ظرفیت‌های رسانه ملی برای پویایی و بالندگی

دشمن در عرصه‌های مختلف دنبال وارونه جلوه دادن حقایق و موفقیت‌های نظام اسلامی است.
کد خبر : 29998
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - ۲۱:۱۰

به گزارش مهر دنا امیر رئوف در پنجمین نشست شورای اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان به آمادگی شبکه دنا برای همکاری در بخش‌های مختلف با آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: ارتباط موثر و ایجاد هماهنگی‌های لازم می‌تواند این روند را تسریع و تسهیل کند.

موفقیت های آموزش و پرورش قابل تقدیر است

امیر رئوف با ابراز خرسندی از تشکیل شورای اطلاع رسانی در آموزش و پرورش افزود: برنامه‌های خوب آموزش و پرورش در عرصه‌های علمی و آموزشی قابل تقدیر است و ما شاهد موفقیت‌های خوب فرهنگیان و دانش آموزان در مسابقات و جشنواره های مختلف هستیم.
وی ادامه داد: دشمن در عرصه‌های مختلف دنبال وارونه جلوه دادن حقایق و موفقیت‌های نظام اسلامی است که برای اطلاع رسانی دقیق و هوشمندانه مدیران سازمان‌ها و نهاد‌ها باید برنامه ریزی لازم را داشته باشند.

آمادگی شبکه دنا برای انعکاس موفقیت های حوزه آموزش و پرورش

مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان با بیان اینکه آموزش وپرورش با توجه به گستردگی جامعه و مخاطب جایگاه والایی در نظام اسلامی دارد، گفت: برای انعکاس رویداد‌های مهم آموزش وپرورش آمادگی داریم تمام ظرفیت‌های رسانه ملی را در اختیار آموزش و پرورش قرار دهیم.
وی اجرای سرود‌های دانش آموزی در برنامه “میدان انقلاب” را نمونه‌ای ارزشمند از همکاری آموزش وپرورش و صدا وسیمای مرکز استان دانست و افزود: اجرای این سرود‌ها ضمن اینکه بازتاب خوبی در سطح استان داشت باعث حضور گسترده دانش آموزان به همراه سایر اقشار مردم در راهپیمایی تاریخی ۲۲ بهمن شد که مقام معظم رهبری از آن به عنوان راهپیمایی تاریخی یاد کردند.
رئوف بیان کرد: آمادگی داریم در بخش‌های مختلف تعلیم و تربیت و برنامه‌های آموزش و پرورش همکاری کنیم.
وی ادامه داد: تلاش خواهیم کرد در قالب مستند‌های تحقیقی و عملیات رسانه‌ای ظرفیت‌ها را به اشتراک بگذاریم و توفیقات مختلف در حوزه‌های ورزشی، فضا‌های آموزشی، جذب وشناسایی بازماندگان از تحصیل و معرفی چهره‌های موفق وخلاق در عرصه آموزش وپرورش را پوشش دهیم.

آموزش وپرورش دستگاه سرمایه‌ای برای تربیت نیروی انسانی

مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان با بیان اینکه آموزش و پرورش یک دستگاه سرمایه‌ای برای تربیت نیروی انسانی است، گفت: آموزش وپرورش به دلیل تاثیر گذاری با بخش قابل توجهی از جامعه در ارتباط است که با تهیه پیوست رسانه‌ای باید همه موفقیت‌ها و خلاقیت‌ها با اطلاع رسانی هنرمندانه به سمع و نظر مردم رسانده شود.

وی در پاسخ به درخواست‌های مدیرکل نوسازی و معاونین آموزش وپرورش در زمینه اطلاع رسانی از اقدامات جهادی دولت سیزدهم گفت: همه موارد جمع بندی و با اولویت بندی و برنامه ریزی در بخش‌های مختلف خبر، تولید و صدا مورد توجه قرار خواهد گرفت.

پخش برنامه‌های بسیار غنی و محتوایی از شبکه دنا

رئوف افزود: آمادگی داریم تحت عنوان “آیا می‌دانید” اقدامات شاخص و موفقیت‌های مهم آموزش وپرورش و سند تحول بنیادین آموزش وپرورش را در قالب جملات کوتاه به شکل زیرنویس اطلاع رسانی کنیم.
وی با بیان اینکه شبکه استانی دنا جز شبکه‌های پرمخاطب با برنامه‌های بسیار غنی و محتوایی در کشور است بیان کرد: با همدلی و هم افزایی همه دستگاه‌ها تلاش می‌کنیم با اطلاع رسانی امید بخش و معرفی ظرفیت‌های توسعه‌ای و مطالبات مردمی بستر را برای تعالی فرهنگی و پیشرفت استان کهگیلویه وبویراحمد فراهم نماییم.

مدیرکل صدا وسیمای مرکز استان با بیان اینکه شبکه استانی دنا جز شبکه‌های پرمخاطب با برنامه‌های بسیار غنی و محتوایی در کشور است ، ادامه داد: با همدلی و هم افزایی همه دستگاه‌ها تلاش می‌کنیم با اطلاع رسانی امید بخش و معرفی ظرفیت‌های توسعه‌ای و مطالبات مردمی بستر را برای تعالی فرهنگی و پیشرفت استان کهگیلویه وبویراحمد فراهم کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش؛ لزوم تعامل با صدا و سیما برای پویایی و بالندگی تعلیم و تربیت

مدیرکل آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد هم گفت: بر اساس سند تحول بنیادین آموزش وپرورش ، برای تربیت دانش آموزان درتراز نظام جمهوری اسلامی نیازمند ایده ها و برنامه های رسانه ملی برای پویایی و بالندگی تعلیم وتربیت هستیم.
عزت خواه دراین نشست از تعامل ،همراهی و همکاری خوب رسانه ملی در پوشش خبری ، معرفی جایگاه و توانمندی های آموزش و پرورش استان ، برقراری ارتباط دو سویه با مردم و تلاش برای پاسخگوئی به مطالبات مردمی قدردانی کرد.

