نسخه اقتصاد و دارئی کهگیلویه و بویراحمد برای تحقق شعار سال

وی نظام بانکی تسهیل‌گر، نظام مالیاتی عدالت محور، نظام بیمه‌ای اطمینان بخش و نظام گمرکی کنترل‌گر و دقیق را از مؤلفه‌های سیستم و نظام اقتصادی حامی و پشتیبان کالای داخلی و تولید ملی برشمرد.

کد خبر : 6918
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۲

مهر دنا/ مدیرکل اقتصاد و دارائی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه بانک‌های استان باید تسهیل گر تحقق شعار سال باشند، گفت: نظام مالیاتی عدالت محور و نظام گمرکی کنترل گر و دقیق نیز از دیگر مولفه‌های حمایت از کالای ایرانی است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، سید ابراهیم کشاورز در نشست شورای هماهنگی مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: طبق گزارش‌های وزارت اقتصاد و سازمان برنامه بودجه، استان کهگیلویه وبویراحمد جزء چهار استان اول در میزان وصول درآمد‌ها نسبت به عدد پایهٔ مصوب در کشور بوده است.

وی با بیان اینکه در حوزه درآمد‌های اختصاصی نیز بالای ۹۱ درصد درآمد‌های اختصاصی از طرف دستگا‌های متولی وصول شد، عنوان کرد: طبق ارزیابی‌‌های صورت گرفته توسط دستگاه‌های مختلف و مجموعه متولیان امر سازمان‌ها و ادارات زیر مجموعه وزارت اقتصاد و دارئی در سال گذشته عملکرد مطلوبی در زمینه‌های مختلف داشته‌اند.

کشاورز با اشاره به نام گذاری سال۱۳۹۷ از طرف مقام معظم رهبری به نام سال “حمایت از کالای ایرانی” ادامه داد: شعار حمایت از کالای ایرانی باید عملیاتی و اجرایی شود و وظیفهٔ ذاتی تمام دستگاه‌های تابعه وزارت امور اقتصادی و دارایی در استان بوده که با استراتژی و راهبرد مشخص برای حمایت از کالای ایرانی و تولید داخلی گام بردارند.

وی نظام بانکی تسهیل‌گر، نظام مالیاتی عدالت محور، نظام بیمه‌ای اطمینان بخش و نظام گمرکی کنترل‌گر و دقیق را از مؤلفه‌های سیستم و نظام اقتصادی حامی و پشتیبان کالای داخلی و تولید ملی برشمرد و افزود: باتولید کالای با کیفیت و قیمت مناسب بتوانیم ضمن حمایت از کالای ایرانی، استقلال اقتصادی کشور را حفظ کنیم.

مدیرکل امور مالیاتی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: در سال ۹۷ با برنامه ریزی، هماهنگی و کار اجرایی خوب و هدفمند درآمد‌های مالیاتی استان با رعایت حقوق مودیان مالیاتی وصول شده و از آنجایی که سهم عمدهٔ درآمد‌های استان از محل وصول مالیات‌ها تامین می‌گردد گام مهمی در راستای رشد و آبادانی استان برداشته شد.

محمد علی غفاری افزود: در سال گذشته در راستای ماده ۱۶۷ و۱۹۱ قانون مالیات‌های مستقیم تعداد ۶۱۳۰ مودی مالیاتی مشمول تخفیف شده‌اند که در همین راستا مبلغ ۱۷ میلیارد تومان بخشودگی در استان صورت گرفت.

مدیر گمرگ کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با ارائه آماری از عملکرد سال گذشته گفت: میزان صادرات در سه ماهه پایانی سال گذشته از گمرک استان از لحاظ وزنی ۱۹ درصد و از لحاظ دلاری ۶ درصد رشد داشته است.

بهنام احمدی با تاکید بر اینکه زیر ساخت‌های صادرات در استان به طور کامل مهیا و فراهم است، ابراز کرد: برای انجام رویه واردات کالا‌ها از طریق گمرک استان در حال تجهیز زیرساخت‌ها هستیم.

