یاداشت/ تهاجم فرهنگی و اهداف آن
همزمان با پیشرفت علم و صنعت در جهان و همچنین رشد فکری و آگاهی مردم ، دیگر نمیتوان از راههای جنگ های میدانی رودرو بر یک منطقه حکومت کرد.
مهر دنا/ محمدرضا مصلحی از فعالان فرهنگی نوشت: همزمان با پیشرفت علم و صنعت در جهان و همچنین رشد فکری و آگاهی مردم ، دیگر نمیتوان از راههای جنگ های میدانی رودرو بر یک منطقه حکومت کرد.
اگر هم بخواهند جنگ فیزیکی انجام دهند هزینه های جانی و مالی فراوانی بر آنها تحمیل خواهد شد به همین دلیل غربی ها و استعمارگران به فکر تغییر مدل جنگ شده اند و از طریق تهاجم فرهنگی (ماهواره ها ، نرم افزار های ارتباط جمعی اینترنتی ، کتاب های ترجمه شده و فیلم های ضد اخلاقی و عروسک های خاص) تلاش میکنند به اهداف پلید خود برسند زیرا متوجه شده اند که تنها راه نفوذ در کشورها، نفوذ در فرهنگ آنان و استحاله درونی آن است.
آنان می خواهند ارزش های مورد پسند خود را ارزش های مترقی جلوه دهند تا بتوانند آن را جایگزین معیارهای بومی و ملی ملت ها سازند که در فرهنگ ملت ها از این اقدامات به هجوم فرهنگی تعبیر می کنند.
در تعریف پدیده تهاجم فرهنگی دیدگاه رهبر معظم انقلاب قابل توجه است. از نظر ایشان در تهاجم فرهنگی یک مجموعه سیاسی یا اقتصادی برای رسیدن به مقاصد خاص خود و اسارت یک ملت، به بنیان های فرهنگی آن ملت هجوم می برد، در این هجوم، باورهای تازه ای را به زور و به قصد جایگزینی بر فرهنگ و باورهای ملی آن ملت وارد می کنند.
متاسفانه امروزه می بینیم که حتی در مدارس ابتدایی و راهنمایی در بین دانش آموزان سخنان و اتفاقاتی رد و بدل میشود که عمده آنها تاثیرات تلفن همراه و دسترسی های آنها به نرم افزارهایی است که بدون واسطه فیلم ها و تصاویر غیر اخلاقی و آموزه های منفی به راحتی در اختیار آنها قرار میگیرد و از همان سنین کم این عزیزان در معرض آسیب های اجتماعی قرار میگیرند .
کمی آنطرف تر فروشگاههای فیلم و ویدئو کلوپ ها به دلیل عدم نظارت مسولین ( اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی) فیلم های خانوادگی زیرنویس شده بدون مجوز را در اختیار دانش آموزان قرار میدهند که این نیز خطری جدی است که جا دارد مسولین آموزش و پرورش در این زمینه به صورت جدی ورود کند و از بوجود آمدن حوادث ناخوشایند جلوگیری کند.
اهداف تهاجم فرهنگی
۱٫مبارزه با جنبش های بیداری اسلامی و انقلاب اسلامی از طریق اتهام زنی های واهی ، تروریست خواندن و…
۲٫ایجاد اختلاف و تفرقه میان مسلمانان با دامن زدن به اختلافات شیعه و سنی و کشور ایران را خطری بزرگ برای خاورمیانه معرفی کردن.
۳٫عرفی سازی حکومت و ترویج پلورا لیسم دینی.
۴٫ایجاد یأس و نا امید کردن مردم نسبت به آینده و بزرگ نمائی مسائل و مشکلات داخلی کشور.
۵٫ایجاد اختلاف شدید در میان جریان های سیاسی و حزبی و بهره برداری به سود خود..
۶:ترویج بی بند و باری اخلاقی برای کم رنگ کردن فرهنگ شهادت و مقاومت
۷٫نهادینه کردن لیبرالیسم و تشویق به پیروی از فرهنگ غرب.
۸: تزلزل بنیان خانواده های ایرانی و کم رنگ کردن فرهنگ حجاب در بین بانوان
تهاجم فرهنگی در واقع همان تهدید نرم است. در این نوع تهدید، دشمن با استفاده از ابزار فرهنگی به دنبال سلطه فرهنگی و در نهایت سلطه سیاسی می باشد. که این مهم از دهه دوم به بعد انقلاب اسلامی توسط دشمنان به خوبی مشاهده میشود تا جایی که نخست وزیر منفور رژیم غاصب اسرائیل در جلسه ای اشاره کرد که میتوانیم از طریق هزاران ماهواره ای که در ایران فعال است بنیان خانوادههای ایرانی را از هم بپاشیم.
کاش مسولین و نمایندگان مجلس به جای فرافکنی و هزینه های هنگفت تبلیغاتی جهت افتتاح پروژه های نیمه کاره دولت قبل ، کمی در راستای اعتلای فرهنگ عمومی و حفظ بنیان خانواده قدم بر می داشتند و نامی نیک از خود بجای میگذاشتند.
انتهای پیام/
برچسب ها :بویراحمد ، تهاجم فرهنگی ، جنگ سخت ، جنگ نرم ، جوانان ، دانش آموز ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، فعال فرهنگی ، کاکان ، محمدرضا مصلحی ، مهر دنا ، یاسوج
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0