تقدیر از آموزش و پروش؛ پیشتازی آبفای کهگیلویه و بویراحمد در طرح همیار آب

سید علی لدنی‌نژاد در این نشست اظهار کرد: یکی از چالش های جدی در دنیا و کشور ایران، کمبود منابع آب است.

کد خبر : 8406
تاریخ انتشار : سه شنبه ۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۹

مهر دنا/ نشست هم اندیشی مسئولان روابط عمومی مناطق ۱۶ گانه آوموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیر کل آموزش و پرورش و مدیرعامل آبفای شهری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، سید علی لدنی‌نژاد در این نشست اظهار کرد: یکی از چالش های جدی در دنیا و کشور ایران، کمبود منابع آب است.

مدیرعامل شرکت آب فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: استفاده بی‌رحمانه و غیر اصولی از منابع آبی همه را دچار مشکل کرده است و برای برون رفت از این وضعیت راهی همه باید ورود پیدا کنند.

وی از همکاری شرکت آب و فاضلاب و آموزش و پرورش استان در اجرای طرح همیار آب به عنوان طرحی موثر در زمینه فرهنگ سازی مصرف بهینه آب یاد کرد و گفت: هدف گذاری اجرای این طرح، مدارس ابتدایی دوره اول، پیش دبستانی ها و مهدهای کودک است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه روابط عمومی ادارات تابعه آموزش و پرورش استان به نوبه خود نقش بسزایی در تبیین مسائل مرتبط فرهنگ مصرف بهینه آب دارند، عنوان کرد: همکاری قابل تحسین آموزش و پرورش استان در این زمینه باعث شده است که شرکت آبفای کهگیلویه و بویراحمد از شرکت های پیش رو در اجرای طرح همیار آب باشد.

وی تاکید کرد: فرهنگ سازی مصرف بهینه آب باید در همه سطحوح و به خصوص در سطح مدارس اجرا شود.

لدنی نژاد با بیان اینکه در رفع دغدغه کم آبی و تنش آبی همگان مسئولند و برای کاهش اثرات کم آبی همه باید در حد توان خود بکوشندتصریح کرد: اثرگذاری و نفوذ کلام کودکان و نوجوانان به عنوان سفیران فرهنگی در خانواده کاملا مشهود است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه استفاده بی رویه از منابع آبی باعث ایجاد چالش های متعدد شده است، بیان کرد: برای کاهش اثرات این موضوع، تقویت برنامه های فرهنگی از اولویت جدی برخوردار است.

بازخوردهای موثر طرح همیار آب در سطوح مختلف جامعه

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با تاکید بر اهمیت جایگاه آب و لزوم صرفه جویی در مصرف بهینه این کالای با ارزش اظهار کرد: بروز تنش آبی در شهرهای مختلف کشور و استان هشداری جدی برای همه است.

هادی زارع‌پور افزود: تلاش برای مدیریت مصرف و انجام کارهای مختلف فرهنگی بهترین راهکار برای کنترل وضعیت تنش آبی و جلوگیری از بحران آبی است.

وی با اشار به بازخوردهای موثر اجرای طرح همیار آب در سطوح مختلف جامعه اظهار کرد: اجرای طرح همیار آب نقش بسزایی در ترویج مصرف بهینه آب در میان خانوده ها دارد.

زارع‌پور از دانش آموزان به عنوان سفیران فرهنگی مصرف بهینه آب در میان خانواده ها یاد کرد و گفت: آموزش و پرورش استان آمادگی کامل برای اجرای برنامه های مشترک فرهنگی و ترویجی با دستگاه های خدمات رسان را دارد.

وی تاکید کرد: رسالت فرهنگی آموزش و پرورش ایجاب می کند که در کنار دستگاه های خدمات رسان باشد.

زارع‌پور با اشاره به اینکه حوزه روابط هر دستگاه در انجام برنامه های فرهنگی و ترویجی نقش پررنگی دارند، عنوان کرد: باید با استفاده از ظرفیت دانش آموزان حساسیت نسبت به مقوله کم آبی و مصرف بهینه آب را به خانواده ها و جامعه بزرگ فرهنگی انتقال دهیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.