از ظرفیت معتمدان برای مقابله با آسیب های اجتماعی استفاده شود
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویر احمد گفت: ما باید از ظرفیت معتمدان و افراد تاثیر گذار در محلات و مناطق مختلف در امر مقابله با آسیب های اجتماعی به خصوص اعتیاد را به صورت جدی استفاده کنیم.
به گزارش مهردنا،جلسه امنیت محله محور با حضور حسین اسماعیلی دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویر احمد، فرماندار شهرستان، فرمانده ناحیه مقاومت، فرمانده نیروی انتظامی شهرستان و جمعی از مدیران و معتمدان و افراد تاثیر گذار مناطق و روستاهای مختلف در سالن اجتماعات فرماندار شهر چرام برگزار شد.
فرماندار شهرستان چرام در این جلسه ضمن تسلیت به مناسبت شهادت جمع زیادی از مظلومان امت اسلامی در شهر غزه گفت: هر کس انسانی را نجات بدهد مانند این است که جامعه ای را احیاء کرده است.
سید عبدالرحمان توفیقیان افزود: برای بحث مبارزه با مواد مخدر و آسیب های اجتماعی ناشی از این مواد افیونی مهمترین راه در مرتبه اول بحث مبارزه فرهنگی و آموزش است.
وی با بیان اینکه تا کنون در کشور 4 هزار شهید در راه مبارزه با مواد مخدر جان خود را از دست داده اند، عنوان کرد: آگاهی بخشی به اقشار و گروههایی که در معرض خطر هستند یکی از بهترین راه های مبارزه با آسیب های اجتماعی به خصوص اعتیاد به مواد مخدر است.
توفیقیان افزود: مبارزه با مواد مخدر یک مبارزه چند وجهی است که شامل مبارزه با کشت، تولید، توزیع و مصرف است که راه های مختلفی هم در حوزه فرهنگ و هم حوزه مقابله دارد.
وی با بیان اینکه فعالیت های فرهنگی و مقابله ای ما باید منجر به این شود که در رابطه با مصرف مواد مخدر ما یک آهنگ رو به تنزل و رو به کاهش را در عرصه های داشته باشیم، گفت: استفاده از ظرفیت بزرگان و معتمدان در محله ها می تواند نقش مهمی در بحث کاهش اعتیاد به مواد مخدر و آسیب های اجتماعی ناشی از آن داشته باشد.
توفیقیان با بیان اینکه معتمدان با توجه به نفوذی که در میان مردم و خانواده های خود دارند بهتر می توانند بر روی جوانان و نوجوانان تاثیر گذار باشند افزود: استفاده از تجربیات افراد نجات یافته از این بلای خانمانسوز یکی دیگر از راه های مبارزه با این مواد افیونی است.
وی تاکید کرد: در بحث مقابله با کسانی که در خصوص تولید و توزیع مواد مخدر فعالیت می کنند نیاز است که ما نیروی های پلیس و نیروهای امنیتی را به صورت مناسب تجهیز کنیم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان چرام در این برنامه گفت: ماموریت هایی که توسط نیروهای ما در کنار نیروهای انتظامی برای بحث مقابله با مواد مخدر انجام می شود چون در مناطق صعب العبور و کوهستانی انجام می شود یک ماموریت پر خطر و پر هزینه است.
سرهنگ اقبالی پور افزود: امسال شهرستان چرام بالا ترین آمار در بحث مقابله با مواد مخدر در سطح استان را داشت که این نشان از عزم بالای نیروی های ما و همچنین همکاران ما در نیروی انتظامی شهرستان است.
وی با بیان اینکه نیروهای بسیج و سپاه ناحیه مقاومت بسیج آمادگی کامل دارند که هر موقع که لازم شد در بحث مقابله مواد مخدر اقدام کنند، عنوان کرد: علاوه بر این اقدامات در حوزه ها و پایگاه های مقاومت شهرستان کارهای فرهنگی مناسبی در بحث آگاه سازی خانواده ها در رابطه با آسیب های اجتماعی ناشی از این مواد خانمانسوز چه در سطح شهرها و چه در سطح روستاها انجام می شود.
رئیس بهزیستی شهرستان چرام در این نشست گفت: مقابله با آسیب های اجتماعی یکی از اولویت های اساسی و مهم سازمان بهزیستی است.
کیسان صادقیان با بیان اینکه هر گونه هزینه در خصوص مقابله با آسیب های اجتماعی یک نوع سرمایه گذاری است، افزود: مشکلاتی مانند اعتیاد به مواد مخدر و دیگر آسیب های اجتماعی در جامعه امروزه پیشرفت کرده و امیدواریم با برنامه ریزی همه دستگاه های اجرایی این مشکلات در سطح جامعه مرتفع شوند.
وی با بیان اینکه یکی از اقداماتی که در خصوص مقابله با بحث اعتیاد در سطح شهرستان انجام شده راه اندازی کمپ ترک اعتیاد حدود 11 سال است که توسط یکی از همکاران بازنشسته صورت گرفته است، ادامه داد: امسال حدود 170 نفر برای ترک اعتیاد به این کمپ مراجعه کرده اند که حدود 30 روز در کمپ ترک اعتیاد می مانند و برای آن حدود 2 میلیون و 300 هزار تومان پرداخت می کنند.
