کهگیلویه و بویراحمد در مسیر توسعه/ از استاندار حمایت کنیم
حسین دانایی فرد
رویکردها به مدیریت در کهگیلویه و بویراحمد با آمدن علی محمد احمدی تغییرات اساسی کرد، استاندار کهگیلویه و بویراحمد از همان بدو ورودش هشدارهای مدیریتی داد هشدارهایی که از جنس تجربه و توامان علمی بود که احمدی موهایش را برای کسب آن ها سپید کرده بود.
احمدی، استاد شناخته شده دانشگاه تربیت مدرس و تئورسین اقتصادی، برای توسعه کهگیلویه و بویراحمد نسخه ای جامع داشت که خلاصه آن «رسیدن به توسعه یافتگی اقتصادی از راه اصلاح الگوی مدیریتی» در استان بود. در واقع استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصمیم گرفته بود که ابتدا سیاسی کاری ها را از ساختار مدیریتی حذف کند لذا نوع مدیریت وابسته به نماینده ای که از گذشته و از دوران خادمی شکل گرفته بود را باید اصلاح می کرد هرچند که در این مسیر نیاز داشت که با نمایندگان مجلس تعامل کند و به اصطلاح خودش «احترام آنها را داشته باشد» اما گاه و بیگاه به مدیران استان نیز هشدار می داد که یا باید پایشان را از گلوی توسعه استان بردارند و دامنشان را از سیاسی کاری و سیاسی بازی پاک کنند و یا غزل خداحافظی را ازبر کنند که باید بزودی آن را بخوانند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در توسعه استان صرفا قائل به اعتبارات دولتی نیست که یک اقتصاددان به خوبی می داند که در وضعیت فعلی کشور اعتبارات قطره چکانی توسعه نمی آورد لذا او سیاست توسعه از طریق سرمایه گذاری را در پیش گرفته است و صدالبته خوب هم می داند که در بین انواع سرمایه گذاری ها از حیث سرمایه گذار، سرمایه گذاری بخش خصوصی و نه صرفا خصولتی و دولتی چقدر برای توسعه واجب است.
از دیدگاه احمدی، سرمایه گذاری های انجام شده در استان توسط بخش خصوصی نیز قابلیت تفکیک به دو گروه «مرگ مغزی شده» و «نیازمند کمک» را دارد و در نتیجه برای احیای واحدهای صنعتی نیازمند کمک، ستاد تسهیل را بصورت منظم و هفتگی برگزار می کند و بانک ها را مامور کرده است که این واحدها را احیا نمایند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اما در راه احیای این واحدها با مشکلاتی هم مواجه است مثلا به گفته خودش مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان و مدیرکل صنعت، معدن و تجارت هنوز این عزم استانی برای رونق صنعتی را جدی نگرفته اند و قطعا این دو مدیر یا پاشنه کفش هایشان را می کشند و شخصا از واحدهای صنعتی استان بازدید و مشکلات آنها را ارزیابی می کنند و یا تغییر خواهند کرد.
امتداد رویکردهای استاندار در حوزه توسعه در نگاه عزیز فیلی معاون عمرانی وی دیده می شود. او الگوی مدیری است که استاندار می خواهد. بدون اینکه کاروان راه بیاندازد به سر پروژه های عمرانی در شهرهای مختلف حاضر می شود و سابقه بالای او در مدیریت های کشوری سبب می شود که چم و خم ادارای برای فعال کردن پروژه ها را بلد باشد. با عزیز فیلی فعلا بسیاری از پروژه های راهسازی فعال شده است .
این رویکردها در مدیریت ارشد استان، نشان می دهد که عزمی جدی برای توسعه کهگیلویه وبویراحمد به راه افتاده است عزمی که نمونه بارز آن در زیلایی و اخذ ۷۰۰ میلیارد اعتبار برای توسعه این منطقه دیده شد. این عزم و این رویکرد نیازمند حمایت مردمی است تا به نتیجه برسد، قطعا سیاسی کاری و سیاسی بازی سبب می شود که استان کهگیلویه و بویراحمد از جاده توسعه منحرف و سالها بعد حسرت، نصیب مردم این استان شود که در دوران استانداری احمدی می توانستیم در جاده توسعه قرار گیریم اما خودمان نخواستیم…
اجازه نمیدهم ریالی از بیت المال حیف و میل شود
احمدی یکی از ملاکهای ارزیابی مدیران دستگاههای اجرایی استان را جذب اعتبارات متمرکز دانست و بیان کرد: مدیران برای گرفتن اعتبار از طریق سازمان مرکزی و یا وزارتخانه متبوع خود تلاش کنند.
مهر دنا/ استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه ممانعت از کلنگزنی پروژههای غیر کارشناسی در دستور کار است، گفت: اجازه نمیدهم با تعریف پروژههای غیر کارشناسی ریالی در حق بیت المال و مردم این دیار اجحاف شود.
