آخرین جزئیات سانحه هواپیمای آسمان ؛ علت اصلی سقوط ATR مشخص شد

بالاخره دو روز بعد از سقوط هواپیمای آسمان بالگردهای نیروی هوافضایی سپاه صبح روز یکم اسفند لاشه هواپیمای آسمان را در ارتفاعات کوه دنا پیدا کردند و موضوع امدادرسانی وارد فاز دیگری شد.

کد خبر : 7170
تاریخ انتشار : یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۸

مهر دنا/ ۲۹ بهمن ماه ۹۶ هوایپمای ATR تهران-یاسوج در ارتفاع ۴۲۰۰ متری قله نغل پازن پیر دنا دچار سانحه سقوط شد و هرگز به فرودگاه یاسوج نرسید.

به گزارش مهر دنا از یاسوج، ۲۹ بهمن ماه ۹۶ هوایپمای ATR “تهران -یاسوج” در نزدیکی‌های فرودگاه یاسوج و درست در ارتفاعات دنا از صفحه رادار خارج شد و بعد از گذشت ساعتی سقوط هواپیمای آسمان به صورت رسمی از طریق رسانه‌ها اعلام شد ولی هنوز محل دقیق وقوع سانحه مشخص نبود.

بارش برف و باران اجازه بلند شدن به بالگرد را برای پیدا کردن لاشه هواپیما نمی‌داد و تنها منبع مشخص شدن مکان سقوط، صحبت‌های برخی از اهالی پادنای سمیرم مبنی بر شنیدن صدای مهیب در اطراف روستاها بود تمامی عوامل امدادی به سمت سمیرم استان اصفهان حرکت کردند و در کمترین زمان ممکن در محل احتمالی مستقر شدند ولی بارش برف و باران اجازه هیچ گونه عملیاتی را نمی‌داد.

راهی نبود باید منتظر می‌مانند تا وضعیت جوی در ارتفاعات دنا مساعد شود زیرا در صورت بلند شدن بالگردها و حتی اعزام کوهنوردان هر لحظه باید منتظر یک اتفاق ناگوار دیگر بود موضوعی که حتی خانواده جانباختگان ATR رضایت نداشتند جان فرد دیگری به خطر بیفتد.

بالاخره دو روز بعد از سقوط هواپیمای آسمان بالگردهای نیروی هوافضایی سپاه صبح روز یکم اسفند لاشه هواپیمای آسمان را در ارتفاعات کوه دنا پیدا کردند و موضوع امدادرسانی وارد فاز دیگری شد.

تیم‌های ارزیاب باید چگونگی امدادرسانی را اول بررسی کنند ولی آسمان کم کم داشت نامهربان می‌شد.تیم‌های ارزیاب به این نتیجه رسیدند که باید نیروهای امدادی هلی برن شوند این اقدام انجام شد ولی دیگر هوا روبه تاریکی و شرایط جوی در حال نامساعد شدن بود و امکان ادامه عملیات را نمی‌داد و نیروهای امدادی راهی جز برگشت نداشتند.

بعد از هر بارش برف و باران عملیات جست‌وجوی پیکر جانباختگان ادامه داشت و همچنان نیز ادامه دارد تا جایی که تاکنون ۲۱۲ بافت انسانی مجزا از ۶۰ جانباخته هواپیمای ATR تاکنون پیدا شده که ۲۱ جسد تحویل خانواده‌ها شده و هیچ اثری از ۶ مسافر این پرواز نیست.

در این مدت حرف و حدیث‌های زیادی در زمینه دلایل سقوط هواپیما آسمان از عدم دید کافی خلبان به دلیل مه غلیط تا …وجود داشت که در آخرین پیگیری‌های خبرنگار تسنیم به گفته مدیرکل دفتر بررسی سوانح سازمان هواپیمایی کشوری دلیل اصلی سقوط مشخص شده است.

حسن رضایی‌فر مدیرکل دفتر بررسی سوانح سازمان هواپیمایی کشوری به تسنیم گفت: گزارش نهایی شده ولی ما مقصر مشخص نمی‌کنیم بلکه علت اصلی و عوامل کمکی را مشخص کرده‌ایم.

