به گزارش مهر دنا، رسانههای محلی کهگیلویه و بویراحمد خبری را با عنوان “استخدام فلهای بستگان آقای مدیرکل” منتشر کردند که در آن آمده است: مدیرکل امور عشایر استان به بکارگیری «ج ر» پسر خالهاش، «الف. و» همسر خواهرش در کارخانه خوراک دام و طیور دشتروم, «ع ی» پسر خالهاش، «پ» داماد باجناقش, «ی پ» پسر خواهرش, «م الف» زن پسر عمویش، «ع ق» داماد عموزادهاش, «ص ف» و «الف ن» دوست و همکلاسی دوران دانشگاهش اقدام کرده است.
همچنین در این خبر آمده بود: مدیرکل امور عشایر به غیر استخدام فلهای بستگانش استخدامهای رابطهای دیگری از جمله «م الف» «م ج», «ع ع», «ح ک»، «م ک» و «ج الف» داشته است.
مجید علیپور پیش از ظهر امروز در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه نحوه جذب و استخدامی نیروی عشایر در دو بخش است، اظهار داشت: ۵۷ نیروی رسمی، پیمانی و قراردادی در اداره کل عشایر استان مشغول فعالیت هستند که ۳۱ نفر به صورت رسمی، ۱۰ نفر پیمانی، ۱۳ نفر قرارداد معین و ۲ نیروی مامور اکنون مشغول به فعالیت هستند.
مدیرکل امور عشایر کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه در دوسال اخیر هیچگونه مجوز استخدامی نداشتیم، افزود: تنها ۳ نفر از خانواده شهدا از طریق بنیاد شهید و حوزه نیروی انسانی استانداری و پس از برگزاری آزمون به این اداره کل معرفی شدند.
علیپور با بیان اینکه با توجه به ماده ۳۲ قانون مدیریت خدمات کشوری حق هیچگونه جذب نیرو در این دو سال وجود نداشت، گفت: در زمان حضور بنده نه تنها ظرفیت نیرو در امور عشایر تکمیل بود بلکه مازاد نیرو نیز وجود داشت.
وی با بیان اینکه تنها یک نیرو مجوز و دارای کدشناسه بود که دارای ۱۰ سال سابقه کار در این مدت جذب شد، تصریح کرد: هرگونه خبر پیرامون استخدامی در این اداره کل کذب محض است.
علیپور با بیان اینکه بخشی از شرایط حضور و فعالیت در امور عشایر مربوط به سیستم حمل و نقل است، عنوان کرد: ۳۸ نفر با عنوان طرح آبرسانی به مناطق عشایری و بازگشایی در مدت سه ماه با این اداره کل همکاری کردند که اکنون تنها ۱۴ نفر از آنها مشغول به کار هستند.
وی افزود: این نیروها با حقوق معادل یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و حتی کمتر در مناطق سخت عشایری مشغول به خدمت هستند و بعد از اتمام طرح با آنها خداحافظی میشود.
علیپور بیان کرد: پیرامون خبری که با عنوان استخدام در کارخانه دام و طیور منتشر شد باید بدانید که این کارخانه هیچ ارتباطی با امور عشایر ندارد.
علیپور با بیان اینکه بخشی از فعالیتهای عشایر در قالب شبکه تعاونی است، عنوان کرد: این شبکه کاملا خصوصی بوده و اعضای هیئت مدیر و مدیرعامل آن نیز از بین خود جامعه عشایر انتخاب میشود.
وی تصریح کرد: یکی از مشکلات این حوزه این است که ما فقط باید نظارت داشته و حق هیچگونه دخل و تصرفی پیرامون ارتباط استخدامی نداریم و به طور قطع اگر در مورد رانندگان نیز این اداره کل نسبت به آزمون استخدامی اقدام کند یک تعهدی برای استخدام ایجاد میشود که برخلاف قانون است.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 5 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 5