کدام مدیر در سروک باغ شهر غیر مجاز دارد؟

باغ شهرهای‌های غیر مجاز سروک از زیرساخت‌های لازم از جمله جاده دسترسی، شبکه گاز، آب و برق برخوردار هستند که همین مسئله جای سوال دارد و مسئولان متولی باید پاسخگو باشند.

کد خبر : 8756
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۷ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۶

مهر دنا/ دبیر کارگروه مبارزه با زمین‌خواری کهگیلویه وبویراحمد گفت: باغ شهرهای غیر مجاز سروک بویراحمد جلوی چشم مدیران این استان احداث شد و به نوعی اراده‌ای برای جلوگیری وجود نداشت.

سید حسین کاظمی اظهار داشت: باغ شهرهای‌های غیر مجاز سروک از زیرساخت‌های لازم از جمله جاده دسترسی، شبکه گاز، آب و برق برخوردار هستند که همین مسئله جای سوال دارد و مسئولان متولی باید پاسخگو باشند.

وی زمین خواری در کنار رودخانه بشار یاسوج را نگران کننده دانست و افزود: رود بشار یاسوج از سوداگران شن و ماسه نجات یافت ولی افراد دیگری تصرفش کرده‌اند که دل هر دردمندی را به درد می‌آورد.
کاظمی با بیان اینکه آزاد سازی بستر رودخانه بشار تا پل مختار در دستور کار است، افزود: در دو شهرستان بویراحمد و دنا زمین خواری و تصرفات زیادی انجام شده است.

دبیر کارگروه مبارزه با زمین‌خواری کهگیلویه وبویراحمد افزود: شهرداری‌های ۱۷ گانه این استان در زمینه مبارزه با زمین خواری در کنار شهرها منفعل هستند به گونه‌ای که شاهد افزایش روز افزون ساخت و سازها در اراضی هستیم.

کاظمی با اشاره به تشکیل ۱۲ شرکت تعاونی مسکن در یاسوج خاطرنشان کرد: امیدوارم روزی دست سوداگران از منابع ملی در مناطق مختلف استان بویژه بویراحمد و دنا کوتاه شود.

انتهای پیام/ن

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

محمود چهارشنبه , 7 آذر 1397 - 16:35

با سلام
آقای کاظمی غیر از حرف زدن هیچ کاری نمی کند گویا ایشان فقط برای همین وظیفه را دارند آقای کاظمی پاسخ دهد سالیان دراز مدیر کل دفتر فنی بود چطور جلوی خیانتی را که در احداث پل سوم بود نگرفت آنجا هم فقط حرف و حرف نمی دونم کی پشت ایشونه که در تمام دولتها پست داره مطمئنا اگر کسی پشتش نبود به عنوان کارشناس مسئول هم جایگاهی نداشت

علی 007 چهارشنبه , 7 آذر 1397 - 20:55

جناب کاظمی شما که اینقدر در تمام مسائل خوب صحبت می‌کنید و در زمان احداث پل وهمین زمین‌های سروک مسؤل بودین چرا اقدامی نکردین وهمیشه تا کارها تموم میشه افاضات شما شروع میشه عمل کن عزیز احتمالا در هنگام ساخت وساز شما حساب نشدید که الان سوختین و دارین حرف میزنین