اعتراف دیرهنگام «کاظمی‌جو» جای امیدواری دارد

بر این باورم که اذعان دوست خوبم جناب دکتر ایرج کاظمی جو مبنی بر بیان لکه‌ی ننگین دوران مدیریتش، خود نوعی عذرخواهی است که به یقین در نزد اهل فن و عموم مردم قابل پذیرش و ستودنی است.

کد خبر : 24584
تاریخ انتشار : دوشنبه ۶ دی ۱۴۰۰ - ۲۲:۱۳

به گزارش پایگاه خبری “مـــهر دنا” سید حسین رهی فعال فرهنگی و رسانه‌ای در یادداشتی نوشت:

بسم الله و هو المستعان
دکتر کاظمی‌جو را دوست دارم، برایش احترام قائلم به همین‌ خاطر مورد خطابش قرار می‌دهم به این امید که مؤثر واقع گردد و حتم دارم که در دیدگاه او بازخورد منفی ندارد.

بی شک، آنانکه قدرت، جسارت، شجاعت و هنر نقد دارند هرگز نمی‌تواند و نباید انتقاد پذیر نباشد و اصولاً انتقاد با ارائه‌ی راهکار مقبول است و لاغیر. چرا که نقد لازمه‌ی پیشرفت است.

زبان انتقاد اگر با ارائه راهکار و قبل از آن با پذیرش نقد دیگران در مورد خود همراه نباشد حرافی بیش نیست.

شجاعت و جسارت رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي کهگیلویه به همراه دانایی وی در مناسبات مختلف نمود خود را آشکار نموده که جای تقدیر فراوان دارد.

اما اینکه اخیراً بعنوان متولی، خبرنگاران را به باد انتقاد گرفته ضمن تقدیر جای بسی تأمل، تدبر، ترسیمی صحیح و چشم اندازی امیدوار کننده برای آینده دارد.

موضع فعلی ایشان اگرچه دیر هنگام اما بسیار ارزشمند است چراکه بعنوان یک مسئله‌ی مبتلابه، آسیبی جدی است که نیازمند راهبرد لازم است.

دیرهنگام بودن از این جهت که موضوع (روابط عمومی بودن برخی رسانه ها برای برخی اشخاص) سابقه‌ای دیرینه دارد که سکوت دکتر کاظمی جو در اوج وجود آن، ضمن دلیلی بر تأیید و همراهی، چراغ سبزی جهت تداوم آن تلقی می‌گردد.

به ناچار و اضطرار گریزی می زنم به دوران نمایندگی سردار عدل هاشمی پور.

همان گاه که خبرنگاران نورچشمی دکتر کاظمی جو در دور دهم مجلس شورای اسلامی جز به حواشی در مورد نماینده مردم نپرداختند و به طور کلی می توان گفت رسالت خبرنگاری خود را قنداق کرده و در طاقچه گذاشتند.!!!

اما امروزه خبرنگاران مخالف نماینده فعلی اگرچه هیچ جایگاهی در نزد نماینده محترم، دفاتر ایشان و نزدیکانش ندارند اما مطالبه‌گری خود را به منصه ظهور رسانده و امید است در این مسير علیرغم نامهربانی‌ها جدی باشند و مطالبه گر و هرگز به حواشی نپردازند.

آن خبرنگاران نه تنها تعاملی با نماینده سابق نداشتند و در این مسیر خطیر، وی را یاری نکردند بلکه فقط حواشی را بولد کرده و در بوق و کرنا گذاشتند.!!!

آنان هم‌نشین محفل اداری و خلوت نشین دکتر کاظمی جو بودند و در این رابطه اگر بگویم اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی را به حیاط خلوت خود تبدیل کرده بودند سخنی به گزاف نگفته ام.

به راستی چرا؟
همان موقع شفاهاً و در چندین مرحله موضوع را به جناب رئیس متذکر می شدم اما ره به جایی نبردم.

بر این باورم که اذعان دوست خوبم جناب دکتر ایرج کاظمی جو مبنی بر بیان لکه‌ی ننگین دوران مدیریتش، خود نوعی عذرخواهی است که به یقین در نزد اهل فن و عموم مردم قابل پذیرش و ستودنی است.

خدایا چنان کن سرانجام کار
تو خشنود باشی و ما رستگار

سید حسین رهی
دیماه 1400

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.