کارخانهای در یاسوج که ۱۰۰ کارگر را گروگان گرفته است/ استاندار: تعطیلش کنید به نفع بیت المال است
فولاد بویراحمد امروز و به گفته رئیس امور شعب بانک ملی استان کهگیلویه و بویراحمد، ۹۰۰ میلیارد ریال بدهی بانکی دارد که پس از چندین بار تقسیط، حتی ریالی از آن را به صندوق بیت المال برنگردانده است.
مهر دنا/ کارخانه فولاد بویرصنعت یاسوج میان مرگ وزندگی دست و پا میزند که باید مسئولان و متولیان امر در این زمینه چارهای اندیشیده و وضعیت کارخانه و کارگران آن را تعیین تکلیف کنند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، فولاد بویراحمد یا به اصطلاح دقیق تر کارخانه فولاد بویرصنعت در یکسال گذشته در نقطه اوج خبرهای منفی صنعت کهگیلویه و بویراحمد بوده و حالا نوبت به استاندار رسیده که درباره آن تصمیم نهایی را بگیرد.
فولاد بویرصنعت تا پیش از خرداد سال گذشته با بدهیهای کلانش در صدر اخبار بود اما دقیقا با آغاز آخرین ماه بهار سال ۱۳۹۶، کوره این کارخانه فوران کرد و سه کارگر کشته و ۶ نفر نیز مصدوم شدند، کارگران مظلوم در حالی در کنار کوره بی رحم به دنبال لقمهای نان بودند که در رسانهها افشا شد که لباس ضدحریق و کفش مخصوص هم نداشتهاند.
استاندار وقت کهگیلویه و بویراحمد پشت درهای بسته برای این کارخانه تشکیل جلسه داد و در حالی که هنوز کارگران روی تختهای بیمارستان بودند، مدیران را به صف کرد که تمام تلاششان را به کار گیرند که با اخذ خطوط اعتباری، مالک کارخانه را کمک کنند در حالی که کارخانه فولاد یکی از بدهکارترین مجتمعهای صنعتی استان است.
افشای این جلسه در رسانهها و افتضاح به بار آمده در خصوص آن جو را در مورد کارخانه فولاد به سکوت کشاند تا مدتی پیش که در ستاد تسهیل دوباره نام فولاد بویرصنعت، مطرح شد.
تفاوت طرح دوباره نام فولاد بویراحمد با گذشته این بود که احمدی نمیگذارد به واحدهای مرگ مغزی شده، دیگر بیش از این پول بیت المال بدهند و فولاد بویرصنعت دیگر حتی در خواب هم موسی خادمی و آن جلسات حمایتی را نخواهد دید.
هرچند که بخت با فولاد یار بود و خبر خوش راه اندازی کارخانه قند در کنار حادثه بد زلزله شب هنگام نگذاشت که حرفهای استاندار در خصوص کارخانه فولاد در ستاد تسهیل بازتاب رسانهای گسترده داشته باشد و جز در موارد محدود و در تلگرام فیلتر شده جایی بازنشر نشد اما احمدی حرفهایی زد که نشان میداد، آقای اقتصاددان به خوبی میداند که چه کسی اهل کار بوده و چه کسی نیست.
فولاد بویراحمد امروز و به گفته رئیس امور شعب بانک ملی استان کهگیلویه و بویراحمد، ۹۰۰ میلیارد ریال بدهی بانکی دارد که پس از چندین بار تقسیط، حتی ریالی از آن را به صندوق بیت المال برنگردانده است.
به گفته مدیرعامل توزیع شرکت برق استان ۷۰ میلیارد ریال بدهی برق دارد که حتی بدهی جاری خود را نیز نمی پردازد. داوود راهزدی گفت که برق منطقهای خوزستان، برق این واحد صنعتی را قطع کرده است و مدیرعامل برق منطقهای خوزستان نیز گفته است تنها در صورتی میتواند برق فولاد را وصل کند که مالک کارخانه بدهی جاری خود را بپردازد.
علی محمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد وقتی که این آمار و ارقام را شنید برآشفت، هرچند که احتمالا برایش نگفته بودند که در کمتر از یکسال گذشته، همین کارخانه ۹ کارگر را جزغاله کرد اما آقای استاندار رک و راست و بدون رودربایستی گفت که به این نمی گویند «کار صنعتی».
حرف های استاندار اقتصاددان به اینجا ختم نشد، او گفت که «فولاد بویرصنعت ۱۰۰ نفر کارگر را گروگان گرفته است، نه پولی که از بیت المال گرفته است را پس میدهد و نه بدهی جاری برقش را می پردازد، این که نشد کار صنعتی».
احمدی در ادامه اعلام کرد که از سرمایه گذاری، صادقانه، اصولی و دلسوزانه حمایت میکند اما فولاد بویراحمد را حائز این ویژگیها ندانست و گفت که «این کارخانه اگر تعطیل شود و تامین اجتماعی حقوق کارگران آن را تا بازنشستگی هم بپردازد به نفع دولت و بیت المال است باید این کارخانه را به فروش گذاشت و از محل فروش آن، هم پولهای بیت المال را پس گرفت و هم برای کارگران کارخانه فکری کرد».
فولاد بویراحمد به نظر می رسد که با وجود استانداری چون احمدی به خط پایان رسیده است خط پایانی که نه تنها برای صنعت استان بد نیست بلکه این ۹۰۰ میلیارد ریال اگر به سیستم بانکی استان برگردد، می تواند واحدهای صنعتی بهتری را از رکود نجات دهد.
انتهای پیام/تسنیم
برچسب ها :استاندار ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، علی محمد احمدی ، فولاد بویرصنعت ، کارخانه ، کهگیلویه و بویراحمد ، مهر دنا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0