بارندگی‌های اخیر راه ارتباطی ۶۰ روستا در شهرستان کهگیلویه را قطع کرد

فرماندار شهرستان کهگیلویه بیان اینکه در این بارندگی‌ها راه ارتباطی بیش از ۶۰ روستا در بخش‌های مختلف شهرستان کهگیلویه قطع شد، گفت: از این تعداد نزدیک ۴۰ روستا در بخش‌های دیشموک و چاروسا و بقیه روستاها در دو بخش مرکزی و سوق قرار دارد.

کد خبر : 155
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۸

به گزارش مهر دنا از دهدشت، علی پوزش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اینکه بارندگی‌های چند روز گذشته در سطح شهرستان سبب خوشحالی همه مردم به خصوص کشاورزان شد اما خساراتی هم در پی داشت.

فرماندار شهرستان کهگیلویه با بیان اینکه این خسارات بیشتر در بخش‌های راه و شهرسازی، مسکن روستایی، کشاورزی، معابر شهری و روستای و تاسیسات برق بوده است، گفت: در مجموع خسارات برآورد شده از بارندگی چند روز گذشته مبلغ ۱۳ میلیارد و هفتصد میلیون ریال است.

وی افزود: بیشترین خسارات وارده به بخش راههای شهرستان با ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال، مسکن روستایی ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال، مزارع و باغات شهرستان یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون، معابر روستایی یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون و معابر شهری یک میلیارد ریال و در سایر بخش‌ها خسارت به نسبت کمتر بوده است.

پوزش با بیان اینکه راه ارتباطی تعداد زیادی از روستاهای شهرستان خاکی است، گفت: به دلیل خاکی بودن و عدم زیرسازی مناسب راه‌های روستای شهرستان در زمان بارندگی راه ارتباطی تعدادی از آنها قطع و پس از بارندگی با کمک ماشین آلات راهسازی ارتباط آنها مجدد وصل می‌شود.

وی با بیان اینکه در این بارندگی‌ها راه ارتباطی بیش از ۶۰ روستا در بخش‌های مختلف شهرستان کهگیلویه قطع شد، افزود: از این تعداد نزدیک ۴۰ روستا در بخش‌های دیشموک و چاروسا و بقیه روستاها در دو بخش مرکزی و سوق قرار دارد.

فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه در حال حاضر کمتر از ۲۰ روستا در شهرستان مشکل قطع راه ارتباطی دارند و از این تعداد ۲ روستا در بخش مرکزی و بقیه در حوزه دیشموک و چاروسا است، افزود: با پیگیری‌های سازمان حمل و نقل جاده‌ای مشکل راه ارتباطی بیشتر روستاها برطرف شده و جاده دسترسی بقیه روستاها نیز به زودی وصل می‌شود.

برنگ پور/ تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.