در نشست دانشگاهیان با نماینده ولی فقیه مطرح شد
از نگرانی آیت الله ملک حسینی تا سیاست بازی در دانشگاهها تا قیاس دانشگاه یاسوج با انوشیروان بابل توسط احمد عریان
مهر دنا/ نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: دانشگاهها و عرصه علم در استان نباید زیر چتر سیاسی بازی برود. به گزارش مهر دنا از یاسوج، آیتالله ملک حسینی عصر امروز در جمع دانشگاهیان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: به طور حتم در صورتی دانشگاه یک گرایش خاص سیاسی داشته باشد و صنعت
مهر دنا/ نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: دانشگاهها و عرصه علم در استان نباید زیر چتر سیاسی بازی برود.
به گزارش مهر دنا از یاسوج، آیتالله ملک حسینی عصر امروز در جمع دانشگاهیان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: به طور حتم در صورتی دانشگاه یک گرایش خاص سیاسی داشته باشد و صنعت گرایش دیگری، امکان پیوند این دو حوزه وجود ندارد.
وی با تاکید بر اینکه استاد و دانشجو در دانشگاه باید سیاسی باشند، عنوان کرد: آنچه رد برخی دانشگاهها رخ میدهد بیشتر شبیه سیاست بازی است و نسبتی با سیاسی بودن ندارد زیرا شعورمندی سیاسی یعنی اتحاد بر توسعه و رشد علم داشتن است.
ملک حسینی ابراز کرد: انسان سیاسی در تمام عرصهها در زمینه توسعه جامعه و فضیلتها اختلاف ندارند زیرا اختلاف باید در چگونگی باشد در حالی در برخی مواقع در نفس توسعه و ارتقاء با هم جنگیدیم.
نماینده مردم استان کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: امروزه تقابل دنیا در زمینه قدرت نیست بلکه این تقابل بر مدار علم بوده و به طور حتم هر کشوری در علم قویتر باشد، قدرتمند و ثروتمندتر است.
ملک حسینی با اشاره به اینکه رمز دشمنی آمریکا با ملت ایران ساخت موشک نیست بلکه دانشی بوده که این موشک را ساخته است، بیان کرد: هستهای بودن برای غرب مهم نیست بلکه فناوری بومی هستهای آنها را عصبانی کرده است.
وی بیان کرد: علم در مقابل ندانستن و گاه نادانی قرار میگیرد و برای برون رفت از جهل و نادانی باید بر علم تکیه کرد و اولین ویژگی انبیاء این بوده که آنچه را دیگران نمیدانند، آنان میدانند.
ملک حسینی خاطرنشان کرد: برای شناخت انقلاب اسلامی ایران باید ۴ مقایسه بین بود و نبود، امروز و گذشته، ما و دیگران و همچنین ما و اهداف و آرمانها به صورت دقیق انجام شود تا بدانیم این انقلاب چه دستاوردهای بزرگی در عرصههای مختلف داشته است.
وی با تاکید بر اینکه در صورتی مسائل و ظرفیتهای موثر در توسعه همه جانبه با دانشگاه پیوند نخورد، موفقیتی حاصل نمیشود، افزود: انتظار میرود دانشگاههای استان به کمک توسعه بیایند.
نگرانی رئیس دانشگاه یاسوج از راهاندازی بیرویه مراکز آموزش عالی در کهگیلویه و بویراحمد
رئیس دانشگاه یاسوج از راهاندازی بیرویه مراکز آموزش عالی در کهگیلویه و بویراحمد ابراز نگرانی کرد و گفت: امیدوارم این وضعیت اصلاح شود زیرا برخی از این مراکز در سطح مورد انتظار نیست.
احمد عریان نیز در این نشست اظهار داشت: قبل از انقلاب اسلامی کشور در زمینه مسائل علمی حرفی برای گفتن نداشت به گونهای که در سال ۵۸ با ۲ کشور دیگر اسلامی از جمله عراق یک دهم درصد تولید علم دنیا را داشتند.
وی با بیان اینکه هم اکنون ایران اسلامی به تنهایی ۲٫۳ درصد رشد علم را دارد، عنوان کرد: قبل از انقلاب در مجموع در تمام نقاط کشور ۱۵ دانشگاه با کمتر از ۱۰۰ هزار دانشجو داشتیم ولی هم اکنون در کهگیلویه و بویراحمد ۴۰ هزار دانشجو با ۹۰۰ عضو هیئت علمی داریم.
عریان با اشاره به اینکه قبل از انقلاب در تنها مرکز تربیت معلم زیر دیپلم، دیپلم و فوق دیپلم تربیت میکرد، ابراز کرد: البته در زمینه افزایش تعداد مراکز آموزش عالی زیاده روی کردیم که امیدوارم این وضعیت اصلاح شود زیرا برخی از این مراکز در سطح مورد انتظار نیستند.
وی با تشریح وضعیت دانشگاه انوشیروان بابل ادامه داد: ۳ نفر از ۱۶ نفر از اساتید طراز اول کشور بین ۴ هزار و ۵۰ استاد در تمام دنیا از دانشگاه انوشیروان بابل بودند در حالی دانشگاه شیراز نداشت و صنعتی شریف تنها یک نفر صاحب رتبه شد.
رئیس دانشگاه یاسوج با تاکید بر اینکه باید پاسخگوی این باشیم که چگونه دانشگاه یاسوج با این همه ظرفیت خدادادی نتوانسته همچون دانشگاه انوشیروان بابل نقش آفرینی کند، بیان کرد: یاسوج با بابل در زمینههای مختلف از جمله گیاهان دارویی، گردشگری و نفت و گاز قابل مقایسه نیست.
عریان گفت: هنوز مدیران دستگاههای اجرایی استان کهگیلویه و بویراحمد به این نتیجه نرسیدهاند که با همراهی بیشتر با دانشگاه میتوان مشکلات را برطرف کرد.
وی با تاکید بر اینکه دغدغه پیوند دانشگاه یاسوج با مشکلات استان را داریم، اظهار داشت: ۶۳۰۰ دانشجو در دانشگاه یاسوج داریم که از این تعداد ۱۷۰۰ نفر در رشتههای کارشناسی ارشد و ۳۰۰ نفر دوره دکتری مشغول تحصیل هستند.
عریان خاطرنشان کرد: ۲۰۰ نفر از دانشجویان نخبه و مستعد دانشگاه یاسوج را خیران بورس کردند که ۵۰ درصد توسط بنیاد علمی و آموزشی قلم چی و ۵۰ درصد دیگر نیز توسط خیران استانی تامین میشود.
وی با تاکید بر اینکه علم خوب تولید کردیم ولی نتوانستیم آن را به ثروت تبدیل کنیم، افزود: در صورت تبدیل علم به ثروت هم اکنون سوار بر هواپیمای تولید داخل میشدیم و خودرو با ایمنی بالا تولید میکردیم.
انتهای پیام/
برچسب ها :احمد عریان ، خبرگان رهبری ، دانشگاه ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، کهگیلویه و بویراحمد ، ملک حسینی ، مهر دنا ، نماینده مجلس خبرگان رهبری ، نماینده ولی فقیه ، یاسوج
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0