تقوی انگار شهیده
در اقدامی خیرخواهانه صورت گرفت
بازدید کارکنان بانک ملی شعبه مرکزی دهدشت از خانواده های چند معلولی روستاهای اطراف دهدشت + تصاویر
جمعی از کارکنان بانک ملی شعبه مرکزی شهر دهدشت در اقدامی خیرخواهانه از تعدادی خانواده چند معلولی روستاهای اطراف شهر دهدشت بازدید کردند.
به گزارش مهردنا، جمعی از کارکنان بانک ملی شعبه مرکزی شهر دهدشت در اقدامی خیرخواهانه به همراه یکی از مددکاران بهزیستی شهرستان کهگیلویه از تعدادی خانواده چند معلولی روستاهای اطراف شهر دهدشت سرکشی و بسته های حمایتی خود را اهدا کردند.
مدیر شعبه مرکزی بانک ملی شهر دهدشت با بیان اینکه این سومین سال متوالی است که با کمک همکاران و دوستان از خانواده های معلولان بازدید می کنیم، گفت: امسال با مشورت مسئولان بهزیستی تصمیم گرفتیم که از خانواده های چند معلولی روستاهای اطراف شهر دهدشت بازدید کنیم.
عزیزاله خشنوا افزود: با توجه به شرایط کنونی خانواده هایی که دارای یک و یا چند معلول هستند نیاز به کمک و حمایت دارند و ادارات خدمات رسان به تنهایی قادر به تامین نیازهای آنها نیستند و می طلبد همه کسانی که توانایی دارند به سهم خود به این خانواده های کمک کنند.
برچسب ها :بانک ملی شعبه مرکزی دهدشت ، پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا ، خانواده های چند معلولی ، خشنوا ، دهدشت ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، عزیزالله خشنواپیشه ، عزیزاله خشنوا ، کهگیلویه ، کهگیلویه و بویراحمد ، مهر دنا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1