مهر دنا/ معاون سابق اقتصادی و توسعه منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سفر رئیس جمهوری و هیئت دولت به این استان ۱۴۰۰ میلیارد ریال کمکهای فنی و اعتباری برای رونق تولید اختصاص یافت که هنوز ریالی از این مبلغ نهایی نشده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مهر دنا از یاسوج، مجید محنائی در آئین تکریم و معارفه معاون سابق و جدید هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: اینکه سید محمد کاظم نظری معاون سیاسی و امنیتی استاندار خود را دومین شخص استان میداند درست نیست بلکه تمامی معاونان استاندار تسهیل کننده رونق تولید و پویایی اقتصاد هستند.
وی با تاکید بر اینکه به نقل از رئیس جمهور و وزیر کشور ۷۰ درصد کارها فعالیتهای اقتصادی است، عنوان کرد: همکاری بخش خصوصی بویژه رئیس اتاق بازرگانی یاسوج به عنوان یک صاحب نظر و دارای نفوذ در سطح ملی و اتاق بازرگانی ایران ستودنی است.
محنائی با اشاره به اینکه با اجرای اصل ۴۴ دیگر دولت موظف به سرمایه گذاری نیست، ابراز کرد: با هدف جذب سرمایه گذاری در بخشهای مختلف در چند سال اخیر با ۹۰ هلدینگ در کشور ارتباط برقرار کردیم.
معاون سابق اقتصادی و توسعه منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: با پیگیری و تلاش مجوعه مدیران ارشد استان و تعامل بخش خصوصی ۳ شرکت بزرگ شامل کارخانه سیمان مارگون، روغن کشی گچساران و آجر دهدشت راه اندازی شده که به نوعی میزان سرمایه گذاری انجام شده بیش از تمامی سرمایه گذاریهای استان بوده است.
محنائی از راه اندازی ۵۰ واحد صنعتی راکد در استان خبر داد و گفت: ۶ تفاهم نامه به مبلغ یک هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال با بنگاههای اقتصادی مختلف از جمله سازمان اقتصاد کوثر منعقد شده است.
وی با بیان اینکه کلینیک و تور اقتصادی ایجاد کردیم، ادامه داد: در زمینه برگزاری جلسات شورای اداری در سالهای اخیر همیشه رتبه اول را در بین سایر استانهای کشورهای داشتیم و از ابتدای امسال تاکنون ۱۵ نشست برگزار کردهایم.
محنائی با اشاره به اینکه در زمینه شاخص توسعه فناوری از رتبه ۲۲ به ۱۲ رسیدیم، بیان کرد: در زمینه واگذاری خدمات دولتی از ۶ دستگاه و ۵۳ خدمت به ۱۹ دستگاه و ۱۲۴ خدمت رسید.
معاون سابق اقتصادی و توسعه منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد هدیه انگشتر متبرک شده توسط مقام معظم رهبری در اجلاس نماز و تقدیر سردار یدالله بوعلی فرمانده سپاه فتح در زمینه برگزاری کنگره ملی شهدا را بهترین خاطرات خود دانست و افزود: فوت مادر، پدر، خواهر و نوه خود و همچنین روزهای که ارباب رجوعهای بیکاری پیگیر کار بودند ولی به جایی نرسیدند، بدترین خاطرات دوران کاری من بوده است.
۷۰ درصد وقتم در جلسات اقتصادی میگذرد
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این آئین با بیان اینکه مدیریت یک فرایند سیستمی است، گفت: البته نقش مدیریتها در ثبات بخشی و ادامه روند رشد و توسعه بر کسی پوشیده نیست و تغییر مدیریتها به معنای ضعف گذشته نبوده بلکه با هدف بهبود شرایط انجام میشود.
علی محمد احمدی یکی از مهمترین رویکردهای نظام جمهوری اسلام و دغدغه مقام معظم رهبری را اقتصاد دانست و افزود: نامگذاری سال ۸۸ به بعد بویژه چند سال اخیر نشان از دغدغه حضرت آقفا در زمینه اقتصاد، معیشت مردم و اشتغال جوانان دارد.
وی بیان کرد: معتقدیم اقتصاد زیربنا نیست ولی در جامعهای بستر لازم برای پویایی اقتصاد، رفاه و اشتغال فراهم نباشد امکان پیاده کردن دین مداری به حداقل میرسد و البته دولت در این راستا گامهای موثری برداشته است.
