پاسخگویی شفاف مدیرعامل آب و فاضلاب به شهروندان از طریق سامانه سامد؛پیشتازی آبفا در تعداد پاسخگویی‌ها

سیدعلی لدنی‌نژاد ظهر امروز با حضور در دفتر سامانه سامد(سامانه ارتباط الکترونیکی مردم و مسئولین) استانداری کهگیلویه و بویراحمد پاسخگوی شکایات، درخواست‌ها و پیشنهادات شهروندان از شهرهای مختلف استان بود.

کد خبر : 9417
تاریخ انتشار : یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۹

مهر دنا/مدیرعامل آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد از طریق سامانه سامد به مشکلات و درخواست‌های مردم پاسخ داد.

به گزارش مهر دنا از یاسوج، سیدعلی لدنی‌نژاد ظهر امروز با حضور در دفتر سامانه سامد(سامانه ارتباط الکترونیکی مردم و مسئولین) استانداری کهگیلویه و بویراحمد  پاسخگوی شکایات، درخواست‌ها  و پیشنهادات شهروندان از  شهرهای  مختلف استان بود.

مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد و امورحقوقی استانداری  کهگیلویه و بویراحمد با تشکر از حضور و پاسخگویی مدیرعامل آبفای استان در  دفتر  سامانه سامد گفت: شرکت آب و فاضلاب استان پس از  حضور استاندار و معاون  عمرانی اولین دستگاهی بوده که  در دفتر سامد حضور پیدا کرده است.

محمود مومن‌نسب با بیان اینکه مدیرعامل آبفای استان با پاسخگوی بیش از ۴۶ مورد ارتباط تلفنی و در مدت زمان ۲ ساعت در تعداد پاسخگویی‌ها پیشتاز بوده است، بیان کرد:  حفظ  این رویکرد سبب  ایجاد رضایت مردم از مسئولان می‌شود.

وی با تقدیر از  پاسخگویی شفاف  و سعه صدر مدیرعامل آب و فاضلاب فاضلاب شهری استان در پاسخگویی به تماس‌های مردمی از طریق سامانه سامد تصریح کرد:  هدف از ایجاد سامانه سامد برقراری ارتباط مستقیم مردم با مسئولان است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: مدیران و معاونین آبفای استان در همه حال  آماده پاسخگویی به شهروندان هستند و این موضوع از رویکردهای اصلی آبفای استان است.

سیدعلی لدنی نژاد بیان کرد: تماس‌ها و درخواست‌های شهروندان امروز بیشتر حول محول توسعه شبکه فاضلاب، افت فشار آب و  تسریع در رفع شکستگی‌ها  بود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تمامی درخواست‌ها علاوه بر پاسخگویی شفاف به صورت جدی  پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رضا یکشنبه , 28 بهمن 1397 - 17:17

امیدواریم نماینده قوه قضائیه نیز حاضر شده و به سوالات پاسخ دهند.
با تشکر از مدیر عامل آبفای استان

ناشناس یکشنبه , 28 بهمن 1397 - 17:52

متن خود را بنویسید…واقعا باید به چنین مدیری خسته نباشید و خدا قوت گفت.