تبریک انشااله موف باشید
دانشی نسب رئیس شورای شهرستان بویراحمد شد؛ کارشکنیها به جایی نرسید
در نشست انتخاب هیئت رئیسه شورای شهرستان بویراحمد بعد از کش و قوسهای فراوان و کارشکنیها توسط برخی مسئولان و متولیان امر محمد دانشی نسب با ۸ رای برای سال دوم رئیس شورای شهرستان بویراحمد شد.
مهر دنا/ محمد دانشی نسب با وجود برخی کارشکنیها توسط مسئولان و سیاسیون برای سال دوم به عنوان رئیس شورای شهرستان بویراحمد انتخاب شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، در نشست انتخاب هیئت رئیسه شورای شهرستان بویراحمد بعد از کش و قوسهای فراوان و کارشکنیها توسط برخی مسئولان و متولیان امر محمد دانشی نسب با ۸ رای برای سال دوم رئیس شورای شهرستان بویراحمد شد.
در این نشست محمد دانشی نسب به عنوان رئیس شورای شهرستان، عارف جاوید نایب رئیس و غلام رضا مسلمی دوست به عنوان منشی برای مدت یکسال انتخاب شدند.
انتهای پیام/
برچسب ها :انتخاب ، انتخاب هیئت رئیسه ، بویراحمد ، شهرستان ، شورای اسلامی ، کهگیلویه و بویراحمد ، محمد دانشی نسب
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
تبریک به جوان ولایی و اتقلابی جناب مهندس دانشی
تا کور شود هرآنکه نتوان دید
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 3