پیام تسلیت شبکه مدیر بهداشت و درمان شهرستان چرام در پی درگذشت جانباز سرافراز علی باوند

مهندس حسن هدایت نیا رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام طی پیامی درگذشت جانباز سرافراز علی باوند را تسلیت گفت   به گزارش مهر دنا، متن پیام چنین میباشد   بسم الله الرحمن الرحیم انالله و انا الیه راجعون مِّنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن

کد خبر : 26288
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ فروردین ۱۴۰۱ - ۲۱:۴۸

مهندس حسن هدایت نیا رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان چرام طی پیامی درگذشت جانباز سرافراز علی باوند را تسلیت گفت

 

به گزارش مهر دنا، متن پیام چنین میباشد

 

بسم الله الرحمن الرحیم

انالله و انا الیه راجعون

مِّنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ ۖ فَمِنْهُم مَّن قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُم مَّن یَنتَظِرُوَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا

استواری و عظمت جانبازان که پس از جان‌فشانی بی‌ادعا در عرصه مبارزه با خصم با زخمی بر پیکر و رنجی خاموش در پس صلابت آسمانی، عمری بسته لب از شِکوِه، تجلی شوکت ایثار را به نظاره نهاده‌اند، ‌شُکوه را شرمنده می‌سازد.

درود خداوند بر دلاور مردانی که در طول زندگی خویش مجاهدت، استقامت، استواری و پایداری را در پرونده زرین‌شان نگاشته و سرافراز و پرافتخار در راه سربلندی کشور اسلامی و عظمت ملت ایران لحظه‌ای نیاسودند.

خبر درگذشت جانباز سرافراز “علی باوند” موجب تألم و تاثر فراوان گردید. این جانباز سرافراز پس از سال‌ها مجاهدت خالصانه و شجاعانه در میدان های مبارزه و جهاد و آرزوی شهادت در راه خدا و تحمل سالها درد و رنج ناشی از جانبازی در این راه مقدس نام خود را در لوح زرین مجاهدان شهید فی سبیل الله جاودان ساخت.

درگذشت این جانباز عزیز را به خانواده محترم ایشان و تمامی مردم فهیم و شهید پرور شهرستان بخصوص مردم ولایی و انقلابی بخش سرفاریاب، تسلیت گفته و ازدرگاه خداوند بزرگ برای آن عزیز گرانقدر علو درجات و همجواری با حضرت سیدالشهداء (علیه السلام) و برای بیت مکرم و عموم بازماندگان صبر و سلامتی مسألت دارم.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.