به مناسبت هفته دولت صورت گرفت:

تجلیل از کارمندان فرمانداری شهرستان چرام

در آیینی به مناسبت هفته دولت از کارمندان فرمانداری شهرستان چرام تجلیل شد.

کد خبر : 32020
تاریخ انتشار : سه شنبه ۷ شهریور ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۹

به گزارش مهردنا، فرماندار شهرستان چرام در این برنامه ضمن تبریک روز کارمند و هفته دولت گفت: با توجه به ضرورت پرورش نیروهای نخبه برای دولت ها در گذشته، توسط امیرکبیر دارالفنون تاسیس شد و اکنون پس از 170 سال شاهد شاهد رشد و شکوفایی افراد و نخبگان تحصیل کرده در مرکز مهم و تصمیم گیر کشور هستیم.

سید عبدالرحمان توفیقیان افزود: پس از شکل گیری انقلاب و تشکیل دولت اسلامی، پرورش و تربیت نیروهای جوان بر مبنای اصول اسلامی و دینی شکل گرفت و خوشبختانه امروز در کشور ما جوانان متخصص و متعهدی زیادی در زمینه های مختلف رشد یافته اند و در حال خدمت به کشور هستند.

وی با بیان اینکه از لحاظ قانون گذاری و تصویب قوانین در کشور مشکلی نداریم، عنوان کرد: بیشترین مشکل ما در بحث اجراست که نیاز به بازنگری و عزم کارکنان و کارگزان است.

توفیقیان با بیان اینکه کارشناسان به عنوان بیش و پایه دستگاه های اجرایی کشور هستند، افزود: به همین دلیل تلاش صادقانه آنها می تواند در توسعه کشور نقش مهمی داشته باشد.

وی در پایان گفت: تکریم کارکنان دولت به مناسبت شهیدان رجایی و باهنر به عنوان یک سنت حسنه باید در دستور کار مدیران باشد تا ضمن قدردانی از خدمتگزاران نظام بتوانیم با همدلی و همراهی به اهداف نزدیک تر شویم.

در پایان جلسه از همه کارکنان مجموعه فرمانداری شهرستان چرام تجلیل شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.