پیکر ۲۱ نفر از مسافران ATR تحویل خانواده‌هایشان شد/”ایلیا” و”طاها” چشم به راه” مادر” +تصویر

در نیمه دوم فرودین ماه پیکر ۱۱ جانباخته سقوط هواپیمای تهران-یاسوج از جمله جسد ایلیا و طاها دانشی به بازماندگان تحویل داده شد ولی هنوز پیکر ایلیا و طاها تشییع نشده و در انتظار “مادر” چشم به راه مانده‌اند.

کد خبر : 7040
تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۶

مهر دنا/ تشییع پیکر “ایلیا و طاها دانشی” از جانباختگان سقوط هواپیمای ATR تهران-یاسوج در انتظار پیدا شدن جسد مادر مانده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، ۲۹ بهمن ماه سال ۹۶ طاها و ایلیا دانشی فرزندان دکتر عبدالهادی دانشی متخصص مغز و اعصاب ساکن در تهران به همراه مادر با هواپیمای ATR عازم یاسوج می‌شوند تا بنا به درخواست فرزندشان جشن تولید” ایلیا ” در زادگاه پدری‌اش استان کهگیلویه و بویراحمد برگزار شود، اما این سفر برای ایلیا هرگز پایانی نداشت.

ATR در قله نغل پازن پیر دنا دچار سانحه سقوط شد و “دنا” در این روز ۶۶ فرزند خود را به آغوش کشید و با بارش برف به استقبال میهمانان خود رفت میهمانانی که تاکنون تنها ۲۱ نفرشان با دنا خداحافظی کرده‌اند و مابقی مسافران ATR هنوز به نوعی میهمان دنا هستند.

در نیمه دوم فرودین ماه پیکر ۱۱ جانباخته سقوط هواپیمای تهران-یاسوج از جمله جسد ایلیا و طاها دانشی به بازماندگان تحویل داده شد ولی هنوز پیکر ایلیا و طاها تشییع نشده و در انتظار “مادر” چشم به راه مانده‌اند.

جانشین ستاد مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه تاکنون پیکر ۲۱ نفر از جانباختگان تحویل خانواده‌ها داده‌ایم، گفت: جسد دکتر مژگان نظری به عنوان اخرین پیکر تحویل خانوداده‌اش شده و امروز در یاسوج تشییع می‌شود.

عزیز فیلی با اشاره به اینکه در دو مرحله تحویل اجساد به ترتیب ۸ و ۱۱ پیکر تحویل خانواده جانباختگان شد، افزود: پیکر تقریبا کامل یکی از جانباختگان بنام غلامعلی احمدی نیز به صورت جداگانه و پیکر مژگان نظری نیز چند روز پیش تحویل خانواده‌هایشان شدند.

وی از تحویل پیکر ایلیا و طاها فرزندان دکتر عبدالهادی دانشی متخصص مغز و اعصاب در تهران در دومین مرحله تحویل اجساد خبر داد و گفت: دکتر دانشی فرزندان خود را در سردخانه گذاشته و منتظر پیدا شدن پیکر همسرش بوده که با هم تشییع شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: از ۲۱ پیکر تحویل شده با خانواده‌ها، ۶ مورد بومی استان بوده و مابقی از اهالی سایر استان‌های کشور هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.