متاسفانه در این یادداشت مبالغه شده و کارهای قبلی دیگران را به ناحق به نام ایلامی نوشته اند.
نیم نگاهی به عملکرد حوزه بهداشت و درمان در 2 سال اخیر؛
کارهای بزرگ مردان بزرگ میخواهد؛ «ایلامی» هم راهبر خوبی است هم مدیر خوب
به راستی کدام مدیر استانی که ادعای مدیریت در حوزهای خاص از این سرزمین کوچک را دارند برای ۵ سال، ۱۰ سال، ۲۰ سال و ۵۰ سال این استان می توانند برنامه طراحی کنند ؟ و یا کدام یک چنین ضرورتی را احساس میکنند؟
مهر دنا/ رضا رسولی نوشت: بحرانها، چالشها و تصمیمهای بزرگ، مدیران برجسته و تاریخ ساز را از انبوه شهروندانی که با کارهای معمول زندگی میکنند، گلچین میکند و سخن و رفتار و تصمیم آنها را بر روندهای تاریخی تحمیل میکند، تحقق هیچ حادثه تاریخی بزرگی بدون وجود انسان های بزرگ امکان پذیر نیست.
کم نیستند مدیرانی که صرفا برای خود، قدرت را خواستند و در واقع فکر و عمل را در حد خواسته های محدود و حقیر شخصی بکار گرفتند.نلسون ماندلا پس از ۲۷ سال زندانی شدن در نهایت به آرزوی خود یعنی شکست آپارتاید دست یافت، انسان های بزرگ با عشق به سربلندی دیارشان قدم های بزرگ بر می دارند
و اکنون ما و استانی کوچک با سابقه ای کمتر از نیم قرن و انبوهی از ادعاها و نیمچه برنامه های ناپخته که میخواهند نام استراتژی سازمانی را با خود یدک بکشند.
به راستی کدام مدیر استانی که ادعای مدیریت در حوزهای خاص از این سرزمین کوچک را دارند برای ۵ سال، ۱۰ سال، ۲۰ سال و ۵۰ سال این استان می توانند برنامه طراحی کنند ؟ و یا کدام یک چنین ضرورتی را احساس میکنند؟
در لابلای صفحات کتاب های تاریخ همه نوع مدیر وجود دارد ولی تاریخ فرصت های کمی به ملت ها داده است که مدیر بزرگی داشته باشند، مدیری که هم راه درست را بشناسد و هم راه را درست برود و یا به عبارتی مدیری که هم راهبر خوبی باشد هم مدیر خوب.
جای تردید نیست یکسالی است که لابلای خبرها و روزنامه ها سخن های از زبان دکتر اورنگ ایلامی مسئول بهداشت و درمان استان می خوانیم که بوی رهبران توسعه گرایی چون ماهاتر محمد و سایر مردان تمدن ساز را می دهد.
دکتر اورنگ ایلامی به خوبی می داند توسعه بهداشت و درمان استان با کمک خواستن از علم امکان پذیر است و به همین دلیل در تلاش بوده تا دانشگاه علوم پزشکی را به به سمت بین المللی شدن راهبری کند و در اولین گام واحد بین الملل این دانشگاه را راه اندازی کرد.
خستگی برای ایلامی معنایی ندارد زیرا میداند برای رسیدن به هدف باید تلاش کرد و برای رسیدن به آرزویش یعنی رشد و شکوفایی حوزه بهداشت و درمان برنامه دارد از انعقاد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه ریازان روسیه با هدف اغاز همکاریهایی در زمینه آموزشی، پژوهشی، درمان و بین الملل تا دانشگاههای داخلی از جمله دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دیگر استانهای کشور.
دغدغه توریست درمانی دارد و میداند با توجه به طبیعت و آبهوای کم نظیر این دیار میتواند از این پنجره نیز “سلام” به توسعه دهد و در این راستا تاکنون گامهای اثرگذاری برداشته شده است.
در دو سال اخیر با تلاشهای صورت گرفته شاهد کاهش اعزام بیماران به استانهای همجوار و ارتقای در بسیاری از شاخصها از جمله مرگ و میر مادران باردار هستیم به گونهای که در سال جاری حتی یک مورد مرگ مادر باردار نداشتهایم.
دکتر ایلامی برای بهره برداری از بیمارستانهای در دست ساخت استان از جمله ۲۹۴ تختخوابی یاسوج با اعتبار هزینه شده یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال و بیمارستان ۳۲ تختخوابی باشت کوتاهی نکرد .
نمیتوان در هیچ کدام از شهرهای مشابه شهر باشت با لحاظ کردن وسعت، جمعیت و نزدیکی به شهر بزرگتری همچون گچساران و یاسوج در کشور بیمارستانی با این مختصات پیدا کرد.
در زمینه شاخص پزشک بهنسبت جمعیت، شاخص استاندارد سازمان جهانی بهداشت را رد کردهایم و در حالی استانهای بزرگ هر کدام یک پایگاه اورژانس هوایی دارد با پیگیریهای دکتر ایلامی کهگیلویه و بویراحمد صاحب دو پایگاه شده و حتی پیگر ایجاد یک پایگاه دیگر در دهدشت است.
قبل از اجرای طرح تحول سلامت در استان کهگیلویه و بویراحمد تنها ۶۹۸ تخت فعال بیمارستانی داشتیم ولی هم اکنون به یک هزار و ۹۷ تخت رسیده که در این زمینه شاهد رشد ۵۷ درصدی هستیم.
کهگیلویه و بویراحمد در بسیاری از شاخصها از برخی کشورهای اقتصادی دنیا از جمله هند و برزیل جلوتر است که این محقق نشد جز با وجود فردی که هم راهبر خوبی است و هم مدیر خوب.
انتهای پیام/
برچسب ها :اورنگ ایلامی ، بیمارستان باشت ، تخت بیمارستانی ، دانشگاه علوم پزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، عملکرد ، کهگیلویه و بویراحمد ، مادران باردار ، مهر دنا ، وزارت بهداشت و درمان
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1