با سلام لطفا جهت درج در سایت باتوجه به اینکه ارسال خبر غیرفعال بود اینجا ارسال کردم
کهگیلویه و بویراحمد آماده برای تغییرات گسترده مدیران/ توسعه یافتگی، مدیر توسعه یافته می خواهد
کامیار رضایی
براساس اخبار غیررسمی از رسانه های استان کهگیلویه و بویراحمد نام تعدادی از مدیران استان در صف انتظار تغییر قرار گرفته است. صفی که ماههاست انتظار آن می رفت اما مشخص شد که استاندار در این چند ماه مشغول ارزیابی گزینه ها بوده و حالا پایان زمان انتظار فرارسیده است.
یکی از علل عقب ماندگی استان کهگیلویه و بویراحمد همین ضعف های مدیریتی است، مدیرانی که دلشان برای توسعه این استان نمی سوزد و سالها توسعه این استان گرفتار منجلاب طایفه گرایی، قوم و خویش نوازی و سیاسی کاری کردند که در چهارسال گذشته با روی کار بودن یک استاندار بومی این ضعف ها و نقاط منفی مدیریت در استان به اوج خویش رسید و کار به جایی کشید که دیگر نقد و نصیحت رسانه ها هم کارساز نبود.
علی محمد احمدی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد قطعا از همان ابتدای کار متوجه شد که لازم است در استان یک آوار برداری مدیریتی انجام دهد. او خرابه هایی از مدیریت را به ارث برده بود که بازسازی هرکدام از آنها سالها زمان می خواست و نمونه آن همان چند جمله ای بود که احمدی دراولین شورای اداری سال ۹۷ استان گفت که مدیران آنقدر که دغدغه قوم خویش ها و بستگانشان را دارند، دغدغه این استان را ندارند و این واقعیتی غیر قابل انکار بود، سالها این حرفهای استاندار از زبان رسانه ها گفته شد اما در مدیریت ارشد گوش شنوایی وجود نداشت.
جامعه با توجه به تجربه ای که در چندین سال گذشته از مدیریت ها داشت، این انتظار از استاندار جدید ایجاد شده بود که از همان روز اول مدیران را شخم بزند و دست به تغییرش خوب کار کند. هرچند احمدی به واسطه نمایندگی مجلس، مشاوری وزیر و فعالیت در ستاد انتخاباتی روحانی این توان را داشت اما دست نگه داشت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در تغییر مدیریت ها ابتدا سراغ بانک ها رفت تا نشان دهد که برای توسعه این استان لازم است که جراحی تومورهای بدخیم از نهادهای پولی و مالی که سرمایه گذاران را عاصی کرده بودند شروع شود. وی با تغییر تعدادی از مدیران بانکی استان، بانک ها را قانع کرد که یا باید پشت سرمایه گذاری بایستند و نگاهشان حمایتی باشد و یا اگر به نگاه سود و زیان صرف گذشته ادامه دهند، قطعا ضرر خواهند کرد و مدیران بانکی باید عطای مدیریت در استان را به لقایش ببخشند. این روزها شاهدیم که کمتر سرمایه گذاری پیدا می شود که از دست کج خلقی و سختگیری بانک ها دست به دامان رسانه ها بشود. موضوعی که در گذشته به وفور در میان اخبار رسانه ای این استان یافت می شد.
پس از بانک ها، اولویت استاندار تغییر در نهادهای علمی و آکادمیک بود. رئیس دانشگاه یاسوج که در سالهای مدیریتش، حواشی بر متن در اخبار دانشگاه غلبه داشت، جایش را به یک پروفسور کارکشته داد تا خیال استاندار از بابت دانشگاه یاسوج راحت باشد. احمد عریان رئیس جدید دانشگاه یاسوج که موهایش را در مدیریت نهادهای آکادمیک سفید کرده است، بارها اعلام کرده که با استفاده از پتانسیل دانشگاه به کمک توسعه استان می آید.
حالا قطار تغییرات مدیران به دستگاه های اجرایی رسیده است، مدیرانی که استاندار قطعا در طول این هفت ماه آنها را به خوبی ارزیابی کرده و شروع به تغییر آنها کرده است. دو تجربه استاندار در تغییر رئیس دانشگاه یاسوج و معاون عمرانی نشان می دهد مدیران کارکشته و کاربلد چه قدر به سود استان هستند. عزیز فیلی معاون غیربومی استاندار این روزها به جد تحول را در حوزه عمرانی و به خصوص در حوزه ساخت و بهسازی راه ها آغاز کرده است و قطعا استاندار در این چند ماه ارزیابی به دنبال گزینه هایی بوده که در استان تحول آفرین باشند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1