احمدی تاکید کرد: بیش از ۷۰ درصد وقت من در جلسات کارگروههای زیر مجموعه معاونت اقتصادی استانداری میگذرد زیرا برای امیدن دادن به رمردم راهی جز ایجاد اه، آسایش، اشتغال و رونق کسب و کار وجود ندارد.
نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد با تقدیر از خدمات مجید محنایی معاون اقتصادی سابق اظهار داشت: یکی از مهمتریتن دلایل انتخاب جعفر گوهرگانی به عنوان معاون جدید شناخت وی از اولویتها روستایی بوده است.
نرخ بیکاری استان ۱۱٫۵
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: نرخ بیکاری در این استان از ۱۷.۵ سال ۹۲ هم اکنون به ۱۱.۵ درصد رسیده است.
حسن نوروزی نیز در این نشست اظهار داشت: سال ۹۲ این استان با ۱۷٫۵ درصد نرخ بیکاری یک استان مانده به آخر بودیم ولی هم اکنون با ۱۱٫۵ درصد نرخ بیکاری به رتبه ۲۴ رسیده است.
وی یکی از مهمترین دغدغه مسئولان ارشد استان بویژه حوزه اقتصادی را ایجاد اشتغال و رونق تولید دانست و افزود: خدمات انجام شده چند سال اخیر حوزه اقتصادی استان قابل تقدیر بوده و گامهای موثری در این حوزه برداشته شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مجید محنائی معاون سابق اقتصادی و توسعه منابع استاندار فردی با تجربه و کاربلد بوده که جایگاهها مختلف مدیریتی را کسب تجربه کرده است.
نوروزی جابجاییها و تغییر مدیریتها را یک روال عادی دانست و افزود: به طور حتم مدیران جدید بعد از انتصاب به دنبال انتصاب زیرمجوعه با هدف کارآیی بیش از پیش و با ایجاد فضای نشاط در مجموعه است.
وی خاطرنشان کرد: جعفر گوهرگانی معاون جدید هماهنگی امور اقتصادی استاندار نیز از مدیران موفق استانی بوده که به طور حتم تناسب کاری سازمان جهاد کشاورزی و حوزه اقتصادی استاندار در بهبود وضعیت موجود بی تاثیر نیست.
نوروزی تاکید کرد: انتخاب گوهرگانی انتخاب خوبی بوده و مدیران دستگاههای اجرایی وظیفه داریم به همدیگر برای رسیدن به توسعه همه جانبه کمک کنیم.
معاون جدید هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: مدیران دستگاههای اجرایی استان برای تحقق اقتصاد مقاومتی به عنوان دغدغه مقام معظم رهبری برای درمان اقتصاد نفتی تلاش کنند.
جعفر گوهرگانی اظهار داشت: تحقق اقتصاد مقاومتی مطابق با سیاستهای ابلاغی وزارتخانه، اسناد بالادستی و برش استانی جزو اولویتهای مدیران ارشد استان است.
وی با تاکید بر اینکه هیچ گونه کم کاری از مدیران دستگاههای اجرایی برای افزایش سهم تولید، اشتغال و درآمدزایی مردم پذیرفتنی نیست، افزود: بنا ندارم روز اول صبتهای داشته باشم که محقق نشود و فردا شرمنده مردم شویم.
گوهرگانی ابراز کرد: با تلاش و برنامه ریزی در کارگروههای مختلف از جمله رفع موانع تولید، گفتوگوی دولت و بخش خصوصی و همچنین تعامل و همگرایی با مجموعه بخش خصوصی و سازمانهای مردم نهاد برای سرعت بخشیدن به روند تولید و اشتغال تلاش میکنیم.
معاون جدید هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: جذب سرمایه گذاری و تسهیلات بانکی، پیگیری مصوبات رئیس جمهوری و هیئت دولت در حوزه اقتصادی به این استان و برقراری ارتباط و ایجاد تعامل با هلدینگهای اقتصادی جزو اولویتهای کاری حوزه معاونت اقتصادی و توسعه منابع استانداری است.
محنایی بهرهمندی از تسهیلات بانکی در راستای رونق تولید و اشتغال را ضروری دانست و گفت: باید تلاش کنیم در مدت باقی مانده بتوانیم سهم استان از تسهیلات عشایری و روستایی، صندوق توسعه ملی و اشتغال فرالگیر را جذب کنیم.
انتهای پیام/تسنیم
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0