چرا محمد بهرامی نتوانست مجدداً به هیئت رئیسه کمیسیون انرژی راه یابد؟

در حالی که دکتر تاجگردون نماینده گچساران با اجماع آراء در هیئت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه تثبیت میشود، همتای بویراحمدی او در کمیسیون انرژی حتی نتوانست حداقل آراء را برای حفظ جایگاه خود کسب کند. تفاوت این دو مسیر را باید در نگاه تخصصی در مقابل رفتارهای نمایشی جستجو کرد.
کد خبر : 35288
تاریخ انتشار : سه شنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۷

شهاب شکیب پور با ارسالی یادداشتی به تحریریه مهردنا نوشت: 

چرا محمد بهرامی نتوانست مجدداً به هیئت رئیسه کمیسیون انرژی راه یابد؟

دلایل متعددی برای این موضوع مطرح است که به برخی از آنها اشاره میکنیم:  

1. ضعف عملکرد و کارنامه یکساله: 

به نظر میرسد اعضای کمیسیون انرژی با بررسی عملکرد محمد بهرامی در طول یک سال گذشته به این نتیجه رسیدهاند که وی شایستگی لازم برای ادامه فعالیت در این جایگاه حساس را ندارد.  

2. عدول از شأن نمایندگی: 

به جای تمرکز بر قانون‌گذاری و نظارت مؤثر ایشان بیشتر به برگزاری جلسات نمایشی در هلدینگ‌ها، تولید کلیپ‌های تبلیغاتی و تلاش برای سهم‌خواهی و رانت بازی پرداخته است. این رویکرد نه‌ تنها مورد اعتراض دلسوزان حوزه انرژی قرار گرفته بلکه جایگاه ایشان را در میان همکارانش تضعیف کرده است.  

3. خودنمایی و هزینه‌های غیرضروری: اگرچه محمد بهرامی ریاست این کمیسیون را بر عهده نداشت اما با رفتارهای نمایشی و هزینه‌های گزاف در رسانه‌های غیرحرفه‌ای، سعی داشت از این موقعیت به عنوان سکوی پرتابی برای اهداف شخصی استفاده کند نه خدمتی دلسوزانه و عدالت محور.  

4. فرصت‌سوزی برای استان محروم کهگیلویه و بویراحمد: 

عضویت در کمیسیون انرژی و نیابت ریاست آن فرصتی طلایی برای پیگیری مطالبات استان در حوزه‌های نفت، گاز، برق، سدسازی و انرژی‌های نو بود. اما متأسفانه ایشان نه‌ تنها از این ظرفیت بهره نبرد، بلکه با تلاش برای تحمیل افراد نزدیک به بدنه این حوزه رویکردی خلاف قانون و رسالت نمایندگی در پیش گرفت.  

5. ضعف در مهارت‌های مدیریتی و تخصصی: 

مدیریت در چنین کمیسیون مهمی نیازمند توانمندی‌های ذاتی و اکتسابی است. 

در مقایسه با دکتر تاجگردون نماینده گچساران در کمیسیون برنامه و بودجه که با وجود اختلافات سیاسی به دلیل شایستگی هایش به اتفاق آرا انتخاب شد محمد بهرامی نتوانست کارنامه درخشانی از خود ارائه دهد. نمایندگی در این خطه تاریخی، نیازمند مدیریتی قوی، تخصصی، شجاعانه و صداقت محور است که متأسفانه در عملکرد ایشان دیده نشد.

در پایان شعری از سعدی به خوبی می‌گوید:

آنچنانک عاشقی بر سروری  

عاشقست آن خواجه بر آهنگری  

هر کسی را بهر کاری ساختند  

میل آن را در دلش انداختند

این شعر گویای این واقعیت است که هر فردی باید در جایگاهی قرار گیرد که هماهنگ با توانمندی‌ها و میل ذاتی او باشد. این اتفاق در مورد محمد بهرامی در کمیسیون انرژی مجلس چندان رخ نداده است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.