مدیران کهگیلویه و بویراحمد به جای مدیریت انتخابات “مدیریت بحران” را یاد بگیرند/ فرمانداری ها ستاد انتخاباتی نماینده شده است/ علی محمد احمدی تنهاست

استاندار کهگیلویه و بویراحمد پاشنه کفش‌هایش را برای توسعه این استان ورکشیده است و قطعا در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت آثار توسعه‌ای نگاه اقتصاددان برجسته‌ای چون احمدی را خواهیم دید اما ما باید خودمان را اصلاح کنیم باید دلمان برای خودمان بسوزد و دست از سیاسی بازی برداریم اگر توسعه می‌خواهیم.

کد خبر : 7056
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۹:۳۹

مهر دنا/ زلزله پنج ریشتری یاسوج و سی سخت نشان داد که کهگیلویه و بویراحمد در زمینه زیرساخت‌های اساسی مشکلات جدی دارد، که با کمترین حوادث مترقبه و غیرآن به سرعت بروز و زیرساخت‌ها را فلج می‌کنند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا و به نقل از خبرگزاری تسنیم از یاسوج، در سال‌های توسعه و پیشرفت کشور مردمان استان ما چنان گرفتار سیاسی کاری و سیاسی بازی بوده‌اند که کمتر به اساسی‌ترین نیازهای زندگی متمدن توجه کرده‌اند. برای ما تغییر آبدارچی فلان اداره آنقدر مهم بوده است که یادمان رفته ببینیم در حوزه آب، برق و گاز، جاده و غیره مشکلات اساسی داریم.

مدیران و فرمانداران و بخشداران وابسته به نمایندگان هم تمام هم و غمشان در طول دوران مدیریت تبدیل ادارات متبوعشان به ستادهای انتخاباتی نمایندگان بوده و غافل شده‌اند که هر روزی را که آن‌ها هدر می‌دهند عقب ماندگی این استان طولانی‌تر و تاریخی‌تر می‌شود و در مقابل، سایر استان‌ها رشد فزاینده‌ای دارند.

عقب ماندگی در کهگیلویه و بویراحمد به حدی جدی است که مردمان مرکز استانش نه تنها در تابستان آب برای آشامیدن ندارند که زلزله پنج ریشتری هم زیرساخت‌های آب از جمله مخازن و چاه‌ها را دچار اختلال می‌کند و ما هم خوشحالیم که مدیر آب و فاضلاب در این سال‌ها وابسته به فلان نماینده بود و به آن یکی نبود در حالی که این تفکر جز به خودمان به کسی دیگر آسیب نمی‌رساند. در روزگاری که کل کشور برای آب شهر‌هایشان سد ساختند و شبکه اجرا کردند، ما تنها دلخوش بودیم که ببینیم در جدال نمایندگان کدامیک بر دیگری پیروز می‌شود.

در حوزه بیمارستانی هم همینطور، بیمارستان‌های امام سجاد و شهید بهشتی به گفته خود رئیس دانشگاه علوم پزشکی آسیب جدی دید و با هزاران تاسف که بیمارستان افتتاح نشده شهید جلیل هم در زلزله آسیب دید هرچند که بعدا ماست مالی کردند و در این بین ما وقتمان را هدر دادیم و به جای مطالبه بیمارستان‌های دیگر هر روز برای اسم بیمارستان تجمع کردیم و گرفتار حاشیه شده و از متن غافل شدیم.

زلزله بیش از آنکه هشداری برای مردم باشد، درس‌هایی برای استاندار کهگیلویه و بویراحمد داشت. قطعا احمدی متوجه شده است که برای توسعه این استان باید از صفر شروع کند او در حالی که استانداران دیگر استان‌ها مشغول جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی هستند، باید به فکر آب شرب، برق پایدار، خیابان و جاده هم باشد و مدیریت احمدی بر استان کهگیلویه و بویراحمد با این اوصاف قطعا سخت‌تر از مدیریت استان بزرگی چون تهران بوده چرا که اینجا هیچ ندارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد پاشنه کفش‌هایش را برای توسعه این استان ورکشیده است و قطعا در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت آثار توسعه‌ای نگاه اقتصاددان برجسته‌ای چون احمدی را خواهیم دید اما ما باید خودمان را اصلاح کنیم باید دلمان برای خودمان بسوزد و دست از سیاسی بازی برداریم اگر توسعه می‌خواهیم.

اگر توسعه می‌خواهیم مایِ مردم و رسانه باید‌‌ رها کنیم بحث‌های پوچ قوم و قبیله، نماینده پرستی و معارض بودن با هر طرح و پروژه‌ای را؛ وگرنه در هر حادثه طبیعی و غیر طبیعی این جان ماست که از دست می‌رود. ما تاکنون خودمان بزرگ‌ترین دشمن توسعه در استان بوده‌ایم بیاییم بعد از این اینگونه نباشیم.

زلزله ۵ ریشتری به ۵ هزار منزل مسکونی در بویراحمد و دنا خسارت وارد کرد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: پنج هزار واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله هفته گذشته در شهرهای یاسوج و سی سخت شناسایی شده که براساس برآورد‌ها بین ۱۰ تا ۳۰ درصد خسارت دیده‌اند.

