استارت اختلاف در شورای شهر یاسوج با نبش قبر گذشته/”دهرابپور”، اکبری را به امامزاده فرج الله واگذار کرد

نشست شورای شهر یاسوج امروز با حرف و حدیث‌های همراه بود که می‌توان از آغاز یک جدال نفس گیر بین اعضای اکثریت و اقلیت شورای شهر خبر داد، جدالی که باید مردم در آن بسوزند تا بار دیگر چوب انتخاب خود را بخورند.

کد خبر : 7325
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۸

مهر دنا/ نشست امروز شورای شهر یاسوج و حرف و حدیث‌های مطرح شده بیانگر آغاز جدال نفس گیر اعضای اقلیت و اکثریت شورای شهر است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، نشست شورای شهر یاسوج امروز با حرف و حدیث‌های همراه بود که می‌توان از آغاز یک جدال نفس گیر بین اعضای اکثریت و اقلیت شورای شهر خبر داد، جدالی که باید مردم در آن بسوزند تا بار دیگر چوب انتخاب خود را بخورند.

بیش از ۱۱۰ دقیقه از نشست ۱۲۰ دقیقه‌ای امروز شورای شهر یاسوج حول محور مصاحبه محمدرحیم دهرابپور عضو باسابقه شورای شهر با یکی از رسانه‌ها پیرامون دخالت رئیس کمیسیون بودجه مجلس و شهردار تهران در انتصاب شهردار یاسوج، رد پای یکی از اعضای سابق شورای شهر در واگذاری پارک زیبای چشمه نباتی، نحوه انتخاب شهردار و ….گذشت که حاشیه‌های را به همراه داشت.

در این نشست هدایت اکبری رئیس شورای شهر یاسوج خطاب به دهراب پور می‌گوید در مصاحبه‌ای از رد پای یکی از اعضای سابق شورای شهر یاسوج در واگذاری پارک چشمه نباتی سخن گفته‌ای در حالی اسنادی در این زمینه وجود ندارد بلکه کار قانونی به فرد دیگری واگذار شده است که با حاج دهرابپور واکنش نشان داد و گفت: تو را قسم به همین امامزاده فرج الله فقیر خودت بگو این پارک در اختیار کیست؟

چه کسانی بنای اقلیت و اکثریت را در شورای شهر یاسوج بنا نهادند

رئیس شورای شهر یاسوج با تاکید بر اینکه هیچ کدام از اعضای شورای شهر یاسوج حق دخالت در امور اجرایی شهرداری از جمله عزل و نصب‌ها را ندارند، گفت: رد پای برخی از اعضای شورای شهر در معارضات خیابان ۴۵ متری دیده می‌شود.

سید هدایت اکبری اظهار داشت: تمامی اعضای شورای شهر با سرمایه گذاری در پارک جنگلی به شرط دیده شدن حق مردم موافق بوده ولی یکی از اعضای شورای شهر در نشست جمعی از جوانان با استاندار خلاف نظر گذشته خود را بیان کرده است.

وی با اشاره به اینکه یک بام و دو هوا با اخلاق سازگار نیست، عنوان کرد: اعضای شورای شهر با نظر آیت الله ملک حسینی نماینده ولی فقیه در استان کهگیلیوه و بویراحمد مبنی بر سرمایه گذاری در پارک جنگلی به شرط لحاظ شدن حق و حقوق مردم موافق هستند.

اکبری با ابراز گلایه از برخی اعضای شورای شهر یاسوج که از عملکرد ۱۰ ماهه مدیریت شهری انتقاد می‌کنند، ابراز کرد: این افراد باید پاسخگوی عملکرد خود باشند زیرا خود باید کارهای انجام شده که به نوعی دخیل بوده را ارزیابی کند.

رئیس شورای شهر یاسوج با تشریح برخی از کارهای صورت گرفته در مدت ۱۰ ماهه فعالیت شهرداری دور پنجم افزود: ۶۰۰ متر از باند برگشت ورودی پل سوم بشار آماده قیرپاشی و بهره برداری است.

اکبری با اشاره به اینکه یکی از اعضای شورای شهر طی مصاحبه‌ای شهردار یاسوج را منتخب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه دانسته که این موضوع جای تعجب دارد، بیان کرد: نستهن مقدم با رای ۶ عضو شورای شهر و در غیاب یک عضو دیگر به عنوان شهردار انتخاب شد و کسی از بیرون دخالت نداشته است.

