“آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج”؛ کارخانه‌ای که نبودنش بهتر از بودنش است

در صورتی فرآوری نشاسته و گلوکز کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج راه اندازی نشود و قرار باشد مسائل بهداشتی را نیز رعایت نکنند و در صورت تعطیلی کارگران آن در کارخانه دیگری مشغول بکار شوند پس نبود این کارخانه بهتر از بودنش است.

کد خبر : 7503
تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰

مهر دنا/ کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج در سال‌های اخیر همیشه حاشیه دار بوده تا جایی که بحث تعطیلی ان تمام نشده تازه باید صحبت از عدم کیفیت و رعایت مسائل بهداشتی آن حرف زد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، کارخانه آرد، نشاسته و گلوگز یاسوج که هم اکنون با ۲۰ درصد ظرفیت کار می‌کند خبری از تولید نشاسته و گلوکز ندارد تا جایی که حتی از تولید آرد آن نیز بی اطلاع‌‌اند وقتی که در نشست کمیته آرد و نان کهگیلویه و بویراحمد، نماینده سازمان غذا و دارو از عدم رعایت مسائل بهداشتی توسط این کارخانه و تعطیلی آن خبر می‌دهد مدیرعامل شرکت پیشگامان کشاورزی صنعت کوثر دنا اظهار بی اطلاعی می‌کند.

چگونه وقتی مدیرعامل یک شرکت از مکاتبه انجام شده اظهار بی اطلاعی می‌کند می‌توان انتظار بهبود وضعیت موجود و حتی راه اندازی بخش‌های دیگر کارخانه شامل تولید نشاسته و گلوکز را داشته باشیم.

وقتی که کارخانه‌ای با داشتن سهمیه ۱۰۰۰ تنی گندم نمی‌تواند گامی برای ارتقای کیفیت تولید و حتی افزایش ظرفیت خود بردارد به طور حتم نمی‌توان آینده روشنی را برای یک واحد صنعتی با چنین نگاهی متصور بود زیرا همانگونه که کارشناسان غذا و دارو می‌گویند در تمامی کارشناسی‌ها عدم رعایت مسائل بهداشتی ملموس بوده و اراده‌ای برای رفع مشکلات وجود ندارد.

کارخانه آرد و نشاسته به تعهداتش عمل نکرده است

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد در نشست کمیته آرد و نان کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز به تعهداتش در سال‌های اخیر مبنی بر توسعه فازهای تولیدی و افزایش ظرفیت خدو عمل نکرده است.

جعفر گوهرگانی با بیان اینکه با توجه به موارد بحث شده در جلسه امروز مشخص شد مدیرعامل این کارخانه از وضعیت کارخانه خبری ندارد، افزود: به دلیل عدم رعایت مسائل بهداشتی توسط این کارخانه سهمیه گندم ان قطع و در اختیار کارخانه آبشار گستر قرار می‌گیرد تا برای مردم نیز مشکلی پیش نیاید.

وی بیان کرد: وقتی کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج نسبت به راه اندازی تولید نشاسته و گلوکز و همچنین عدم رعایت مسائل بهداشتی اقدام نمی‌کند بهتر بوده سهمیه آن به طور کامل قطع و در اختیار کارخانه آبشار گستر قرار گیرد ولی به شرطی که کارگران این کارخانه در کارخانه دیگر مشغول بکار شوند.

برای فروش کارخانه آمدم ولی مشتری نیامد

مدیرعامل شرکت پیشگامان کشاورزی صنعت کوثر دنا نیز در این نشست گفت: برج ۹ سال گذشته با هدف انجام کارهای نهایی فروش کارخانه به یاسوج آمدم و آن را به مزایده گذاشتیم ولی مشتری نیامد و هلدینگ گفتند طرح بنویسید و هم اکنون نیز مشغول نوشتن طرح هستم.

اکبری با اشاره به اینکه سهمیه گندم این کارخانه ۱۲۰۰ تن بوده که به محض ورود من ۲۰۰ تن آن را کم کردند، اظهار داشت: تولید آرد ۷ درصد برای ما سخت است و با همین شرایط ۷۰ درصد این کارخانه ۷ درصد است.

وی با بیان اینکه کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج ۲۷ کارگر رسمی و ۱۲ نفر نیز قراردادی دارد، عنوان کرد: اگر کارخانه دیگری کاگران این کارخانه را مشغول کنند حرفی برای قطع سهمیه گندم نداریم.

در صورتی فرآوری نشاسته و گلوکز کارخانه آرد، نشاسته و گلوکز یاسوج راه اندازی نشود و قرار باشد مسائل بهداشتی را نیز رعایت نکنند و در صورت تعطیلی کارگران آن در کارخانه دیگری مشغول بکار شوند پس نبود این کارخانه بهتر از بودنش است.

انتهای پیام/م

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.