عزیز فیلی اظهار داشت: ۶ کارگروه متشکل از ۲۰ کار‌شناس بنیاد مسکن روزهای پنجشنبه و جمعه کار شناسایی واحدهای مسکونی آسیب دیده از زلزله را انجام دادند.

وی با بیان اینکه پس از انجام عملیات میدانی و برآورد خسارت برای حمایت دولت از ساکنان این واحدهای مسکونی اقدام‌های لازم انجام می‌شود، عنوان کرد: با تلاش کارکنان آبفای شهری آب مادوان و مهریان که بر اثر آسیب دیدگی شبکه آب قطع بود روز گذشته وصل شدند.

فیلی با تاکید بر اینکه تلاش برای وصل آب مناطق روستایی ادامه دارد و هم اکنون در مراحل پایانی است، ادامه داد: آب مناطق روستایی که بر اثر زلزله روز چهارشنبه قطع شده بود تا عصر امروز به شبکه متصل می‌شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: زمین لرزه ۵٫۲ ریشتری صبح چهارشنبه ۱۲۱۲ اردیبهشت ماه ۷۸۰ میلیارد ریال به ساختمان‌های مسکونی و زیرساخت‌های شهرستان‌های بویراحمد و دنا خسارت وارد کرده است.

۳ هزار خانه روستایی در زلزله کهگیلویه و بویراحمد خسارت دید

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در زلزله ۵٫۲ ریشتری دو شهرستان بویراحمد و دنا ۳ هزار خانه روستایی خسارت دید.

ابراهیم فرزانه ظهر امروز اظهار داشت: ارزیابی و کار‌شناسی ۳ هزار واحد مسکونی آسیب دیده زلزله سی سخت – یاسوج توسط کار‌شناسان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در دستور کار است.

وی بیان کرد: در همین ارتباط سه ستاد از جمله ستاد مرکزی به مسئولیت مدیرکل و جانشینی معاون نوسازی، ستاد بویراحمد با سرپرستی مدیر و جانشینی معاون و ستاد دنا به سرپرستی مدیر و جانشینی معاون تشکیل شد.

فرزانه ابراز کرد: هم اکنون ۲۰ اکیپ در شهرستان بویراحمد و ۱۰ اکیپ در شهرستان دنا برای کار‌شناسی واحدهای مسکونی آسیب دیده به صورت تمام وقت و حتی در ایام تعطیل مشغول فعالیت هستند.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به برگزاری نشست‌های در فرمانداری‌های دو شهرستان ادامه داد: به همراه رئیس بنیاد مسکن شهرستان دنا از تعداد زیادی واحد مسکونی آسیب دیده این شهرستان بازدید کردیم.

فرزانه افزود: هم استانی‌های عزیز می‌توانند تمام مشکلات خود را در حوزه بنیاد مسکن فقط از طریق ارسال پیامک با شماره ۰۹۱۷۷۴۱۱۲۴۸ برای مدیرکل دستگاه برای پیگیری ارسال کنند.

زلزله ۵ ریشتری آب ۵۰ هزار بویراحمدی را قطع کرد

آب ۵۰ هزار بویراحمدی ساکن در روستاهای اطراف یاسوج به دلیل زلزله ۵٫۲ ریشتری صبح امروز قطع شده و تا چند روز آینده باید بی آبی را تحمل کنند.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد از تخریب و از مدار خارج شدن ۲ کیلومتر خط انتقال آب ۱۴، ۶ و ۵ اینچ شهر مادوان و روستاهای مهریان و بلهزار خبر داد و افزود: ۶۰ درصد از ۱۳ هزار و ۵۰۰ مشترک آبفای شهری در این مناطق آب ندارند.

سید علی لدنی‌نژاد به تسنیم گفت: بازگشایی مسیر پر از سنگ به دلیل وقوع زلزله و ترمیم خط انتقال تا فردا طول می‌کشد و اهالی مناطق باید بی آبی را تحمل کنند.

وی با تاکید بر اینکه با تمام توان مشغول رفع مشکلات و بهره مندی مردم عزیز از آب شرب هستیم، عنوان کرد: به دلیل گل و لای شدن برخی چاه‌های تامین آب شرب یاسوج از مدار خارج شده و امکان قطعی آب در شهر یاسوج در ۴۸ ساعت آینده وجود دارد.

خسارت ۵ میلیارد ریالی زلزله ۵ ریشتری به تاسیسات آبفای روستایی

مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان بویراحمد نیز به تسنیم گفت: زلزله ۵٫۲ ریشتری صبح امروز ۵ میلیارد ریال به تاسیسات آبرسانی ۴ روستای اطراف یاسوج وارد کرده است.

آرمین از تخریب ۳ منبع ذخیره آب در روستاهای ده برآفتاب، گوشه و مزدک خبر داد و افزود: البته هم اکنون به صورت نوبتی از یک چاه آب در نزدکی روستای گوشه و مزدک آب این روستاها تامین می‌شود.

وی با اشاره به تخریب بیش از یک کیلومتر خط لوله ۵ اینچ ادامه داد: محل نصب این لوله‌ها سخت گذر بوده و تنها باید توسط انسان حمل شود که هم اکنون مشغول قطع این لوله‌ها در اندازه ۲ یا ۳ متری برای حمل هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.