وی با بیان اینکه اعضای شورای شهر “نستهن مقدم ” را در بین افراد مطرح برای شهردار شدن بهتر از سایر گزینه‌ها دانست و افزود: طرح این مسئله که افرادی در بیرون برای شورای شهر نسخه می‌نویسند به نوعی توهین به اعضای شورا است.

اکبری تاکید کرد: بدون حاشیه سازی دنبال کار مردم هستیم تا بلکه بتوانیم با تقویت زیرساخت‌ها رضایت آنان را به دست آوریم به گونه‌ای که هم اکنون شهر یاسوج به طور کامل آماده میزبانی از گردشگران و مسافران عید فطر است.

وی با اشاره به اینکه اعضای شورای شهر در کمیسیون‌های مختلف عضویت دارند، تصریح کرد: فرشاد نگین تاجی خودش تمایلی به عضویت در کمیسیون‌ها نداشت و الا پیشنهاد نایب رئیسی کمیسیون عمران را به وی دادیم.

اکبری اظهار داشت: در نیت ما نیست برخی از اعضای شورای شهر را به حاشیه ببریم در حالی رد پای برخی از اعضای شورای شهر در معارضات خیابان ۴۵ متری دیده می‌شود.

رئیس شورای شهر یاسوج با اشاره به اینکه طرح موضوع اقلیت و اکثریت در شورای شهر توسط دوستانی که هم اکنون خود را اقلیت می‌دانند پایه ریزی شد، بیان کرد: روزهای اول بعد از انتخابات هرکاری کردیم قبول نکردند روی یک میز بنشینیم و به یک جمع بندی واحد برسیم.

اکبری گفت: هیچ کدام از اعضای شورای شهر یاسوج حق دخالت در امور اجرایی شهرداری از جمله عزل و نصب‌ها را ندارند و اگر جایی انحرافی دیده شد با طرح در هیئت رئیسه تذکر دهید.

جمع آوری پسماندها شق القمر نیست

عضو شورای شهر یاسوج گفت: با وجود پیگیری‌های مکرر ولی اراده‌ای برای فعال شدن کمیسیون ماده ۳۸ معاملات شهرداری وجود ندارد.

محمدرحیم دهرابپور اظهار داشت: دنبال چالش در شورا و شهرداری نیستیم ولی باید قبول کنیم عملکرد مدیریت شهری وفق مراد نیست.

وی با اشاره به اینکه برخی از اعضای شورای شهر نظافت و جمع آوری زباله را جزو کارهای مهم انجام شده شهرداری در ۱۰ ماهه گذاشته می‌دانند، عنوان کرد: این افراد بگویند که اگر شهرداری این کارهای سطحی و روزمره را نباید انجام دهد پس وظیفه‌ ذاتی آن چه بوده و باید چه کند.

دهرابپور در واکنش به تشریح فرایند انتخاب شهردار یاسوج ابراز کرد: اینکه گفته شود با ارزیابی صورت گرفته بین چندین گزینه شهردار فعلی انتخاب شد، صحت ندارد در حالی یک فرایند علمی طراحی شده بود که برخی آن را ناقص کرده و به انحراف بردند.

وی همچنین در واکنش به رئیس شورای شهر که گفته بود دهرابپور در مصاحبه‌ای بیان کرده شهردار یاسوج گزینه تاجگردون رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس است، گفت: چنین موضوعی صحت ندارند بلکه در آن مصاحبه گفتم تاجگردون و افشانی شهردار فعلی تهران در صدور حکم شهردار یاسوج همکاری کردند.

این عضو شورای شهر یاسوج با اشاره به اینکه مسئولیت هیچ کمیسیونی را نداریم که بتوانیم برای مردم کاری انجام دهیم، افزود: با وجود پیگیری‌های مکرر ولی اراده‌ای برای فعال شدن کمیسیون ماده ۳۸ معاملات شهرداری وجود ندارد.

دهرابپور با اشاره به اینکه آسفالت برخی معابر مدتی تبلیغ شد ولی خبری نیست، بیان کرد: هیچ پروژه خاصی در حوزه شهری جز دو پل سوم و چهارم بشار آن هم به همت مجموعه استانداری، فعال نیست.

وی در پاسخ به رئیس شورای شهر که چرده از رد پای برخی اعضای شورای شهر در معارضات پروژه احداث خیابان ۴۵ متری برداشت، گفت: به طور حتم باید منظورتان من باشم ولی من همین چند روز پیش در جمه مردم دولت آباد خواستار همکاری برای اجرای این پروژه شدم

کار بزرگ شهرداری از نگاه احمدی کیش

عضو شورای شهر یاسوج با تاکید بر اینکه اعضای شورای شهر یاسوج به جای پرداختن به حواشی به مشکلات مردم رسیدگی کنند، گفت: در این شورا کارهای بزرگی از جمله شستن برخی خیابان‌ها انجام شده است.

