امام جمعه یاسوج: دهن کجان به آیت الله ملک حسینی استغفار کنند

اما به تازگی در فضای مجازی کج دهنی‌های به آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی شده که شایسته و زیبنده نبود و باید افرادی که ناآگاهانه چنین اقدامی کرده‌اند تبری بجویند و استغفار کنند.

کد خبر : 10448
تاریخ انتشار : جمعه ۱۴ تیر ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۱

مهر دنا/ امام جمعه یاسوج با تاکید بر اینکه خانواده ملک حسینی در کهگیلویه و بویراحمد اهل علم، دین و مروج مذهب هستند، خاطرنشان کرد: اما به تازگی در فضای مجازی کج دهنی‌های به آیت الله سید شرف الدین ملک حسینی شده که شایسته و زیبنده نبود و باید افرادی که ناآگاهانه چنین اقدامی کرده‌اند تبری بجویند و استغفار کنند.

به گزارش مهر دنا از یاسوج، سید علی اصغر حسینی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یاسوج با اشاره به دوم ذی القعده مصادف با ۱۴ تیرماه سالروز ربوده شدن تعدادی از دیپلمات‌های ایرانی در لبنان توسط رژیم صهیونیستی اظهار داشت: بنای رژیم صهیونیستی ترور، کشتار و جنایت بوده و به لطف الهی سرانجام یک روز شاهد آزادی فلسطین و بیت المقدس خواهیم بود.

وی با تبریک دهه کرامت و همچنین اول ذی القعده سالروز ولادت حضرت معصومه(س) و روز دختر و ۱۱ ذی القعده سالروز ولادت امام رضا(ع)، عنوان کرد: از اوایل پیروزی انقلاب تاکنون دشمنان و بویژه آمریکا برای تضعیف نظام و انقلاب از هیچ توطئه‌ای دریغ نکردند که یکی از آن‌ها کودتای نوژه بود اما به لطف الهی کشف و خنثی شد و دشمنان به خواسته پلید خود نرسیدند.

حسینی با اشاره به هفته شهرداری‌ها و دهیاری‌ها ادامه داد: دهیاران و همچنین کارکنان شهرداری‌ها سربازان میدان عمل هستند و به عنوان واسطه بین مردم و مسئولان خدمات مهمی ارائه می‌دهند که باید قدردان این خدمات باشیم.

حسینی خاطرنشان کرد: به لطف الهی نیروهای نظامی و مسلح ایران به چنان اقتدار و پیشرفتی دست یافتند که توانستند پیشرفته ترین پهپاد جاسوسی آمریکا را سرنگون کنند در حالی که در دوران دفاع مقدس ایران به دلیل تحریم‌ها از داشتن سیم خاردار محروم بودند.

رئیس شورای فرهنگ عمومی کهگیلویه و بویراحمد افزود: آمریکا اعلام می‌کند که ایران نباید موشک‌های دور برد، پیشرفته و نقطه زن داشته باشد در حالی هدف اصلی ایران از داشتن این موشک‌ها دفاع از تمامیت ارضی، کشور و ملت خود بوده و هدف تجاوز به هیچ کشوری را ندارد.

حسینی خاطرنشان کرد: ترامپ رئیس جمهور آمریکا دارای مواضع مختلفی نسبت به ایران بوده و مدام در حال تغییر است به طوری که در برخی مواقع خواستار مذاکره و گاهی اوقات از وجود گزینه‌های روی میز سخن می‌گوید.

وی تصریح کرد: سفر نخست وزیر ژاپن و وزیر امورخارجه آلمان به ایران واسطه گری برای مذاکره ایران و آمریکا بوده در حالی خواب این مذاکره به دلیل بدعهدی و پیمان شکنی آمریکا هرگز تعبیر نمی‌شود.

امام جمعه یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: مسئولان اجرایی و ملت ایران با تمام وجود مقابل گستاخی‌های آمریکا و دیگر دشمنان ایستاده‌اند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.