سخنان متفاوت استاندار در شورای اداری؛برخی مدیران برای استخدام بستگانشان التماس می‌کنند

برخی مدیران برای حل مشکل بستگان خود تلفن برمی‌دارند و به دیگر مدیران التماس می‌کنند ولی حاضر نبوده گامی برای رفع مشکلات یک تولید کننده بردارند.

کد خبر : 6897
تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۹

مهر دنا/ استاندار کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی سنگ اندازان در مسیر توسعه این استان خبر داد و گفت: با این افراد به شدت برخورد و این مسیر را با قدرت ادامه می‌دهیم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا، علی محمد احمدی در نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: انباشت تمامی ناکامی مدیران دستگاه‌های اجرایی سبب شده مردم مطالبات به حقی داشته باشند که انتظار می‌رود مدیران با ارائه راهکاری اجرایی و عملیاتی به خواسته‌های مردم پاسخ دهند.

وی با بیان اینکه باید فرایندهای نظارت و کنترل را تعبیه کنیم تا مدیران برای برطرف کردن مشکلات مردم تلاش کنند، عنوان کرد: تمامی مسئولان قبل از بروز مشکلات نسبت به رفع آن‌ها اهتمام داشته باشند و مدیری که حفظ جایگاه و روزمرگی گریبان‌گیرش بوده این مسئله را درک نمی‌کند و فردی که دارای فهم مدیریتی بوده دلیل نارضایتی مردم را بررسی و هرآنچه قانون اجازه داده برطرف می‌کند.

احمدی ابراز کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی به جای سطحی نگری و بخشی نگری همکاری و تعامل بین بخشی را افزایش داده و باید بدانیم با بخشی نگری امکان نزدیک شدن به مرز توسعه وجود ندارد.

نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد برخی مدیران با وجود تخلفات گسترده در حوزه کاری‌اش ولی به دلیل ملاحضات صندلی‌اش حرف نزده ولی الان دنبال تعطیل کردن پروژه‌های عمرانی هستند، تصریح کرد: مدیر چون با نماینده عیاق نبوده و یا از مردم منطقه خوشش نمی‌آید دنبال تعطیل کردن پروژه است.گ

احمدی با تاکید بر اینکه به جای بخشی نگری جامع نگر و به جای مسئولیت گریزی مسئولیت پذیر باشیم، اظهار داشت: برخی مدیران برای حل مشکل بستگان خود تلفن برمی‌دارند و به دیگر مدیران التماس می‌کنند ولی حاضر نبوده گامی برای رفع مشکلات یک تولید کننده بردارند.

وی با بیان اینکه با مدیران بخشی نگر و کسانی که به هر دلیل چوب لای چرخ توسعه استان می‌کنند تندترین برخوردها را در نشست‌ها با آنان داریم، عنوان کرد: میراث طبیعی دارد نابود می‌شود کسی جوابگو نیست و البته در صورتی یک فعالیت عمرانی وجود دارد قبل از اجرا مردم باید توجیه شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.