فرشید احمدی‌کیش اظهار داشت: بعد از گذشت ۱۰ ماه از عمر مدیریت شهری رفتن به گذشته در زمینه‌های مختلف از جمله فرایند انتخاب شهردار به صلاح شهرداری نیست زیرا بیش از پیش برای توسعه شهری نیازمند تعامل و همگرائی هستیم.

وی با تاکید بر اینکه در طول تاریخ تاسیس شهرداری بهترین عملکرد را این شهردار و شورای شهر دارد، عنوان کرد: شست‌وشوی خیابان‌ها و جمع آوری پسماند به صورت مرتب انجام می‌شود و پل چهارم بعد از مدت‌ها راکد بودن هم اکنون از حد فعال هم گذشته است.

احمدی‌کیش ابراز کرد: برخی مسئولان برای شهرداری کارشکنی می‌کنند به گونه‌ای که برخی روز کلنگ زنی احداث جاده ۴۵ متری بدون اینکه در محدود و حریم این پروژه مالک باشند، ممانعت کرده و شعار می‌دادند.

این عضو شورای شهر یاسوج با اشاره به اینکه برخی از اعضای شورا در هنگام انتخابات شعار با مردم بودن دادند ولی در نشست‌های شورا غیاب هستند، بیان کرد: انتظار می‌رود در پایان سال هیئت رئیسه لیست حضور و غیاب اعضای شورا را منتشر کند.

کیوان آشنا دیگر عضو شورای شهر یاسوج در این نشست به دفاع از عملکرد عمرانی مدیریت شهری پرداخت و گفت: با دست خالی کارهای بزرگی از جمله پل چهارم بشار، آغاز عملیات اجرایی خیابان ۴۵ متری به طول ۵ کیلومتر، اتصال شهرک جوشکاران به پل امامزاده مختار ، تعیمر و روکش آسفالت معابر و احداث کانال آب‌های سطحی انجام شده است.

انتهای پیام/تسنیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 5 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 5
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

نيك خواه سه شنبه , 22 خرداد 1397 - 16:54

جناب اقای اکبری معامله گری شما برای همه ثابت شده است…. اگر دهراب پور در این دوره شورا حضور نداشتن مثل چهار سال قبل هم شروع به معامله گری میکردین… دهراب پور اجازه نمیدهد و همیشه حامی مردم بوده… احمدی کیش میگه شستن معابر… ای خدا… لااقل اگه سوادش رو ندارین برین تو این شهرها ببینین شهرداری چیکار میکنه؟

دکتر سه شنبه , 22 خرداد 1397 - 16:56

شورای مسخره.
بجز دعوا و زیرآب زنی و معامله گری کار دیگه ی بلد نیستید
شهر بی صحاب

کارمند شهرداری سه شنبه , 22 خرداد 1397 - 18:02

درود بیکران بر حاج دهراب پور ، دکتر نگین تاجی و دکتر خوبانی ، انسان های با اصالت و نجیبی که بازیچه دست ، امثال هدایت اکبری نشدند .
ننگ بر کسانی که فقط و فقط فکر معامله و … در شورای شهر و شهرداری هستند ما خود شاهد همه چیز هستیم