علی محمد احمدی اظهار داشت: یکی از مهمترین اولویتهای مدیران ارشد استان اتمام پروژههای نیمهتمام و جلوگیری از کلنگزنیهای بی حساب و کتاب و غیر ضروری برای مردم است.
وی با بیان اینکه برخی پروژههای عمرانی استان بعد از گذشته بیش از یک دهه نیمهکاره رها شدهاند، عنوان کرد: این پروژهها با هر روز تاخیر در اجرا به طور حتم شاهد افزایش قیمتتمام شده آنها هستیم که یک بار مالی اضافی را برای کشور و استان متحمل میشود.
احمدی با تاکید به دلیل تاخیر در اجرای یک پروژه و طولانی شدن روند اجرایی آن به طور حتم شاهد فرسوده و مستهلکشدن هستیم، افزود: هیچ مدیری حق ندارد نسبت به تعریف پروژه جدید غیر ضروری برای توسعه استان و رفاه مردم اقدام کند.
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد از وجود بیش از ۱۵۰۰ پروژه نیمهتمام در استان خبر داد و افزود: از تمام توانم در زمینه رایزنی با مسئولان کشوری برای اختصاص اعتبار و به سرانجام رسیدن این پروژهها استفاده میکنم و در این زمینه هیچ قصوری از مدیران دستگاه اجرایی پذیرفتنی نیست.
احمدی یکی از ملاکهای ارزیابی مدیران دستگاههای اجرایی استان را جذب اعتبارات متمرکز دانست و بیان کرد: مدیران برای گرفتن اعتبار از طریق سازمان مرکزی و یا وزارتخانه متبوع خود تلاش کنند.
انتهای پیام/
برچسب ها :استاندار ، بیت المال ، حیف و میل ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، علی محمد احمدی ، کهگیلویه و بویراحمد ، مهر دنا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از لنده علی جاویدان رئیس آموزش وپرورش شهرستان لنده در نشست خبری با اصحاب رسانه با تبریک نیمه شعبان و گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: خبرنگاران چشمان بینا و گوشهای شنوای مردم ومسئولین در جامعه هستند که با رصد مشکلات بزرگترین خدمات را به نظام مقدس جمهوری اسلامی ارائه می دهند.
وی افزود: خبرنگاران باقلم وقدم خود باعث توسعه وپیشرفت جامعه خواهند شد زیرا با نقد و آگاهی دادن به مسئولین باعث حل مشکل ومعضل های که وجود دارد خواهندشد.
رئیس آموزش وپرورش شهرستان لنده با اشاره به شعار سال ۹۷ “حمایت از کالای ایرانی “که توسط مقام معظم رهبری نامگذاری شد بیان کرد: محور اصلی آموزش وپرورش شهرستان لنده در حوزه های مختلفی همانند پوشاک ولوازم التحریر استفاده صد درصدی از کالای ایرانی است.
جاویدان تصریح کرد: معلمی یکی از مهم ترین مشاغل در جامعه می باشد که مهم ترین قشر جامعه توسط آنها تعلیم وتربیت می شوند.
وی ادامه داد: در جریان انتظار فرج وانقلاب مهدی(عج) معلمان می توانند پیام انقلاب را به گوش همه قشر جامعه برسانند.
رئیس آموزش وپرورش شهرستان لنده با اشاره به گزارش عملکرد یکساله خود گفت: یکی از مهم ترین رسالتهای آموزش وپرورش توجه به مدارس روستایی می باشد که مدارس روستایی شهیدطیب ،فیاض قاش کمری وآزادی نهضت در مقطه ابتدایی در شهرستان لنده بعد از چندین سال افتتاح شدند.
جاویدان بااشاره به اینکه توجه به مدارس روستایی در مقطه های مختلف و راه اندازی آنها باعث جلوگیری از مهاجرت روستائیان و کاهش آسیب های اجتماعی می شود افزود: مهم ترین دغدغه های دختران جوان روستایی ادامه تحصیل در کنار خانواده خود بوده که با راه اندازی مدرسه دختران آفتاب قیام توانستیم گوشه ای از مشکلات آنهارا حل کنیم.
وی اظهار داشت:با افتتاح مرکز اختلالات یادگیری باعث پیشرفت دانش آموزانی شده است که در سطح شهرستان لنده در زمینه های خواندن ، نوشتن، ریاضی مشکل داشتند و از نگاه بد جامعه به آنها مصون مانند.
جاویدان بیان کرد: از دیگر خدمات ارائه شده به دانش آموزان توزیع پوشاک توسط بانک آینده، توزیع ۵۰۰بسته لوازم التحریر در میان دانش آموزان ابتدایی، توزیع کتابهای کمک درسی توسط بنیاد علوی به مبلغ ۵۰میلیون تومان ،برگزاری آزمون شبه کنکور از مهم ترین خدمات رسانی اداره آموزش وپرورش شهرستان لنده بوده است.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2