وی عنوان کرد: سازمان هواپیمایی گزارش را به دادستانی ارائه کرده و در صورتی مجوز صادر شود دو هفته دیگر به صورت عمومی منتشر می‌کنیم.

انتهای پیام/تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

غلام محمد حاذقی دوشنبه , 31 اردیبهشت 1397 - 9:07

مدیر محترم مهردنا با سلام امکان ارسال خبر در بخش ارسال خبر وجود ندارد لطفا بررسی بفرمایید

صنعت چشم انتظار احمدی/ آقای استاندار به تمام واحدهای صنعتی سر بزنید
غلام محمد حاذقی
صنعتگران استان کهگیلویه و بویراحمد امروز خسته و نالان، نیمه جان و زیان ده چراغ های صنعت را روشن نگاه داشته اند به امید اینکه کسی مثل احمدی بیاید و حمایتشان کند که در سالهای سال جز بی مهری و بدعهدی از مدیران و مدیریت ها هیچ ندیده اند.
سالهای سال گفتند که صنعتگر دروغ می گوید مدیر راست، گفتیم ۷۰ درصد واحدهای تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل است، گفتند دروغ می گویید و ۳۰ درصد است اما نمی دانستند وقتی صنعتگران و رسانه ها از این تعطیلی حرف می زنند نه برای سیاه کردن دولت است و نه برای خراب کردن آن آقای مدیر که برخلاف مدیران، دلشان برای این استان می سوزد.
صنعتگر بیچاره ای که زندگیش را به پای صنعت ریخته از هفت خوان معارضان، کارشکنی مدیران، سختگیری بانک ها، مانع تراشی مالیات و تامین اجتماعی که همه اینها خاصه استان کهگیلویه و بویراحمد است و هیچ جای این کشور اینقدر سنگ جلوی پای سرمایه گذار نیست، گذشته است بعضا فرش زیر پایش را هم فروخته تا هم خود نانی به دست آورد و هم چندین خانواده از دستش نان بخورند، تازه بعد از این مانع تراشی و سنگ اندازی ها، آنجا که دولت بنای حمایت می بندد نیز با سد محکم مدیران روبرو می شوند.
مدیران اینجا که فقط سیستم استخدام طایفه ای را قبول دارند و نمی دانند که اشتغال تنها در بخش صنعت است که بیکاری را جمع می کند لذا هرجا صنعتی دیدند که ویران شده ککشان هم نمی گزد اما خدا نکند که روزی بگویند فلان فامیلتان باید از فلان اداره برود، تا تهران هم شده می روند تا مجوز استخدام قوم و خویش عزیزشان مبادا که ابطال شود.
همین مدیران برای اینکه در تهران نگویند که چرا همه صنایع و واحدهای تولیدی شما تعطیل هستند، صنعتگران را از دریافت کمک های دولتی محروم کردند و خودشان هم هیچ کمکی نکردند تا صنعت پا بگیرد و نتیجه اش امروز تعطیلی قریب به اتفاق واحدهای تولیدی در شهرک های صنعتی و غیر آن است و آنان هم که با ظرفیت ۱۰ درصد و ۵ درصد هم کار می کنند از ترس آبرویشان است که ایستاده اند وگرنه فاتحه همان واحدها هم خیلی وقت پیش خوانده شده است.
حالا ظاهرا مردی پیدا شده و پنهان کردن صنایع تعطیل را برنتافته و به جای آمار دادن به واحدهای صنعتی سرکشی می کند تا شاید بتواند یکی از آنها را از رکود و تعطیلی نجات دهد هرچند که امیدواریم در سیستم طایفه ای دوام بیاورد و به تک تک واحدهای صنعتی سرکشی نماید که پتانسیل های خفته زیادی در حوزه صنعت در استان وجود دارد که به علت بی مهری ها خاک می خورد و با اندک حمایتی می توانند به چرخه تولید باز گردند و باری از روی دوش این استان توسعه نیافته بردارند.