توصیههای پزشکی برای تغذیه روزه داران/ آب ولرم موجب شست و شوی معده میشود
مهر دنا/ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با آب ولرم افطاری خود را شروع کنید، چون باعث شست وشوی ابتدای معده و مجاری گوارش از دهان تا معده میشود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا؛ امامبخش قائدی اظهار داشت: با توجه به اینکه معده انسان در هنگام خواب
مهر دنا/ معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: با آب ولرم افطاری خود را شروع کنید، چون باعث شست وشوی ابتدای معده و مجاری گوارش از دهان تا معده میشود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا؛ امامبخش قائدی اظهار داشت: با توجه به اینکه معده انسان در هنگام خواب فعالیت ندارد، بنابراین هیچگاه با شکم پر نخوابید چرا که این امر باعث فساد شدن غذا در معده و عدم هضم صحیح آن میشود.
وی با بیان اینکه بعد از صرف سحری حداقل به مدت یک ساعت نباید خوابید، بیان کرد: با توجه به نوع مواد غذایی که مصرف می کنید باید حدود یک تا دو ساعت بیدار بمانید تا غذا در معده هضم شود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اینکه سلامت آب، نمک و روغن از اصلیترین موادی هستند که باید روزه داران رعایت شوند، یادآور شد: آب باید بدون مواد افزودنی بوده و روغن های خوبی چون روغن کنجد و زیتون و همچنین روغن های محلی که با حرارت دادن چسبندگی نگیرد، مصرف نمایند.
دکتر قائدی ادامه داد: نمک خوب، نمکی طبیعی است و به علت وجود منیزیم باعث کاهش فشار خون میشود.
این مسئول گفت: دیابتی ها میتوانند روز بگیرند و برای آنها مفید است ولی اگر کلیه آنها مشکل دارد باید با پزشک خود مشورت کرده و در سحری از نان سبوسدار استفاده کنند.
وی اذعان داشت: هرگز مواد خوراکی پخته شده را خام مصرف نکنید، سعی کنید بعد از افطار و قبل از سحر از مواد خامی چون میوهها و تنقلات مفید بهرهمند شوید.
دکتر قائدی خوردن سحری را بسیار مهم عنوان و خاطر نشان کرد: افراد در هنگام سحر باید چند لقمه مختصر هم که شده، مصرف نمایند زیرا گرسنگی زیاد معده را مجبور میکند رطوبت و مواد مفید بدن را هضم و در بدن پخش کند که پخش شدن آنها موجب بروز بیماری می شود.
وی تصریح کرد: در وعده سحری از مصرف نوشیدنیهای گازدار، غذاهای پرچرب و شور پرهیز کنید.
وی با بیان اینکه در هنگام افطار از نوشیدن آب سرد جدا خودداری کنید چرا که این کار سبب تضعیف معده میشود، افزود: یکی از معضلات مهم در غذا خوردن افراد، تسریع در روند خوردن غذا است و گاه ممکن است دلیل، محدودیت زمانی باشد که با استرس داشتن در موقع غذا خوردن، تاثیرات مضر بسیار زیادی بر روی معده خواهد داشت.
دکتر قائدی تصریح کرد: پس در ماه مبارک رمضان باید دقت داشت تا در خوردن غذا به هنگام افطاری و سحری تعجیل صورت نگیرد زیرا آرامش در غذا خوردن و نخوردن در شرایط استرس و نگرانی در تأمین سلامت دستگاه گوارش بسیار موثر است.
انتهای پیام/
برچسب ها :آب ولرم ، امام بخش قائدی ، بیماری ، پزشک ، توصیه های پزشکی ، دانشگاه علوم پزشکی ، روزه داران ، کهگیلویه و بویراحمد ، ماه رمضان ، معاون غذا و دارو ، معده
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0