مرادی ده بزرگ چهارشنبه , 23 خرداد 1397 - 9:36

آقای استاندار؛
اگر باران نیستید لطفا رعد و برق نباشید
سال گذشته در حالی که بوی ماه مهر در سراسر ایران اسلامی و استان کهگیلویه و بویراحمد پیچیده بود و والدین فرزندان دلبند خود را با هزاران امید و آرزو و همچنین فرصتی برای طی کردن یک سال تحصیلی و دستیابی به ترقی و رشد تحصیلی راهی مدرسه می کردند، علی محمد احمدی نیز کیف خود را برداشته و همراه با دوستانش به استان چهار فصل کهگیلویه و بویراحمد سفر کرد تا سکان مدیریتی استان را در دست بگیرد و روزهای خوب و رو به توسعه و رشد را برای مردم محروم و زجر کشیده این منطقه نوید دهد. موسی خادمی استاندار بومی استان نیز که در طی مدت چهار سال گذشته نتوانسته بود نسبت به ارتقای شاخص های توسعه ای در استان گامی بردارد، کیف و رئیس دفتر خود را برداشته تا تجربیات دریافتی خود در چهار سال گذشته را در لرستان به مرحله اجرا در بیاورد. از همان روزهای اولیه صدارت دکتر احمدی در استان، پلاک قرمزهای استان کهگیلویه و بویراحمد آرامش نداشتند و هر روز کارناوال احمدی تازه واردT سر از یک شهرستان و منطقه در میاورد تا خواب را از چشم مدیران و رانندگان اداری برباید و گرد و خاک ناشی از راه اندازی این کارناوال ها، بارقه های امید را در دل مردمان محروم استان زنده کند.
شاید جاده های استان که همیشه محرومیت مردمانش را به نظاره نشسته بود و در برخی مواقع نیز خشمش باعث غم و اندوه میهمانانش که سوار بر مرکب های مرگ شده بودند را باعث می شد، فشارلاستیک خودروهای اداری را بیش از گذشته تحمل می کرد و شاید هر چند که می دانست اتفاقی نخواهد افتاد اما با لبخند و قهقه های مستانه اش مسیر را برای این کارناوال ها هموار می کرد.
جنگلها و درختان بلوط استان نیز چتر های خویش را گسترده بودند تا گرد و خاک ناشی از این استان پیمایی را بر خود بنشانند شاید که لبخندی بر لب مردمانش ببیند و خودش نیز همراه با آنان سرود شادی را بسراید.
علی محمد احمدی که خود را آشنا به این استان معرفی می کرد راز افشا شده توسعه نیافتگی در این استان را با صدای بلند فریاد می زد و شاید احساس می کرد که کشف تازه ای کرده، غافل از اینکه استان کهگیلویه و بویراحمد از پیر و جوان و زن و مرد قبلا این مهم را دریافته بودند که راز توسعه نیافتگی این استان در مدیریت ها نهفته است.
علی محمد احمدی که شاید به غیر از حرف زدن و شعار دادن برنامه ای برای توسعه استان نداشت تضعیف روحیه مدیران بومی در استان را چاشنی کار خود کرد و در هر فرصتی که دست می داد ضعف مدیریتی و ناکارآمدی آنان را به رخ نیروهای بومی می کشاند تا خود و تیم همراهش را به عنوان مغز متفکر توسعه و مدیریتی در استان قلمداد کند.
انتخاب علی محمد احمدی به عنوان استاندار کهگیلویه و بویراحمد به مانند دانش آموزی بود که از پایه ای به پایه دیگر می رود . همگان نیک می دانند که دو ماه اول سال تحصیلی زمانی مناسب برای سنجش میزان پیشرفت دانش آموزان نیست چرا که انتقال از پایه ای به پایه دیگر همیشه با اضطراب و استرس هایی همراه است و نیاز دارد تا به دانش آموزان زمان بدهیم تا بتوانند خود را با شرایط جدید از جمله دوستان، محیط، کتاب ها، معلمان و در نهایت فصلی تازه از تحصیل خود را وفق دهند و با شرایط جدید کنار بیایند.
در امور مدیریتی علی محمد احمدی نیز همین اتفاق روی داد چرا که ایشان به غیر از نمایندگی مجلس و چند سال مشاور بودن، سابقه مدیریتی در کارنامه خود نداشته است و باید زمانی سپری می شد تا باور کند که سکان مدیریتی استانی محروم اما دارای پتانسیل های بالقوه ای قوی برای توسعه را در دست گرفته و عنوان مدیریت ارشد و همچنین نماینده دولت در استان را بر عهده گرفته است. توپ و تشرهای آقای استاندار در جلسات متعدد بر سر مدیران بومی این استان بالا گرفت و هر روز در رسانه های استان از سنگ روی یخ کردن یکی یا چند تن از مدیران بومی استان خبری منتشر می شد. باز هم این مردم صبور استان بودند که احساس می کردند این نحوه مدیریت کردن، برنامه توسعه ای تدوین شده را در دست خود دارد و می تواند روزهای خوبی را نوید دهد و شاهد توسعه و رونق در استان باشند. شاید مدیران استانی نیز که مورد هجمه قرار می گرفتند به این امر راضی بودند تا شاید راهی و مفری برای گذر از توسعه نیافتگی در استان پیدا شود چرا که متعلق به این استان و منطقه بوده اند و قطعا توسعه استان را بهترین آرزوی خود می دیدند.

