سید علیرضا کشاورز

در جمهوری اسلامی مسولیت ، میدان مسابقه برای خدمت است.نه عرصه رقابت برای قدرت

خطیب جمعه چرام: القای یاس و ناامیدی و کاهش مشارکت مردم در انتخابات از اهداف دشمنان ایران اسلامی است.
کد خبر : 19316
تاریخ انتشار : جمعه ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ - ۱۳:۱۴



به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  مهر دنا، حجت السلام افشار در خطبه های این هفته شهر چرام گفت: رسانه‌های نظام سلطه و معاند مدت‌ها‌ست نسخه غلبه بر ملت ایران را از طریق در اختیار گرفتن روح و ذهن مخاطبان و القای شبهه‌، تردید و وارونه‌نمایی واقعیت‌ها با هدف ضربه زدن به نظام جمهوری اسلامی می دانند.

 

امام جمعه چرام افزود: جبهه معاند از طریق شبکه گسترده رسانه‌ای خود همواره انتخابات را بزنگاهی برای سیاه‌نمایی‌، شبهه‌افکنی و القا و طرح ادعاهای دروغین علیه نظام اسلامی و ملت ایران قرار داده است.

وی ادامه داد: القای یاس و ناامیدی و کاهش مشارکت مردم در انتخابات از اهداف دشمنان ایران اسلامی است.

 

افشار با بیان اینکه نباید به بهانه وجود برخی مشکلات و کاستی ها که عمدتاً به دلیل ضعف عملکرد در بخشی از سیستم مدیریتی است؛ نظام اسلامی را مقصر جلوه داد، گفت: دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزه‌های مختلف بسیار است و کشور ایران با تکیه بر علم و ایمان جوان ایرانی دستاوردهای تعیین‌کننده و مهم حوزه نظامی‌، دفاعی و امنیتی که به حمدالله امروز بازدارندگی بسیار مطلوبی برابر دشمنان ایران اسلامی ایجاد کرده است؛ در سایر حوزه ها از قبیل علم و فناوری، پزشکی، نانو و… محصولاتی در تراز جهانی و در سطح کشورهای مدعی پیشرفت دنیا قرار دارد.

 

وی ادامه داد: در پزشکی ، علوم هسته ای، مقالات علمی توسط دانشمندان ایرانی و…ما به سطح مطلوبی رسیده ایم، به طور مثال در حوزه بنزین ما بیش از 100 سال وارد کننده این محصول مهم بودیم، اما با ساخت پالایشگاه ستاره خلیج فارس توسط سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، علاوه بر تامین نیازهای داخلی‌، صادرکننده بنزین هستیم و تمامی این دستاوردهای ارزنده در شرایط تحریم ظالمانه دشمنان و با تکیه بر توان و دانش بومی و ظرفیت های عظیم فرزندان این مرز و بوم حاصل شده است.

 

افشار با بیان اینکه در مناظرهای انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری یک تصویر روشن از واقعیات (ضعف‌ها و قوت‌ها) به مردم ارائه شود. نه القاء نگاه افراطى خوش‌بینانه و نه سیاه‌نمایى بدبینانه. بلکه درست‌نمایى واقع‌بینانه، گفت: مع‌الاسف در بسیارى از مناظرات و ازجمله در همین دو مناظره برخى کاندیداها به‌گونه‌اى سخن مى‌گویند که عملکرد 42ساله نظام را زیر سؤال برده و تصویرى مخدوش را به مخاطبان، خصوصا نسل جوان ارائه مى‌کنند. این بزرگترین ظلم و جفا به نظام اسلامى و آرمان‌هاى شهیدان است.

 

امام جمعه چرام افزود: کسانى‌که از مرحله احراز صلاحیت‌هاى شوراى نگهبان عبور مى‌کنند باید نماد فضائل ملت و عصاره‌ى آرمان‌هاى امام و شهدا باشند، انچه در این دوره مشاهده مى‌کنیم با تراز مطلوب مناظرات نظام مردم‌سالارى دینى که مسؤولیت ، میدان مسابقه براى خدمت است نه عرصه رقابت براى قدرت؛ فاصله زیادى دارد.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.