درود بر تهیه کننده گزارش رفوزه شدن مسئولان در زلزله ۵٫۲ ریشتری ریشتری.
واقعا باید تأسف خورد بحال مسئولان استان که در مقابل این هشدارکوچک رفوزه شدند.باوجودی که چندروزی از وقوع زلزله میگذره اما مردم همچنان سردرگم هستند که چگونه وکجا گزارش وضعیت کنند، فرمانداری بویراحمدکه الحمدلله بصورت کامل تعطیله ، هرکس به اونجا مراجعه میکنه میگن باید برید گلستان ۱۲ تا مأمورنیروی انتظامی بیاد صورتمجلس کنه و فرمانداری نامه بزنه رو گزارش نیروی انتظامی و تحویل بنیادمسکن بدین، درصورتیکه بعد ازطی این مراحل و مراجعه به بنیادمسکن متوجه میشی که از اول و بدون صورتمجلس کلانتری و نامه فرمانداری باید یکسره می اومدی بنیادمسکن.
عزیزان ، اگر این زلزله تلفات جانی داشت خدا میدونه چه برسر مردم این شهر می اومد،
لطفا مسئولان ذیربط از خواب زمستانی بیدار بشن
مسئولان کهگیلویه و بویراحمد در مدیریت زلزله ۵ ریشتری رفوزه شدند/آقای فرماندار ما را به خیر تو امیدی نیست!
اما جالب ترین قسمت قصه زلزله ۵ ریشتری یاسوج و سی سخت جایی بوده که نماینده مردم بویراحمد و دنا برای اینکه از قافله مصاحبههای پشت سرهم مسئولان از جمله فرماندار بویراحمد عقب نماند خبر میدهد که ساختمانهای یاسوج از سی سخت بیشتر دچار ترک خوردگی شدهاند.
مهر دنا/ ساعت ۰۸:۳۸:۱۲ روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه زلزلهای به بزرگی ۵.۲ ریشتر دو شهرستان بویراحمد و دنا را لرزاند ولی مدیران بی تدبیر کهگیلویه و بویراحمد را ذرهای تکان نداد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، زلزله ۵٫۲ ریشتری یاسوج و سی سخت تلفات جانی نداشت و در مجموع ۱۳۹ مصدوم بر جای گذاشت که از این تعداد تنها ۷ نفر بستری و مابقی سرپایی درمان و یا ترخیص شدند.
۳ روز از زلزله ۵ ریشتری میگذرد هنوز عدهای آب برای نوشیدن ندارند، هنوز عدهای سردرگم مانده که به کجا خسارت وارده را گزارش کنند و مسئولان تنها عشق مصاحبه دادن و وعدههای توخالی دارند.
در دور روز اول برای درمان ۱۳۹ مصدوم که ۱۳۲ نفر انان سرپایی درمان شدند مشکل داشتند البته باید خدا را شکر گذار باشیم اگر این زلزله تلفات جانی داشت فاجعه به بار میآمد.
اما جالب ترین قسمت قصه زلزله ۵ ریشتری یاسوج و سی سخت جایی بوده که نماینده مردم بویراحمد و دنا برای اینکه از قافله مصاحبههای پشت سرهم مسئولان از جمله فرماندار بویراحمد عقب نماند خبر میدهد که ساختمانهای یاسوج از سی سخت بیشتر دچار ترک خوردگی شدهاند.
جای این سوال باقی است در صورت تخریب شدن منازل مسکونی با این شرایط بی رمقی مدیران تا چند روز باید انسانها زیر آورا میماندند و چند ماه یا سال طول میکشید تا زیرساختهای تخریب شده ترمیم شود.
قطعی آب ۵۰ هزار بویراحمدی ۳ روزه شد/وعده سرخرمن آقای فرماندار
وقوع زلزله تخریب و از مدار خارج شدن ۲ کیلومتر خط انتقال آب ۱۴، ۶ و ۵ اینچ شهر مادوان و روستاهای مهریان و بلهزار را به همراه داشت و ۶۰ درصد از ۱۳ هزار و ۵۰۰ مشترک آبفای شهری در این مناطق را بی آب کرد.
اما مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان بویراحمد نیز به تسنیم گفت: زلزله ۵٫۲ ریشتری ۵ ریشتری ۵ میلیارد ریال به تاسیسات آبرسانی ۴ روستای اطراف یاسوج وارد کرده است.
آرمین از تخریب ۳ منبع ذخیره آب در روستاهای ده برآفتاب، گوشه و مزدک خبر داد و افزود: البته هم اکنون به صورت نوبتی از یک چاه آب در نزدکی روستای گوشه و مزدک آب این روستاها تامین میشود.
وی با اشاره به تخریب بیش از یک کیلومتر خط لوله ۵ اینچ ادامه داد: محل نصب این لولهها سخت گذر بوده و تنها باید توسط انسان حمل شود که هم اکنون مشغول قطع این لولهها در اندازه ۲ یا ۳ متری برای حمل هستیم.