ماهها گذشت و این وضعیت همچنان ادامه داشت. هر چند که استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بسیاری از موارد از معرفی مدیران ضعیف و ناکارآمد و برکناری آنها سخن می گفت اما نه از معرفی مدیران ناکارآمد و نه از برکناری آنها خبری منتشر نگردید. وعده های آقای استاندار و تیم مدیریتی او نیز مبنی بر ارایه برنامه توسعه ای و کارآمد در استان به فراموشی سپرده شد تا این وعده نیز در حد حرف و شعار باقی بماند. واگذاری برنامه کاری مدیران و ارجاع آنان به رئیس دفتر جوان و بی تجربه که همراه خود آورده بود دهن کجی و بی احترامی به مدیران بومی را به جایی رساند که بسیاری از مدیران دست از کار کشیده و به روزمرگی بیشتر از گذشته مشغول شدند چرا که بر این باور بودند که مورد تحقیر و تمسخر قرار گرفته اند. علی محمد احمدی در جهت تثبیت موقعیت خویش معاون عمرانی استاندار، که از نیروهای زحمتکش و مردمی بود قربانی نمود تا عزیز فیلی که از دوستان نزدیکش بود را به این سمت منصوب کند و با برگزاری جلسه باشکوه تودیع و معارفه برای او سنگ تمام بگذارد و با دادن القاب و عناوین مختلف در تلاش بود تا او را دانشمندی در امور عمرانی و کلیدی طلایی در گشایش قفل های پروژه های عمرانی استان معرفی کند. اما این کلید طلایی نیز از مس بود و تا کنون هیچ قفلی را نتوانست باز کند چرا که در برابر مشکلات موجود در استان سرخم کرد و او نیز به روزمرگی مشغول شد وبه حضور نمایشی در جلسات روی آورد. تا همان رفتارهای شعارگونه و خالی از برنامه ریزی علمی و مدون را که از مافوقش یاد گرفته بود به مرحله اجرا در بیاورد.
امتحانات نوبت اول دانش آموزان برگزار شد و اولیاء و مربیان به تجزیه و تحلیل پیشرفت های علمی و تحصیلی دانش آموزان پرداختند و نقاط ضعف و قوت آنان را برای پیگیری و بهبود وضعیت تحصیلی و تربیتی آنان مد نظر قرار دادند اما این تیم مدیریتی علی محمد احمدی بود که در این امتحانات نتوانست سربلند باشد و با بیان اینکه تازه شروع به کار کرده است فرجه ای دوباره خواست تا شاید بتواند با برگزاری کلاس های فوق برنامه گذشته خود را جبران نماید اما ساکن نبودن خانواده علی محمد احمدی در استان و قابل ندانستن این استان برای سکونت، مشکلات پیش روی استاندار پروازی را افزایش داد تا به تنهایی و در خانه ای مجردی همراه با رئیس دفتر و معاون عمرانیش به رتق و فتق امور بپردازد. یک پای در تهران و پای دیگر در پرواز تهران شیراز و طی کردن مسیر شیراز سپیدان یاسوج رمق کار و تلاش و برنامه ریزی را از استاندار بی تجربه استان گرفت تا وعده ها و توپ و تشرهای استاندار بر سر مدیران بومی استان فرو کش کند و فرصت مناسب برای برنامه ریزی را از دست بدهد. تنگ بودن حلقه های مشاوره ای آقای استاندار و عدم استفاده از مشاوران جوان، متخصص و متعهد بومی مانع از آن شد که تیم مدیریتی استان بتوانند برنامه ای تدوین شده و علمی را برای توسعه استان ارایه نمایند و روزمرگی بر استان بیش از گذشته چیره شود و نه تنها بارانی در این استان نبارید بلکه صدای رعد و برق های گوشخراش، دل این مردم را به درد آورد.
خرداد ماه، پایان سال تحصیلی در مدارس می باشد دانش آموزان بار دیگر کارنامه نوبت دوم و پایانی خود را دریافت کردند تا نتایج یکسال تحصیلی و تلاش های خود، اولیا و مربیان خویش را به نظاره بنشینند و رضایت و خوشحالی در چهره آنان نمایان شود. اما این تیم مدیریتی در استان بود که در این مرحله نیز در کارنامه خود مهر مردودی را مشاهده کرد و در پایان آن نیز نوشته شده بود « اگر باران نیستید لطفا رعد و برق نباشید ».

غلامرضا مرادی ده بزرگ

بویراحمدی دلسوز پنجشنبه , 24 خرداد 1397 - 12:31

با حضور محمدرحیم دهراب پور دیگه دزدی تعطیل