دست بر روی درد “زیلایی”؛ رفع محرومیت بدون توجه به اشتغال امکانپذیر نیست
مهر دنا/ طبق تفاهم نامه انجام شده استانداری کهگیلویه و بویراحمد با دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری طرح پایلوت محرومیت زدایی دهستان زیلایی آغاز شده در حالی به بحث اشتغال در این تفاهم نامه به صورت جدی تاکید نشده است. به گزارش مهر دنا از یاسوج، فرودین ماه امسال بود که علی محمد احمدی استاندار
مهر دنا/ طبق تفاهم نامه انجام شده استانداری کهگیلویه و بویراحمد با دفتر مناطق محروم ریاست جمهوری طرح پایلوت محرومیت زدایی دهستان زیلایی آغاز شده در حالی به بحث اشتغال در این تفاهم نامه به صورت جدی تاکید نشده است.
به گزارش مهر دنا از یاسوج، فرودین ماه امسال بود که علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با سید ابوالفضل رضوی معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری برای رفع محرومیت از دهستان محروم زیلایی در شهرستان بویراحمد تفاهم نامه دوجانبه امضا کردند.
طبق این تفاهم نامه و با اعلام استانداری مقرر شد برای اجرای ۱۰ طرح عمرانی، اقتصادی و زیربنایی با اعتبار پیش بینی شده ۷۲ میلیارد تومان در دهستان محروم زیلایی مدیران ۱۱ دستگاه اجرایی از جمله آموزش و پرورش، ورزش و جوانان، راه و شهرسازی، دانشگاه علوم پزشکی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، فنی و حرفهای، بهزیستی، آب منطقهای، هلال احمر، شهرکهای صنعتی و نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس به صورت عملیات ورود کرده تا از این طرح به عنوان یک الگو در مراحل بعدی در زمینه رفع محرومیتهای مناطق استفاده کنند.
طبق تفاهمنامه دوجانبه صورت گرفته ۵۰ درصد از اعتبار مورد نیاز طرحهای زیربنایی و عمرانی در دهستان زیلایی باید توسط معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری، ۲۵ درصد استانداری و ۲۵ درصد دیگر نیز توسط دستگاه مجری طرح و وزارتخانه مربوطه تامین میشود.
البته دولت قبل از این دو طرح پایلوت کشوری را با کمک برخی نهادها از جمله بنیاد مشتضعفان شامل “طرح پایلوت اقتصادی در شهرستان لنده و عملیات راهبردی توسعه پایدار شهرستان بهمئی” استارت زده و شاید علی محمد احمدی به عنوان رئیس دولت محلی کهگیلویه و بویراحمد تصمیم گرفته طرحی شبیه دو طرح ملی را نیز اجرایی کند تا به عنوان یک الگو نه تنها در استان بلکه در سایر استانها کشور به ان توجه شود.
احداث جاده ارتباطی تاکسیسه-مورزرد- بردپهن، احداث دبیرستان دخترانه در موشمی علیا، احداث پایگاه اورژانس جادهای، احداث پایگاه امداد و نجات هلال احمر، احداث دو سالن ورزشی و یک چمن مصنوعی، توسعه اموزشهای نهضت سواد آموزی و کودکان محروم از تحصیل، ایجاد وراه اندازی ناحیه صنعتی و یا در قالب کوچکتر بنام مجتمعهای تولیدی، توانمندسازی خانواده معلولان و خانوادههای تحت پوشش کمیته امداد از جمله مصوبات اتخاذ شده برای محرومیت زدایی دهستان زیلایی است.
برای اجرایی شدن مصوبات محرومیت زدایی زیلایی علی محمد احمدی بعد از نشستهای اولیه و نهایی شدن برای اجرا مجید محنایی معاون سابق استاندار در امور هماهنگی اقتصادی را به عنوان مسئول پیگیری این مصوبات منصوب کرد و در این زمینه تاکنون بیش از ۵ نشست بعد از بازدید میدانی از منطقه داشته و مصوبات را با حضور دستگاههای اجرایی یک به یک بررسی میکند.
امروز نشست بررسی مصوبات محرومیت دهستان زیلایی با حضور مدیران و متولیان امر برگزار شد که در این نشست استاندار دست روی درد زیلایی گذاشت جایی که گفت برای رفع محرومیت با ایجاد زیرساختهای عمرانی راه به جایی نمیبریم و باید فکری برای اشتغال جوانان کرد و در همین نشست از مدیرکل آموزش و فنی و حرفهای خواست تا نسبت به ارائه آموزشهای لازم با همکاری دستگاههای اجرایی متولی، متناسب با ظرفیت منطقه اقدام کند.
علی محمد احمدی خطاب به سهراب بنام مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی میگوید: زیلایی ظرفیت ایجاد ناحیه صنعتی را ندارد ولی میشود با ظرفیت سنجی مجتمعهای تولیدی راه اندازی کرد تا گامی برای انجام کارهای بزرگتر در آینده باشد.
کمیته امداد پیشگام در محرومیت زدایی از زیلایی
در این نشست مشخص شد کمیته امداد امام خمینی(ره) یک سر و گردن از دستگاه اجرایی دیگر جلو افتاده و همین امر نیز سبب شد تا نماینده عالی دولت زبان به تشکر از این نهاد انقلابی وا کند و از سایر مدیران بخواهد همچون کمیته امداد گام بردارند.
فرید محبی با بیان اینکه ۷۰۰ خانوار نیازمند در زیلایی تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) است، میگوید: بعد از تفاهم نامه منعقد شده با دفتر مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری ۸۳ واحد مسکونی برای نیازمندان این دهستان احداث شده و ۳۵ واحد دیگر با همکاری سپاه فتح و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در دستور کار قرار گرفته است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کهگیلویه و بویراحمد افزود: احداث ۵۶ سرویش بهداشتی، اهدا جهیزیه به ۱۵۵ دختر، پرداخت ۱۰ وام اشتغالزایی به مبلغ ۲۶۵ میلیون تومان، خرید لوازم منزل برای نیازمندان از جمله پنکه، یخچال، بخاری، کولر آبی، مخزن ذخیره سازی آب، لوازم التحریر، توزیع سبد غذایی، آموزش بهداشت دختران، اعزام دانش آموزان به مشهد مقدس نیز در راستای محرومیت زدایی دهستان زیلایی توسط این نهاد انقلابی در ماههای اخیر انجام شده است.
انتهای پیام/
برچسب ها :اشتغال ، بویراحمد ، بیکاری ، پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا ، رضوی ، زیلایی ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، فقر ، محرومیت ، محرومیت زدایی ، مهر دنا ، نهاد ریاست جمهوری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0