آرمین با بیان اینکه زلزله بیش از ۳ هزار خانوار در روستاهای ده برآفتاب، گنجهای بزرگ، گوشه و مزدک را بی آب کرد، افزود: با تلاشهای انجام شده مشکل آب روستای گنجهای برطرف شد و مابقی روستاه نیز بزودی مشکل رفع میشود.
شاهرخ کناری فرماندار بویراحمد به عنوان فرد اول مصاحبه کننده با رسانهها در روز وقوع زلزله و روزهای بعد از آن، هم اکنون بیش از ۲ روز از وعده رفع مشکل آب روستاهای اطراف یاسوج میگذرد و هنور مردم بی آبی را تحمل میکنند.
انتهای پیام/تسنیم
برچسب ها :5 ریشتری ، بویراحمد و دنا ، رفوزه ، زلزله ، سایت خبری و تحلیلی مهر دنا ، شاهرخ کناری ، فرماندار ، کهگیلویه و بویراحمد ، مردود ، مسئولان ، مهر دنا ، یاسوج و سی سخت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
زیرساخت های پفکی، استاندار پاشنه ورکشیده/ ما خودمان دشمن توسعه ایم
کامیار رضایی
زلزله پنج ریشتری یاسوج و سی سخت نشان داد که کهگیلویه و بویراحمد در زمینه زیرساخت های اساسی مشکلات جدی دارد. مشکلاتی که با کمترین حوادث مترقبه و غیرآن بسرعت بروز و زیرساخت ها را فلج می کنند.
در سالهای توسعه و پیشرفت کشور مردمان استان ما چنان گرفتار سیاسی کاری و سیاسی بازی بوده اند که کمتر به اساسی ترین نیازهای زندگی متمدن توجه کرده اند. برای ما تغییر آبدارچی فلان اداره آنقدر مهم بوده است که یادمان رفته ببینیم در حوزه آب، برق و گاز، جاده و غیره مشکلات اساسی داریم.
مدیران و فرمانداران و بخشداران وابسته به نمایندگان هم تمام هم و غمشان در طول دوران مدیریت تبدیل ادارات متبوعشان به ستادهای انتخاباتی نمایندگان بوده و غافل شده اند که هر روزی را که آنها هدر می دهند عقب ماندگی این استان طولانی تر و تاریخی تر می شود و در مقابل، سایر استان ها رشد فزاینده ای خواهند داشت.
عقب ماندگی در کهگیلویه و بویراحمد به حدی جدی است که مردمان مرکز استانش نه تنها در تابستان آب برای آشامیدن ندارند که زلزله پنج ریشتری هم زیرساخت های آب از جمله مخازن و چاه ها را دچار اختلال می کند و ما هم خوشحالیم که مدیر آب و فاضلاب در این سالها وابسته به فلان نماینده بود و به آن یکی نبود در حالی که این تفکر جز به خودمان به کسی دیگر آسیب نمی رساند. در روزگاری که کل کشور برای آب شهرهایشان سد ساختند و شبکه اجرا کردند، ما تنها دلخوش بودیم که ببینیم در جدال نمایندگان کدامیک بر دیگری پیروز می شود.
در حوزه بیمارستانی هم همینطور، بیمارستان های امام سجاد و شهید بهشتی به گفته خود رئیس دانشگاه علوم پزشکی آسیب جدی دید و با هزاران تاسف که بیمارستان افتتاح نشده شهید جلیل هم در زلزله آسیب دید هرچند که بعدا ماست مالی کردند و در این بین ما وقتمان را هدر دادیم و به جای مطالبه بیمارستان های دیگر هر روز برای اسم بیمارستان تجمع کردیم و گرفتار حاشیه شده و از متن غافل شدیم.
زلزله بیش از آنکه هشداری برای مردم باشد، درس هایی برای استاندار کهگیلویه و بویراحمد داشت. قطعا احمدی متوجه شده است که برای توسعه این استان باید از صفر شروع کند او در حالی که استانداران دیگر استان ها مشغول جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی هستند، باید به فکر آب شرب، برق پایدار، خیابان و جاده هم باشد و مدیریت احمدی بر استان کهگیلویه و بویراحمد با این اوصاف قطعا سخت تر از مدیریت استان بزرگی چون تهران است چرا که اینجا هیچ ندارد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد پاشنه کفش هایش را برای توسعه این استان ورکشیده است و قطعا در کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت حتما آثار توسعه ای نگاه اقتصاددان برجسته ای چون احمدی را خواهیم دید اما ما باید خودمان را اصلاح کنیم باید دلمان برای خودمان بسوزد و دست از سیاسی بازی برداریم اگر توسعه می خواهیم.
اگر توسعه می خواهیم مایِ مردم و رسانه باید رها کنیم بحث های پوچ قوم و قبیله، نماینده پرستی و معارضت با هر طرح و پروژه ای را؛ وگرنه در هر حادثه طبیعی و غیر طبیعی این جان ماست که از دست می رود. ما تاکنون خودمان بزرگترین دشمن توسعه در استان بوده ایم بیاییم بعد از این اینگونه نباشیم.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 2