مدیرکل آموزش وپرورش کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه رسانه یکی از ارکان تربیت است و صدا و سیما با تعاملی که با مردم دارد با شناسایی دقیق نیازهای جامعه آموزش و پرورش را می تواند یاری کند گفت:برای تربیت دانش آموزان بر اساس سند تحول و تربیت آنان در تراز نظام جمهوری اسلامی نیازمند ایده ها وبرنامه های رسانه ملی برای پویایی و بالندگی تعلیم وتربیت هستیم.

عزت خواه ،تهیه وتولید برنامه های متنوع در رسانه ملی را یکی از راهکارهای ایجاد شور نشاط در بین دانش آموزان وخانواده ها عنوان کرد و افزود: اجرای برنامه سیمای مدرسه وسرود های انقلابی در شهرستانهای پرجمعیت با محوریت دهه فجر از برنامه های خوب وموثر صدا وسیما در ایام الله دهه فجر بود که باعث نشاط اجتماعی و حضور گسترده مردم ودانش آموزان در راهپیمایی 22 بهمن شد.

وی به توفیقات آموزش و پرورش در سال تحصیلی جاری اشاره کرد وگفت: همه این موفقیتها در عرصه ملی را مدیون تلاش و ایثارگری معلمان، زحمات دانش آموزان و همراهی خانواده ها می دانیم .

اطلاع رسانی هوشمندانه منجر به افزایش اعتماد عمومی می شود

مسئول روابط عمومی و اطلاع رسانی اداره کل آموزش و پرورش استان کهگیلویه وبویراحمد نیز با تقدیر از حساسیت و نگاه ویژه مدیرکل صدا وسیمای استان به آموزش و پرورش گفت: شورای اطلاع رسانی برای اولین بار در تاریخ آموزش وپرورش برای ساماندهی این حوزه و شنیدن صدای واحد در اداره کل آموزش وپرورش استان وشهرستان‌ها ومناطق تشکیل شد.

سید ولی موسوی افزود: اطلاع رسانی هوشمندانه و به موقع از فعالیت‌های آموزش وپرورش باعث افزایش اعتماد عمومی و همگرایی بین مردم و مسئولان می‌شود.

وی نقش اطلاع رسانی در اقناع سازی افکار عمومی در بزرگترین نهاد فرهنگی و آموزشی که با دریایی از ظرفیت بیشترین جامعه مخاطب را دارد نقشی والا، تاثیر گذار و تعیین کننده در ارائه خدمات مطلوب به مردم و رضایت مندی از سیستم خواهد بود.

ارتباط ۷۰ درصد جامعه با آموزش و پرورش

موسوی ادامه داد: آموزش وپرورش با دارا بودن بیش از ۱۷۰ هزار دانش آموز، قریب به ۱۴ هزار فرهنگی و با احتساب اولیا دانش آموزان بیش از ۷۰ درصد جامعه مستقیم ارتباط آموزش و پرورش هستند که رسالت صدا وسیما و آموزش وپرورش را سنگین‌تر کرده است.

وی از تعامل مثبت با رسانه‌ها و خبرنگاران در آموزش وپروش خبر داد و اضافه کرد: تعامل با اصحاب رسانه را در آموزش وپرورش یک اصل می‌دانیم و از ظرفیت آنان برای تعالی وپیشبرد اهداف و ماموریت‌های آموزش و پرورش استفاده خواهیم کرد.

موسوی یادآور شد: در سال جاری ۵ نشست خبری و ۳ نشست هم اندیشی با اصخاب رسانه تشکیل شد تا مردم در جریان عملکرد آموزش و پرورش قرار گیرند.

برنامه سیمای مدرسه و صدای مدرسه از برنامه‌های پرمخاطب رسانه ملی

دبیر شورای اطلاع رسانی آموزش وپرورش استان، برنامه سیمای مدرسه و صدای مدرسه را از برنامه‌های پرمخاطب در حوزه آموزش وپرورش عنوان کرد و گفت: نیازمند همکاری صدا وسیما جهت تداوم تولید و پخش این برنامه‌ها در همه شهرستان‌ها ومناطق هستیم.

گفتنی است: معاونان اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست مطالبی را در راستای تعامل بهتر آموزش وپرورش با رسانه ملی بیان کردند.

ضرورت تعامل صدا و سیما با آموزش و پرورش برای تحقق برنامه های پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی

تشریح فعالیت‌های نهضت سوادآموزی در استان و کمک به شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل، معرفی معلمان و دانش آموزی خلاق، تولید برنامه‌های متناسب با موضوع پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی وفضای مجازی، همکاری بیش از پیش صدا و سیما با آموزش و پرورش و انعکاس رویداد‌های ورزشی حوزه دانش آموزی، تولید برنامه‌های سلامت محور و مهارت محور، اطلاع رسانی در راستای مشارکت موثر خیران درساخت، توسعه و تجهیز فضا‌های آموزشی و پرورشی، از جمله موارد مطرح شده بود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.