سنگ‌اندازی شهرداری یاسوج برای راه‌اندازی آزماشگاه سم‌شناسی‌

طی یکسال گذشته برخی داروخانه‌داران استان را به دلیل تخلف در زمینه گرانفروشی و کم فروشی، نداشتن مسئول فنی، فروش داروهای خارج از فهرست داروئی ایران، داروهای تاریخ گذشته و …به کمیسیون ماده ۲۰ و ۱۱ معرفی کردیم.

کد خبر : 6307
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۴

مهر دنا/ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه سال گذشته ۵۰۰ میلیون تومان هزینه پروانه ساخت به حساب شهرداری پرداخت کردیم، گفت: هنوز شهرداری در زمینه آزمایشگاه سم شناسی سنگ اندازی می‌کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، امام‌بخش قائدی در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: سال گذشته ۵۰۰ میلیون تومان به حساب شهرداری یاسوج بابت پروانه ساخت پرداخت کردیم ولی در زمینه راه اندازی آزمایشگاه سم شناسی سنگ اندازی می‌کنند و معتقدند باید هزینه جریمه کمیسیون ماده ۱۰۰ نیز پرداخت شود.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ۶۸ داروخانه شخصی و ۱۰ مورد نیز دولتی در این استان فعالیت دارند که به طور مستمر و دقیق توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو نظارت می‌شوند.

وی از در دستور کار بودن راه اندازی ۵ داروخانه دیگر در شهرهای مختلف استان خبر داد و افزود: طبق قانون به ازای هر ۷ هزار نفر جمعیت شهری یک داروخانه باید ایجاد و راه اندازی شود و البته در صورت نیاز در برخی مناطق محروم نیز این اقدام انجام می‌شود.

قائدی با بیان اینکه در برخی مناطق این کهگیلویه و بویراحمد از جمله چیتاب آمادگی صدور مجوز داروخانه به بخش خصوصی را داریم، ابراز کرد: داروسازان بعد از ۶ سال تحصیل منافع اقتصادی خود را نیز در نظر می‌گیرند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: طی یکسال گذشته برخی داروخانه‌داران استان را به دلیل تخلف در زمینه گرانفروشی و کم فروشی، نداشتن مسئول فنی، فروش داروهای خارج از فهرست داروئی ایران، داروهای تاریخ گذشته و …به کمیسیون ماده ۲۰ و ۱۱ معرفی کردیم.

قائدی از معرفی ۶ داروخانه متخلف به کمیسیون ماده ۲۰ خبر داد و افزود: این داروخانه‌ها ۳ روز تا یک هفته تعطیل شدند و برخی نیز سهمیه داروئی آن‌ها به مدت یک ماه قطع شد.

وی با اشاره به مشکلات استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی از بندر دیلم و گناوه ادامه داد: اطلاعی از دمای مکان نگهداری این مواد در خارج کشور و حتی داخل کشور نداریم که با این شرایط امکان بوجود امدن هرگونه مشکل وجود دارد.

قائدی با بیان اینکه استفاده از مواد آرایشی و بهداشتی در کشور ایران ۱۰ برابر کشورهای توسعه یافته دنیا است، تصریح کرد: در زمینه خرید نکردن از مواد آرایشی و بهداشتی دو بندر گناوه و دیلم باید فرهنگ سازی و تبلیغ شود تا شاهد وقوع مشکلات احتمالی نباشیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.