درود بر فرزندان ایل بزرگ سادات امامزاده علی
بازسازی آرامگاه شهید دکتر علی شریعتی در زینبیه دمشق توسط خیّر کهگیلویه و بویراحمدی + تصاویر
آرامگاه دکتر شهید علی شریعتی معلم و شهید انقلاب توسط یک خیّر کهگیلویه و بویراحمدی در بوستان زینبیه دمشق مرمّت و بازسازی شد.
به گزارش پایگاه خبری مــهر دنا، آرامگاه دکتر شهید علی شریعتی توسط سید رحمتالله کشاورز خیر جوان کهگیلویه و بویراحمدی در دمشق بازسازی شد.
آرامگاه دکتر شریعتی سالیان زیادی بخاطر نواقصات سازهای تقریبأ بسته بود و زائرین ایرانی هرگاه به دمشق میرفتند نمیتوانستند وارد آرامگاه دکتر شریعتی شوند و همیشه با درِ بسته مواجه میشدند.
پس از سالهای بسیار زیاد، خیر توانمند کهگیلویه و بویراحمدی که برای زیارت به دمشق رفته بود وقتی از این موضوع باخبر میشود عزم خود را جزم میکند تا با هزینه و توان شخصی خود آرامگاه شهید انقلاب را بازسازی کند.
سید رحمتالله کشاورز خیّر جوان کهگیلویه و بویراحمدی در گفتوگو با این پایگاه خبری با اشاره به انگیزه خود برای بازسازی آرامگاه دکتر شریعتی، گفت: در سفری که به سوریه داشتم از بوستان زینبیه بازدید کردم و متوجه شدم که آرامگاه دکتر شریعتی معلم شهید انقلاب مورد بیمهری واقع شده و متروکه است و سالهای زیادی درب این آرامگاه بسته مانده است.
وی افزود: بخاطر بسته بودن آرامگاه این شهید عزیز، ایرانیهای که برای زیارت به سوریه میآیند نمیتوانند براحتی بر سر مزار این معلم شهید حضور پیدا کرده و فاتحه بخوانند و زائران حسرت یک فاتحه خواندن را دارند.
کشاورز تصریح کرد: همین عامل انگیزهای برای من شد و تصمیم گرفتم در همین فرصت کوتاه سفرم این آرامگاه بازسازی شود و در جلسهای که با متولی زینبیه داشتم موافقتهای لازم جهت بازسازی آرامگاه انجام شد و با همکاری یک تیم مهندسی عملیات بازسازی و مرمت را خیلی زود شروع کرده و اکنون نیز به پایان رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: امید است که با این خدمت ناچیز روح آن شهید بزرگوار که از مریدان و عاشقان حضرت زینب(س) بود، شاد شود.
سید رحمتالله کشاورز خیر جوان کهگیلویه و بویراحمدی اهل شهرستان کهگیلویه شهر دهدشت است.
💠 آرامگاه دکتر علی شریعتی در زینبیه دمشق
دکتر علی شریعتی در دوم آذر 1312 هجری شمسی در روستای کاهک سبزوار در استان خراسان متولد شد. او پس از اتمام تحصیلات ابتدایی و متوسطه، راهی پاریس شد و در آنجا موفق به اخذ دکترای جامعه شناسی شد.
او در ضمن تحصیل در فرانسه، جهت آزادی کشور مسلمان نشین الجزایر نیز کوششهای چشمگیری داشت.
دکتر در سال 1343 به ایران بازگشت و بلافاصله به خاطر مبارزاتی که علیه رژیم پهلوی انجام داده بود دستگیر و روانه زندان شد. پس از آزادی از زندان ضمن اشتغال به تدریس، به سخنرانیهای روشنگرانه همت گماشت. در این زمان، شریعتی مبارزات خود را با برگزاری جلسات سخنرانی و بحث، در حسینیه ارشاد تهران ادامه داد. او در کنار استادان و متفکرانی نظیر استاد شهید مرتضی مطهری و باهنر، حسینیه ارشاد را به پایگاهی جهت تغذیه فکری نسل جوان تبدیل نمودند.
دکتر شریعتی به امام خمینی(ره) علاقمند بود و محققی فعال به شمار میرفت، به طوری که در طول زندگی کوتاه خود، بیش از 200 اثر به صورت کتاب، جزوه و مجموعه نوار سخنرانی از خود به جای گذاشت. فعالیتهای فرهنگی دکتر شریعتی، سبب دستگیری مجدد او شد و پس از آزادی، در تاریخ 16 اردیبهشت 1356 به لندن مسافرت کرد و در 29 خرداد همان سال در آن شهر به طرز مشکوکی درگذشت.
بدنش را پس از چند روز به سوریه منتقل شده و در زینبیه به امانت گذاشته شد تا بعدها به ایران منتقل و دفن شود اما این اتفاق هرگز رخ نداد و هم اکنون آرامگاه دکتر علی شریعتی در زینبیه دمشق است.
برچسب ها :مهر دنا، مرمت و بازسازی، آرامگاه شهید انقلاب، دکتر شریعتی، خیر کهگیلویه و بویراحمد، زینبیه دمشق
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
درود برفرزند برومند سادات
درود برجناب مهندس سید رحمت اله کشاورز ۰واقعا انسانی شریف هست۰ارزوی موفقیت دارم برای شما بزرگوار
درود برفرزند برومند سادات
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 4 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 4