حمله جمهوری آذربایجان به جمهوری اسلامی

نماینده پارلمان آذربایجان در ادامه اظهارات گستاخانه خود مدعی شد که اگر ایران به آذربایجان حمله کند از روی نقشه محو خواهد شد و به ۵ کشور تقسیم خواهد شد. به گزارش مهر دنا ، اوگتای آسادوف رئیس پارلمان این کشور در جلسه پارلمانی گفت که ایران نمی‌تواند در امور داخلی ما دخالت کند. وی

کد خبر : 970
تاریخ انتشار : شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۱

نماینده پارلمان آذربایجان در ادامه اظهارات گستاخانه خود مدعی شد که اگر ایران به آذربایجان حمله کند از روی نقشه محو خواهد شد و به ۵ کشور تقسیم خواهد شد.

به گزارش مهر دنا ، اوگتای آسادوف رئیس پارلمان این کشور در جلسه پارلمانی گفت که ایران نمی‌تواند در امور داخلی ما دخالت کند. وی با اشاره به تهدید ایران علیه باکو مبنی بر سفر اخیر بنیامین نتانیاهو به این کشور گفت: ما در سفر اخیر رئیس جمهور ایران به باکو هیچ واکنشی نشان ندادیم اما باید در روابط دو طرف احترام متقابل حاکم باشد. قدرت حسن قلی اف یک نماینده پارلمانی نیز در نطق خود تهدید ایران علیه آذبایجان بعد از سفر نتانیاهو را تهاجم خواند و گفت این تهدید نباید بدون پاسخ بماند.

وی با اشاره به بیانیه وزارت دفاع ایران درباره روابط آذربایجان و اسرائیل گفت که تخریب روابط دوجانیه میان تهران-باکو به نفع ایران نیست. وزارت دفاع ایران بعد از سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به باکو تاکید کرد تهران اینگونه اقدامات را تحمل نخواهد کرد. این نماینده پارلمان آذربایجان در ادامه اظهارات تند خود مدعی شد که اگر ایران به آذربایجان حمله کند از روی نقشه محو خواهد شد و به ۵ کشور تقسیم خواهد شد.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.