بیت الله محرابی اظهار داشت: تمامی شهرهای کهگیلویه وبویراحمد روی گسلهای زلزلهخیز قرار گرفته و در سالهای گذشته زلزله را تجربه کردهاند.
وی با بیان اینکه دوره مقاومت پل بشار یاسوج به پایان رسیده است افزود: در صورت وقوع هرگونه زلزله و یا حادثه کوچک در کنار این پول میتواند فاجعه به بار بیاورد.
مدیر بحران اداره راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه احداث پلهای سوم و چهارم بشار یاسوج همچنان نیمه تمام بوده و عزمی برای تکمیل آنها وجود ندارد تصریح کرد: انتظار میرود مسئولان و متولیان امر در این زمینه چاره اندیشی کنند.
محرابی ابراز کرد: مدارس غیر انتفاعی این استان به عنوان یکی از کانونهای بحران باید طی شش ماه برررسی شود و اگر شرایط لازم را نداشته باشند تعطیل شوند.
وی ادامه داد: در روستاهای اقماری چسبیده به شهر کوچههایی وجود دارد که وقتی در عمقشان وارد میشویم عرض کمی دارند و با اینکه جمعیت زیادی در آنها ساکن هست برای بحران میتواند بحرانی جدید ایجاد کند.
محرابی یادآور شد: ۴۵ هزار واحد روستایی استان نیاز به ایمن سازی دارد و یک زلزله ۵ ریشتری میتواند مسکن ۱۶۰ تا ۲۰۰ هزار روستایی این استان را از بین ببرد.
مدیر بحران اداره راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بارها درباره آمادگی برای رویارویی با بحرانها جلساتی برگزار شده اما هیچ کدام از خروجی این جلسات عملی نشده و اگر امشب زلزله بیاید آمادگی رویارویی با آن وجود ندارد.
به گفته وی قرار بوده فقط تا سال ۹۲ از پل اول بشار استفاده شود و مشاور پل اعلام کرده مقاومت پل تمام شده و هیچ گونه مسئولیتی در قبال حوادث احتمالی ندارد.
انتهای پیام/
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0