در برجام نگاه ما به غرب یک نگاه ملتمسانه و مأیوسانه بود
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مهر دنا، حجت الاسلام فرهمند در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر چرام گفت: در هفته دفاع مقدس قرار داریم ضمن گرامیداشت یاد و نام و خاطره همه رزمندگان اعم از شهیدان و جانبازان و اسرا بیان دو نکته قابل تامل است اولاً فرهنگ غنی دفاع مقدس به عنوان
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی مهر دنا، حجت الاسلام فرهمند در خطبه های این هفته نماز جمعه شهر چرام گفت: در هفته دفاع مقدس قرار داریم ضمن گرامیداشت یاد و نام و خاطره همه رزمندگان اعم از شهیدان و جانبازان و اسرا بیان دو نکته قابل تامل است اولاً فرهنگ غنی دفاع مقدس به عنوان یک دانشگاه انسان ساز امروزه باید به عنوان یک الگوی تربیتی در جامعه نهادینه شود تا تربیت نسل جدید ما بر اساس نگاه شهدا شکل بگیرد و آرمانها و اهداف شهدا در زندگیها ساری و جاری باشد و دوم اینکه امروزه دست های پلید و افکاری شیطانی در کار هستند تا این فرهنگ غنی و ناب را به تحریف بکشاند و نسل ما را از آن اقیانوس سعادت بیبهره کنند.
امام جمعه موقت چرام افزود: وظیفه همه ما ها به عنوان میراثداران شهدا و کسانی که سر سفره آنها نشسته ایم این است که بتوانیم به بهترین وجه حوادث و اتفاقات دوران نورانی دفاع مقدس را به درستی شرح دهیم و نسل به نسل منتقل کنیم باید اهداف و آرمانهای شهدا را به عنوان یک گفتمان اصیل مکتب ساز در جامعه نهادینه کنیم.
وی با بیان اینکه اربعین سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام را در پیش داریم، اضافه کرد: در بخشی از زیارت اربعین میخوانیم خطاب به خداوند متعال بیان میشود که حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام جان خود را در راه تو داد تا بندگانت را از جهالت نجات دهد و آنها را از سرگردانی ناشی از ضلالت برهاند.
این فرمایش یک طرف از حادثه عاشورا می باشد و در فقره بعدی زیارت اربعین طرف دیگر واقعه عاشورا معرفی می شود و آنها کسانی هستند که فریب زندگی مادی و هوا و هوس و شهوت دنیا را خوردند و سهمی را که خداوند برای هر انسانی در آفرینش قرار داده بود یعنی سعادت و خوشبختی دنیا و آخرت را به بهای پست و ناچیز و غیر قابل اعتنائی فروختند این خلاصه نهضت حسین علیه السلام در کربلا بود.
فرهمند با بیان اینکه عضویت ایران در سازمان شانگهای که فصل نوینی از ائتلاف سازی راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان را رقم زد، گفت: سازمان همکاریهای شانگهای یکی از بزرگترین مهمترین و ثروتمندترین سازمانهای منطقهای و جهانی میباشد و نقش بسیار مهمی در مناسبات تجاری و امنیتی جهان را ایفا میکند.
وی افزود: کشورهای عضو و ناظر سازمان همکاری شانگهای روی هم بیشترین و پر حجم ترین تولیدکننده و مصرفکننده انرژی در جهان هستند و اعضای پیمان شانگهای بخش اعظمی از تولید و تجارت جهانی کالا و خدمات را در سطح جهان بر عهده دارند، در کل کشورهای عضو این سازمان ۲۵ درصد ذخایر نفت و ۳۰ درصد ذخایر گاز و ۵۰ درصد ذخایر اورانیوم جهان را در اختیار دارند.
فرهمند با بیان اینکه عضویت ایران در سازمان همکاریهای شانگهای فواید زیادی برای کشور دارد، ادامه داد:
اولاً برافراشته شدن پرچم جمهوری اسلامی ایران بر فراز یکی دیگر از سازمان های بین المللی موفقیت و سربلندی دیگری برای کشورمان محسوب می شود که با تعقل و هوشمندی دولت سیزدهم از قوه به فعل تبدیل شد و تاثیرگذاری بیش از پیش ایران در معادلات امنیتی اقتصادی منطقه اتفاق مهم دیگریست که از این عضویت شامل حال جمهوری اسلامی شد.
امام جمعه موقت با بیان تینکه یکی دیگر از فواید عضویت در این سازمان افزایش قدرت مانور سیاسی امنیتی و اقتصادی ایران در برابر غرب و خصوصاً آمریکا هست، عنوان کرد: یکی دیگر از فوائد این عضویت دائمی کاهش فشارهای اقتصادی غرب و غلبه در تحریم های آمریکا که چندسالی است بر علیه کشورمان اعمال کرده است.
وی ادامه داد: از دیگر فواید این عضویت امکان فروش و صادرات کالاهای تولیدی ایران به بیش از ۳ میلیارد نفر از جمعیت جهان است چراکه جمعیت کشورهای عضو این پیمان بالغ بر ۳ میلیارد نفر می باشد.
فرهمند اضافه کرد: از دیگر اثرات و فواید مهم این عضویت فعالیت مهم و تاثیر گذار ایران در بخش امنیت انرژی پیمان شارژهای میباشد و شاید یکی از مهمترین اتفاقات این عضویت همکاری های بانکی بین اعضای این سازمان از آنجایی که هدف شورای مشترک بانکی تسهیل در فراهم نمودن سرمایه مورد نظر و نیاز برای اجرای پروژه های مشترک این سازمان میباشد ،این اتفاق می تواند برگ برندهای در مقابل برجام و کشورهای عضو برجام باشد که نه تنها تحریمهای بانکی را لغو و تعلیق نکردند بلکه روزانه بر این تحریم ها افزودند و مشکلات بانکی ما را صدچندان کردند.
وی گفت: آخرین مورد و شاید مهم ترین نکته این عضویت مقابله با یکی از دسیسه های آمریکا بر علیه جمهوری اسلامی در منطقه می باشد و آن اینکه از اضلاع سیاست راهبردی آمریکا بر علیه ایران منطقهگرایی تهاجمی از راه ائتلاف سازی با مرتجعان منطقه ائتلاف سوزی بین ایران و همپیمانان بود.
فرهمند با بیان اینکه ایران در سال ۱۳۸۵ عضو ناظر سازمان شانگهای بود و در دولت قبل علیرغم همه تلاش های برجامی و به دلیل غلبه مفرط نگاه به غرب توجه لازم به این ظرفیت عظیم نشد لاکن با روی کار آمدن دولت سیزدهم این مهم به فعلیت رسید، افزود:مردم تفاوت در نگاه و رویکرد ها را به درستی می بیند و مقایسه می کنند. در برجام نگاه ما به غرب یک نگاه ملتمسانه و مأیوسانه بود و به همین دلیل هم راه به جایی نبرد و ابتر ماند اما در دوره جدید دیپلماسی نگاه مسئولان یک نگاه عزتمندانه و شرافتمندانه به مسائل کشور است و تنها راه برون رفت از از این مشکلات اولاً نگاه به ظرفیت غنی داخلی و ثانیاً نگاه برد برد به دیپلماسی با کشورهای منطقه و جهان است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0