وی با اشاره به اخذ مجوز گمرک تخصصی برای صادرات عصاره زعفران برای گمرک استان ادامه داد: در همین راستا اولین محموله عصاره زعفران متعلق به شرکت زرد بند یاسوج به وزن ۲۰ کیلوگرم و به ارزش ۷۰ هزار دلار به کشور آلمان صادر شد.

مدیر بیمه ایران نیز در این نشست با ارائه آماری از عملکرد بیمه ایران در سال گذشته از رشد ۵ درصدی پرداخت حق بیمه خسارت‌ها در استان خبر داد و افزود: تمام تلاش‌ها برای رضایتمندی مردم شریف استان صورت می‌گیرد و امیدواریم بتوانیم شرایط اطمینان بخشی را در مقابل حوادث و خسارت‌های احتمالی برای مردم فراهم کنیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

آراد پیرشه پنجشنبه , 30 فروردین 1397 - 12:26

با سلام لطفا یادداشت مرا در سایت درج کنید نه در کامنت ها
دیگر کسی حق ندارد به زیلایی بگوید محروم

سفر معاون مناطق محروم رئیس جمهور به کهگیلویه و بویراحمد که به منظور انعقاد تفاهم نامه برای توسعه و خروج از محرومیت زیلایی انجام شد، نوید توسعه منطقه ای که به محلی برای سلفی گرفتن مدیران با فقر مبدل شده بود را داد. نوید هزینه کرد ۷۳۰ میلیارد ریال اعتبار در زیلایی، نوید پایان فقر در دهستان زیلایی و آغازی بر پایان دخترانی که زود پیر می شوند.
آری قصه از همین جا شروع شد، ماجرای دخترانی که در دهه دوم زندگیشان پیر می شوند. همین نشانه کوچک از فقر، کاروان استاندار تازه نفس کهگیلویه و بویراحمد را که شاید تا آن موقع اصلا عمق محرومیت در کهگیلویه و بویراحمد را چندان حس نکرده بود، به زیلایی کشاند ابتدا همه فکر کردند که ماجرا «زخم شاسی بلند هاست» مانند تمام استانداران قبلی که هرکدامشان چند سفری اتفاقا به زیلایی داشتند. مانند تمام نمایندگانی که به زیلایی رفتند و خشت روی خشت نگذاشتند، مانند تمام مدیران کلی که اگر در هر سفرشان به اندازه خرج سفر، در زیلایی هزینه می کردند امروز زیلایی مرکز توسعه بود نه کانون فقر و نداری.
اما احمدی، کاری کرد کارستان، نشان داد که می توان زیلایی را توسعه داد، می توان برای کارهای کوچک و بزرگ عزم همگانی ایجاد کرد. حالا زیلایی ردیف اعتباری دارد، از معاونت رئیس جمهوری برایش تفاهم نامه امضا کرده اند و یک استاندار، مدیران کل را به قطار کرده است که با پولی که می آید در زیلایی کار کنند تا دیگر عنوان عذاب آوری به نام «زیلایی محروم» نداشته باشیم.
مدیران کل به صف شده اند و برای زیلایی حضور و غیاب می شوند، حالا که مشکل پول هم در میان نیست و در سفر معاون رئیس جمهوری تفاهم نامه ۷۳۰ میلیاردی اجرا شد، فقط مانده است که کار را مدیران شروع کنند که البته با اخباری که واصل شده برخی ادارات من جمله کمیته امداد، دانشگاه علوم پزشکی و… حتی قبل از این تفاهم نامه و به دستور استاندار کارهای عمرانی و بهداشتی را در زیلایی شروع کرده اند.
دست مریزاد آقای احمدی، حتی اگر در تمام دوران استانداری شما فقط زیلایی بدون واژه محرومیت بماند، شما موفق عمل کرده اید و قهرمان نجات زیلایی و مردمان زیلایی خواهید بود. دست مریزاد و مباد که در این راه خدای ناکرده اندکی کوتاه بیایید و سستی به خود راه بدهید که اگر شما نباشید این مدیران همچون گذشته کاری برای زیلایی نمی کنند.
*آراد پیرشه- کارشناس سیاسی