لدنی‌نژاد به دیدار سرهنگ خرمدل رفت؛ سپاه یاوری امین برای مردم و مسوولان است+تصاویر

صبح امروز مدیرعامل و جمعی از کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با فرمانده سپاه فتح استان دیدار کردند.

کد خبر : 9695
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۹

مهر دنا/ صبح امروز مدیرعامل و جمعی از کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با فرمانده سپاه فتح استان دیدار کردند.

سیدعلی لدنی نژاد در ابتدای این دیدار با اشاره به اینکه مواضع خصمانه امریکا بر علیه سپاه پاسداران ناشی از خشم و غضب رئیس جمهور آمریکا است، اظهار کرد: این حرکت کور باعث افزایش محبوبیت سپاه در میان ملت ایران می گردد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به حضور موثر سپاه در تمامی مقاطع انقلاب عنوان کرد: تلاش های سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس و صحنه‌ های مهم بعد از آن بر هیچ کس پوشیده نیست.

وی با بیان اینکه سپاه فتح استان نیز همواره در کنار مردم و دستگاه های اجرایی استان به عنوان یاوری امین حضور داشته است، اظهار کرد: خدمات قابل قبول و گسترده سپاه فتح استان در جای جای استان در حال انجام است و این نهاد انقلابی و مردمی محور اتحاد و همدلی همه سلایق و نیروهای استان می باشد.

لدنی نژاد یادآور شد: سپاه فتح استان در سالهای اخیر حمایت های خوبی از شرکت آبفای استان در خدمت رسانی به مردم داشته است و از این بابت جای تقدیر و تشکر دارد.

در ادامه نیز سرهنگ حمید خرمدل با تقدیر از موقعیت شناسی مردم و مسوولان کهگیلویه و بویراحمدی در اعلام حمایت از سپاه و حضور در جمع سپاهیان اظهار کرد: این موضوع نشان از غیرت و همبستگی مردم لرتبار استان دارد.

فرمانده سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه ایران اسلامی در مقطعی حساس از تاریخ خود می باشد، اظهار کرد: تحریم های همه جانبه آمریکا و غرب برای به زانو درآورن ملت ایران راه به جایی نبرده است و ملت ایران در راه تحقق اهداف و آرمان های خود حرکت رو به جلو دارد.

خرمدل مواضع اخیر آمریکا در مورد سپاه پاسداران را ناشی از استیصال این دولت در قبال این نهاد مردمی و انقلابی دانست و گفت: این حرکت باعث محبوبیت هرچه بیشتر سپاه پاسداران شده است.

وی با بیان اینکه مردم و مسئولین سپاه را از خود می دانند، تصریح کرد: سپاه نیز تلاش داشته است در همه حال در کنار مردم و نهادهای اجرایی باشد.

خرمدل در پایان از تلاش های بی وقفه نیروهای زحمت کش آب و فاضلاب استان در سقایی به شهروندان تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.