگی ایشان که تقریبا تمام مجوزها و زیر بناها را برای سرمایه گذاری صد میلیارد تومانی و ایجاد چندین کارخانه بزرگ در حوزه دام و کشاورزی در استان از جمله کارخانه جوجه کشی چهل میلیون قطعه ای در سال پی گیری کرده بود و در مرحله اجرای کار ) اما آقای نوروزی(مدیرعامل هلدینگ کشاورزی سازمان کوثر و از دوستان نزدیک آقای اسکندری) همشهری آقای احمدی استاندار ، در کارها کارشکنی کرد و با تغییر مدیر عامل (آقای گنجی ) تمام تلاشها را ابتر گذاشت . جناب اسکندری حرفش پیش نوروزی و سایر معاونینش خریدار ندارد (مدیریت خواهشی و التماسی ، نه علمی و برنامه محور و آمرانه) و به شدت دهن بین و سنتی . طوریکه اگر تمام اصول علمی و برنامه ریزی دقیقی برای یک کار شده باشد ولی یکی از دوستانش یا معاونش یا مثلا نوروزی برود پیشش و بدگویی کند ….بدون هیچ تحقیق و علت یابی دقیق و علمی و اصولی و حقوقی و ….. کل اون برنامه و طرح را به هوا می فرستد مدیر اون قسمت رو عوض می کند .
کسانی که با ایشان کار کرده باشند بخوبی می دانند .