آخرین خبر از پرونده سقوط هواپیمای تهران – یاسوج

معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان خاتمه مرحله اول تجسس و شناسایی اجساد گفت: دیگر عملیاتی برای شناسایی اجساد نخواهیم داشت و این کار خاتمه یافت.

کد خبر : 7404
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ تیر ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۲

به گزارش مهردنا ، نشست ستاد بحران استان کهگیلویه و بویراحمد صبح امروز به ریاست عزیز فیلی معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد و مسؤول پیگیری سانحه سقوط هواپیمای تهران یاسوج برگزار شد.

در این نشست که در دستور کارهای مختلف برگزار شد یکی از دستور کارها در خصوص آخرین وضعیت سانحه سقوط هواپیمای تهران یاسوج بود.

در این نشست جهانبین مدیرعامل هلال احمر استان گزارشی در خصوص اقداماتی که در این چهار ماهه صورت گرفته ارائه کرد.

جهانبین گفت: امروز صد و بیست و هفتمین روز سقوط هواپیمای تهران یاسوج است که طی این چهار ماه اقدامات زیادی صورت گرفته است از جمله این که تاکنون ۳۴۶ تیم واکنش سریع از ۲۵ استان حضور داشتند.

این مسؤول در ادامه گفت: در این چند ماه ۱۲۶۰ نفر عملیات حضوری و ۲۵۸ کوهنورد محلی ۱۶۸ دستگاه خودرو و ۴ فروند بالگرد با ۳۵۲ سورتی پرواز و با جابجایی ۵۱ هزار کیلوگرم قطعات هواپیما و اجساد به پایین از محل حادثه انجام شد.

وی عنوان کرد: هم‌اکنون نیز تعداد ۶ نفر نیروی محلی در محل سانحه حضور دارند.

در ادامه کامروز امینی مدیرکل پزشکی قانونی استان کهگیلویه و بویراحمد هم گفت: از تعداد کل مسافرین و خدمه پرواز که ۶۶ نفر بودند اجساد ۶۱ نفر تحویل داده شده و جسد ۵ نفر دیگر هم در هفته جاری تحویل داده می‌شود.

این مسؤول افزود: در طول این چهار ماه ۴۷۰ بافت انسانی به پزشکی قانونی تحویل داده شد و آزمایشات بالینی روی آن‌ها صورت گرفت.

عزیز فیلی معاون استاندار هم با بیان خاتمه مرحله اول تجسس و شناسایی اجساد اظهار کرد: دیگر عملیاتی برای شناسایی اجساد نخواهیم داشت و این کار خاتمه یافت.

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: تنها عملیات یافتن قطعات کوچک پیکرها در همان منطقه و دفن آن‌ها در محل سانحه صورت می‌گیرد تا این که همان جا یادمانی هم برای جانباختگان سانحه سقوط ساخته شود.

به گزارش خبرنگار مهردنا، روز ۲۹ بهمن به عنوان یکی از تلخ‌ترین روزها در استان کهگیلویه و بویراحمد ثبت شد که در این روز یک فروند هواپیمای ATR72 شرکت هواپیمایی آسمان در ساعت ۷ و ۵۵ دقیقه فرودگاه تهران را به مقصد یاسوج ترک کرده و ۵۰ دقیقه بعد هیچ‌گونه امواجی از طریق رادارها دریافت نشده و هواپیما ناپدید شده است.

در این روز ۶۶ نفر از هم‌وطنانمان را از دست دادیم.

این هواپیما ۱۰ مسافر خانم و ۵۶ مسافر مرد و یک کودک و دو نوجوان داشت که از این ۶۶ مسافر ۱۴ مسافر کهگیویه و بویراحمدی و ۳۶ نفر اهل تهران، ۶ مسافر مازندرانی و دو نفر اهل گلستان و برخی استان‌های دیگر بودندکه در این سانحه فوت شدند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

اذذ سه شنبه , 5 تیر 1397 - 16:37

خسارت اتلاف ۳ قلاده گراز دمچنار قابل مطالبه است

ضرر و زیان ناشی از اتلاف حیات وحش حوضچه های منبع آب دمچنار وفق صراحت قوانین مربوط به شکار صید از حیث تقصیر شرکت آبفای روستایی بویراحمد در عدم رعایت نکات حفاظتی و ورود خسارت قابل مطالبه است.

به گزارش منابع محلی که مستند به انتشار گسترده چند قطعه فیلم و تصاویری از حوضچه های منشعب از مخزن آب شرب دهستان دمچنار بویراحمد بوده ۳ قلاده گراز طی روزهای گذشته طی دو مرحله متفاوت در این حوضچه ها تلف شده که با گذشت چند روز از اتلاف و قرارگرفتن این خبر در صدر پایگاههای خبری محلی و خبرگزاری های کشوری ، متولیان محیط زیست سکوت کرده اند.
این در حالی است که گفته می شود مسئول خانه بهداشت دهستان دمچنار با صورتجلسه موضوع و تسلیم به پاسگاه محل همچنان مدعی است که آب شرب دهستان مذکور آلوده است ولی مدیر آبفای روستایی بویراحمد ضمن اعتراف به مقصر دانستن آبدار منطقه در عدم گزارش شکستگی لوله اعلام به آلوده نشدن آب شرب کرده و در مصاحبه با خبرنگاران اظهار داشته که خود حاضر است از این آب بنوشد.
شبیه چنین اظهاراتی را نیز مدیر عامل آبفای استان کهگیلویه و بویراحمد با خبرنگاران داشته و ضمن سالم دانستن آب شرب این منطقه ابراز نموده است که منبع اصلی از حوضچه ها و دریچه های منهول تفکیک بوده و منجر به آلوده شدن آب شرب نگردیده است.
وی همچون مدیر زیر مجموعه خود در شهرستان
بویراحمد با اشاره به سرباز بودن حوضچه ها،آن را خلاف اصول کاری و تقصیر را به گردن آبدار انداخته و از مردم منطقه صادقانه عذرخواهی کرده است که مجموع صحبت های این دو متولی آب روستایی، موید اذعان به ایراد قانونی به عملکرد خویش بوده و صرفنظر از آلوده شدن یا نشدن آب شرب که نیازمند فرآیند دیگری است ، چنین بنطر می رسد از باب تسبیب در اتلاف گرازها به جهت عدم رعایت نکات حفاظتی به لحاظ حقوقی و مسئولیت مدنی ضامن است.
اقرار صریح و ضمنی به تقصیر در ورود خسارت و کیفیت اتلاف حیات وحش ومسامحه آبدار و مدیر فرادست از جنبه حقوقی قابل مطالبه است که باید منتظر واکنش محیط زیست که تا کنون به هر دلیل سکوت کرده باشیم بخصوص آنکه آبفای روستایی بلافاصله اقدام به پر کردن حوضچه ها و دریچه های منهول با بکهول نموده و آثار ناشی از تقصیر خود را امحاء نموده است.

فرجام آنکه اخبار واصله از روستاهای دمچنار حکایت از آن دارد که در سال گذشته نیز یک قلاده گراز در مخزن آب پیدا شده که موضوع رسانه ای نشده و اینک مردم آن را عنوان می کنند