صادقیان با بیان اینکه خیلی از این خانواده ها بضاعت مالی مناسبی ندارند که توان پرداخت این هزینه را ندارند، عنوان کرد: در این مرکز صبحانه، نهار و شام به کسانی که برای ترک اعتیاد مراجعه کرده اند در طول درمان ارائه می شود.
وی افزود: در شش ماهه اول امسال حدود 30 میلیون تومان به صورت کمک هزینه به برخی از افراد که برای ترک اعتیاد مراجعه کرده اند پرداخت شده است.
صادقیان با بیان اینکه برای بحث اشتغالزایی افرادی که دوره های ترک اعتیاد را گذرانده اند ما چندین دوره فنی و حرفه ای در کمپ برگزار کردیم، گفت: افرادی که موفق به گذراندن دوره های فنی و حرفه ای شدند به آنها تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه سال گذشته به 43 نفر از افرادی که دوره های فنی و حرفه ای را گذراندند تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده، افزود: در سال 1402 نیز به تعداد 7 نفر تسهیلات استغالزایی پرداخت شده و 45 نفر نیز متقاضی دریافت تسهیلات داریم.
صادقاین ادامه داد: از مسئولان شهرستانی و استانی تقاضا داریم که اعتباراتی برای پرداخت تسهیلات اشتغالزایی این افراد به ما داده شود.
وی عبیان کرد: تعداد 32 نفر از افراد ترک اعتیاد شده که سرپرست خانواده بودند پس از برگزاری کمیسیون در تحت پوشش این نهاد قرار گرفته و در حال دریافت مستمری بهزیستی هستند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان چرام گفت: ما تیم کوهستان آموزش دیده داریم و آمادگی کامل دارند که در عملیات های امحاء در کنار نیروی انتظامی و سپاه در مناطق صعب العبور با آنها همکاری کنند.
دستور افزود: در حال حاضر سه تیم 5 نفر که دوره های کوهستان را گذرانده اند در شهرستان داریم.
وی ادامه داد: متاسفانه تیم کوهستان ما هیچگونه تجیهزاتی ندارد درصورتی که این تجهیزات تخصصی آماده شوند می توانیم در عملیات هایی که در ارتفاعات انجام می شود یاریگر این عزیزان باشیم.
دستور عنوان کرد: ما در بحث آسیب های اجتماعی کلاس های مختلفی را برای اعضاء و همچنین در ایام تعطیلات نوروز برای مسافرین نوروزی برگزار کردیم و در طول سال بروشورهای مختلف آموزشی را در بین اعضا و همچنین در سطح شهر بین مردم توزیع می کنیم.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویر احمد در این جلسه گفت: شهرستان چرام دارای سابقه فرهنگی زیادی در عرصه های مختلف است.
حسین اسماعیلی افزود: مقام معظم رهبری در سال 1395 در جمع نخبگان 5 آسیب را به عنوان آسیب های پنجگانه کشور مطرح کردند که این آسیب ها شامل اعتیاد، طلاق، خودکشی، مهاجرت روستاییان به شهر و ترافیک شهر تهران بود.
وی با بیان اینکه مادر همه مصیبت ها اعتیاد است، عنوان کرد: اگر طلاق ها و انواع آسیب های اجتماعی را بررسی کنیم گوشه ای از آنها به اعتیاد بر می گردد.
اسماعیلی ادامه داد: تا امروز یک هزار و 127 ماده مخدر در جهان شناسایی و این یک زنگ خطری است که باید همه نسبت به آن به هوش باشند.
وی اضافه کرد: خیلی از موادهای مخدر صنعتی به صورت نوشیدنی هستند و به دلیل سهولت دسترسی و استفاده امکان افزایش استفاده از این مواد در سطح جهانی افزایش یافته است.
اسماعیلی با بیان اینکه همه ما باید نسبت به مقابله جدی با این مسئله احساس مسئولیت کنیم، گفت: در شهرستان چرام در بحث مقابله با مواد مخدر پیش قدم است و صحبت های و دغدغه های امروز مسئولان و معتمدین در این جلسه نشان از عزم جدی در این شهرستان در مقابله با آین آسیب اجتماعی است.
وی با بیان اینکه ما باید بحث استفاده از ظرفیت معتمدان و افراد تاثیر گذار در محلات و مناطق مختلف در امر مقابله با آسیب های اجتماعی به خصوص اعتیاد را به صورت جدی دنبال کنیم، افزود:این افراد معتمد توسط دستگاه های فرهنگی شهرستان باید شناسایی و حمایت شوند و دستگاه های اجرایی در بحث مقابله با آسیب های اجتماعی باید از این افراد حمایت کنند.
انتهای پیام/
برچسب ها :پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا ، چرام ، حسین اسماعیلی ، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر کهگیلویه و بویر احمد ، دستور ، رئیس بهزیستی شهرستان چرام ، رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان چرام ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، سرهنگ اقبالی پور ، سید عبدالرحمان توفیقیان ، فرماندار شهرستان چرام ، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان چرام ، کهگیلویه و بویراحمد ، کیسان صادقیان ، مهر دنا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0