پیام تبریک سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی به مناسبت دهه مبارک فجر

تاثیر گذاری سریع انقلاب اسلامی در منطقه و برآشفتن شعله خشم مردم مسلمان و غیر مسلمان در بسیاری از کشورهای تحت سلطه استعمار، گواه روشنی بر مدعاست؛ زیرا کمتر از زمان گذر تاریخ، شاهد پیروزی و تاثیرگذاری رهنمودهای امام خمینی (ره)برای مقابه با ظلم، بی عدالتی ها بودیم.

کد خبر : 6393
تاریخ انتشار : جمعه ۱۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۷

مهر دنا/ سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در پیامی فرا رسیدن ایام الله دهه فجر را تبریک گفت.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا؛ در پیام ابراهیم نعیمی سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد آمده است:

ایام الله دهه فجر نتیجه رشادت و مقاومت مردم با دست خالی و تدبیر رهنمودهای حکیمانه آن بزرگ مرد پاک از سلاله رسول خدا صل الله عیله و آله به انجام رسید.

این رویداد بزرگ، جهان را به لرزه درآورد و دنیا را در بهت تحیر فرو برد، از مقاومت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تا مردمی با دست خالی در مقابل یک رژیم جعلی تا دندان مسلح و خلق معجزهای جاویدان.

تاثیر گذاری سریع انقلاب اسلامی در منطقه و برآشفتن شعله خشم مردم مسلمان و غیر مسلمان در بسیاری از کشورهای تحت سلطه استعمار، گواه روشنی بر مدعاست؛ زیرا کمتر از زمان گذر تاریخ، شاهد پیروزی و تاثیرگذاری رهنمودهای امام خمینی (ره)برای مقابه با ظلم، بی عدالتی ها بودیم.

اکنون در آستانه شروع چهل سالگی جشن پیروزی حق بر باطل هستیم، در این روزها مردم غیور و شهید پرور ایران اسلامی پرونده رژیم فاسد را در هم کوبیدند و بنای عدالت و استقرار نظامی بر اساس معیار های ناب محمدی (ص)را فراهم آوردن.

اینجانب عبور مقتدرانه کاروان انقلاب از گردنه های سخت دشمنان اسلام و مسلمین با الهام از ارواح مقدس شهدا، ایثارگران و با عنایت خداوند متعال، تحت فرمان رهبر گرانقدر مان را تبریک می گویم چرا که در این اتفاق جاودان موانع و مشکلات رفع و نور امید و رهایی از ظلم و ستم در دل مستضعفان جهان به برکت پیروزی انقلاب اسلامی به ثمر خواهد نشست.

انتهای پیام/

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.